Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaania14

czemu to boli?

Polecane posty

Gość szalonaania14

czesc. Mam intymne pytanie do kobiet, dlaczego jak facet doprowadzi mnie przez minetke do orgazmu pare razy pod rząd póżniej czuje jak by mnie podbrzusze się całę rozwalało czuje straszny ból, prosze o pilną odpowiedz.

Gość szalonaania14
nie, to nei ciąża.tylko, że wiesz kiedyś zostalam zgwalcona i neibyłam wcale podniecioan i to bylo na sucho ale to bylo 1,5 roku temu, ale gdzieś jak próbowałam żeby facet we mnie wszedl to strasznie bolało, a po pół roku do tego zdarzenia jak mi facet robił minetke i chciał wlożyć języczek to też bolało

Gość vbce
mam nadzieje ze 14 to nie twój wiek

Gość gość
Owszem, 14 to jej wiek i to wszystko wyjasnia:o

Gość hmmciekawe
bo ja coś podobnego zauważyłam u siebie, często po intensywnych pieszczotach, strasznie boli mnie brzuch, to są jabky skurcze, więc zawsze tłumaczyłam je sobie zbliżającym się okresem...ale nie wiem, czy to normalne...

Gość szalonaania14
nie mam 14 lat mam rocznikowo 17 w kwietniu skoncze 17, co prawda dostałam okres ale nie wiem czy to przed okresem kiedyś też tak miałam to strasznie boli i czuje sie pijana wtedy

Gość wydaje mi sie
ze pewno ci za duzo i za szybko paluchy wtyka, pewnie wklada ci z piec palcow i datego boli, okres swoja droga

Gość szalonaania14
ale on mi palców właśnie nie wkłada, pieścil mnie poprzez minetke. Czy to mogą być jakieś objawy gwaltu który byl 1,5 roku temu?

Gość wydaje mi sie
no to byc moze ze od gwaltu, bardzo mi przykro z tego powodu, w takim razie moz eprzydaloby sie isc na wizyte do lekarza i pozadnie wybadac, co i gdzie slychac

Gość szalonaania14
jak było świeżo po gwalcie do roku i ktoś chciał wlozyc mi penisa to strasznei szczypalo i bolało. A jak facet robil mi po pol roku minetke i chcial wlozyc jezyczek to tez mnei bolało. Ja nic nei zrobie z ta sprawa bo boje sie i zeszlam strasznie psychicznie na dno ;(

Gość wydaje mi sie
musisz isc na wizyte i sie skontrolowac, chocby dla siebie samej, poprostu musisz!!! nie odkladaj tego na potem, a moze tez by sie przydala wizyta u pani psycholg, nie mow, ze masz psychiczne dno, zycie toczy sie dalej, musisz sie podniesc, wiem, ze nie jest to latwe, a przynajmniej sie domyslam, wiem, ze latwo sie mowi

Gość szalonaania14
po tym wszystkim miałam wiele facetow bylam taka pania do towarzystwa z kazdym sie prawie peiscilam ale nie uprawialam seksu! Ostatnio zdradzilam faceta ktorego kcoham dla kasy zrobilam innym loda za kase. Boej sie tego goscia co mnei zgwalcil. Moj facet byl ze mna pomimo tego ze go zdradzilam a dzis zostawil mnei bo powiedzial ze nie wytrzYma tego, ze zyje w strachu co ja mam zrobic no co ?mam ochote sie zabic! i pociac jak kiedys

Gość szalonaania14
pomoże ktos?

Gość to skurcze są
spoko nie słuchaj głupot a do lekarza ginekologa i tak warto raz na rok się wybrać na ontrolę

\"...bylam taka pania do towarzystwa z kazdym sie prawie peiscilam... Ostatnio zdradzilam faceta ktorego kcoham dla kasy zrobilam innym loda za kase.\" Wierzę, że to kolejna głupia prowokacja :o

Gość szalonaania14
to niestety nie jest prowokoacja, tylko prawda neistety :( dopiero teraz zrozumiałam co ten gwal zrobił ze mną mam dopiero 16 lat rocznikowo 17 i spotkało mnie już tyle w życiu że nie chce życ, zrozumialam dopiero teraz ile krzywdy sprawił mi ten gwałt że odbił sie strasznie na mnie psychicznie i teraz potrzebuje pomocy

Gość _LoliPop_
szanuj sie dziewczyno...

Gość fuszbejns
a ja myslałem ze mam dałna

Gość szalonaania14
szanuje, tylko nei wiesz jak to jest, jak gwał niszczy życie i psychike, i na dodatek gdy gwałciciel cię szantażuje, zastsrasza, grozi, żyje się wtedy w ciągłym strachu ;(

Gość dhjhjjdd
Dziewczyno przestań pieprzyć - zgłoś to na policję.

Gość szalonaania14
nie moge, bo moi rodzice się wtedy dowiedza ;(

Gość szalonaania14
nie daje sobie psychicznei rady z gwałtem co mam zrobić?dopiero teraz to zrozumiałam