Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwia12345

Brak zazdrości u mojego faceta

Polecane posty

Moj facet wogóle nie jest o mnie zazdrosy:( chyba mu na mnie nie zalezy:( czy brak zazdrości oznacza, ze tak na prawdę mnie nie kocha?

mozliwe.... albo nie okazuje tego..zacznij pisac z innymi facetami..i jak zoabczy ssmy od nich to dopiero da ci popalic....

Gość a nie pomyslalas
ze po prostu nie dajesz mu takich powodow i Ci UFA? Jest tolerancyjny i nie ukazuje tego na zewn? Ile macie lat? Bo mi podchodzi pod 17 .Dojrzali ,dowartosciowani ludzie ufaja sobie i nie musza robic awantur z zazdrosci :P

Gość pomaranczowsza
:D dobre. twoj facet ma zdrowe podejscie do zycia i wie, ze jezeli bedziesz miala sobie znalezc kogos innego, to jego zazdrosc nic w tym nie pomoze, jedynie moze zaszkodzic, wiec po co sobie chlopina ma mozg zasmiecac jakimis dzieciuchowatymi zazdrosciami ???

Gość ______agatka
Kazdy facet jest inny. Ciesz sie ze Ci scen nie robi, mysle ze mu na Tobie zalezy ale okazuje Ci to w inny sposob. Na pewno czuje zazdrosc w srodku ale jej nie uzewnetrznia.

Dziękuję za odpowiedzi:) ponieważ jest mi smutno z powodu braku zazdrości o mnie, zawsze myślałam ze jak nie ma zazdrości to tez nie ma miłości, wiec ja właśnie mu specjalnie dawałam do tego powody a on NIC! Żadnej reakcji, na wszystko sie zgadza...imprezy z koleżankami bez niego itd.

Gość tehteh
co? uważasz że gdyby on miał coś przeciwko twojemu wyjściu z koleżankami, to byłby objaw miłości (jedyny wymowny??) ? oliwia... dojrzej