Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly zboczuch

Jestem nieco zboczony.

Polecane posty

Gość średni zboczuszek
a na jaki adres jak bym mugl sie dowiedziec bo ja lubie sie z kims zapoznawac (jak sie na zywasz i ile masz lat)?

Ale to nie do mnie synu masz wnioskować - tylko do Pana Giętkiego. Pewnieś nawet o nim nie słyszał. Niedobrze. To zmniejsza Twe szanse

Gość śradni zboczuszek
Mam też swojego tasiemca i zaawansowaną gżybicę

Gość śradni zboczuszek
Kradnę zeszyty młodszej siostry i rysuję w nich prężne, włochate kutasy. Czy to może się odbić na jej dorosłym życiu emocjonalnym?

ale jak do cholery bo ja niewiem a jak byn ci dal pasy to wyslesz mi?? bo wielkiej straty chyba niebede mial a jak cos to na forum moge napisac ale ja ci ufam to jak podaj gg mi i napisze do ciebie a ty zdjecie mi wyslesz(plix)

Gość śradni zboczuszek
Czy mogę ci też wysłać husteczkę z moim soczystym ejakulatem? Wiesz, takie zaufanie zobowiązuje:)

ej ty ziom ja nie dociebie bo twoje zaufanie to w dupie mam i tyle ja ja prosze o zaufanie a nie cioebie ziom jak chcesz zrobic pszysluge to sie odwal bo nielubie jak ktos sie moim nickkiem posluguje(s?*^&%$#@j)

Gość śradni zboczuszek
Dodam, że siorbie tylko higieniczne kutasy:)

a co mnie to opcghodzi kolo jak lubisdz to siorbaj dalej wes sie odwal i tyle chcem bo ja pszyszedlme na forum se popisac i tyle milo czas pedzic wiec nara!!!!!!(plix odwal sie plix plix plix)

Gość śradni zboczuszek
Czy jeśli będę często masował mojego pastyczaka to urośnie mi kiedyś taki duży jak u tatusia? Odpowiedzcie !!!! (plix odwal sie plix plix plix)