Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość Pytać na tym Forum????
Teraz zmieniasz temat o kamerzystach? a co juz pomału wychodzi na jaw kto tu pisze. Na stronie 111 ps. jokitoki jeden z "lepszych" Dj napisał jakiego uzywa spprzętu EV, Dinacord. To ja juz wiem który to. Nieładnie.

Gość a ja jestem teraz
spokojny z Bielska.

Gość a teraz jestem
Niekłótliwy z Białegostoku. A potem moge byc .....Skonczcie tą historię.Przeciez tam pisały równiez setki poar młodych.

hej! zapraszam do skorzystania z moich uslug ! Fryzury wieczorowe i na kazdą okazję!!! DLA MLODEJ I MŁODEGO!!! moje prace www.inspiracjeanny.webrobi.pl ceny atrakcyjne! oferuje równiez *dekoracje auta *wiązanki ślubne *kosze kwiatowe okolicznosciowe

Gość dtob66
zostawcie juz te klutnie , nobo zygac sie mnie chce.powariowaliscie czy jaki czort.?

Gość Kroniczka.
Miałam swoje wesele nie tak całkiem dawno.A chcę powiedzieć że własnie Frix był mi dużo pomocny.Naturalnie że nie wsztstkie rady należalo brać dosłownie,ale i tak pomoc była owocna.A jeżeli już tamtego forum nie ma to szkoda,a swoje spory załatwiajcie w swoich sumieniach.Takie postępowanie jak można tu zaobserwowa, jest nie godne cywilizowanych ludzi.

Gość niekłutliwa:)
Możecie polecić jakiegoś kamerzystę ?? Jeżeli wiecie, to poprosze także o zakres cenowy usługi :)

Gość diamena.jj
Czołowe firmy nie wysyłaja w zastępstwo kogo innego. Ten jakis dj Szpilki czy jak mu tam, nie znam, to on w końcu wysłał zastępstwo na imprezę, a w tym czasie pojechał na druga. Wiec pretensje do tego Szpilki. Nie łapie sie dwie sroki za jeden ogon. Takie moje zdanie.

Gość fikimiki pyciamycia
Indianin z nad buga?! a moze raczej fotograf -dj. Panie G.sam pan zaczales,a teraz tematy zmieniasz.A propos czy pana firma na Sw.Rocha funkcjonuje? bo ktos tutaj fotografa szukal.

Jeśli szukacie ciekawego miejsce na wesele Białystok polecam www.gdziewesele.pl/Bialystok/ Znajdziecie tam oferty domów weselnych, restauracji i hoteli z Białegostoku i całej Polski, w której zorganizujecie niezapomniane przyjęcie weselne.

Gość Glaca Caca Paca
Wszystkie posty bez polskich znaków pisze jedna i ta sama osoba. Raz nadaje na tego a raz na tamtego.Może by trochę na siebie popisał .

Gość jagna.mała.
No i jasne kto to IINDIANIN. Jak zachorował to dlaczego pojechał na druga imprezę. Nierozumiem. Załosna bajeczka. Jak sie podpisuje umowę to sie z niej wywiązuje.

Gość Slonacznik1
A ja uwazam ze mozna sie pomylic. Kazdy sie myli. Zdaza sie przeoczyc umowe podpisana i podpisac jeszcze raz. Ale jakby sie to zdarzalo notorycznie ,to rozumiem, ten gniew ect. a jednorazowa wpadke nalezy pominac i dac se spokoj.

Gość Jeńkisalaweselna
Polecam dworek w Jeńkach. Świetna obsługa,lokal 1 klasa.

Jak pisało sie na dziewczyny z frixa to obronców było niewielu, temat aż kipiał, ale jak juz sie ruszyło temat Szpili, i tego łysego G. z zespołu, p K. to nagle szuka sie kamerzystów, usprawiedliwia sie.. ..... etc... Przeciez tylko głupi nie zauważy kto tu nakręca.

Gość Szukam ..i pytam
Czy moze ktos mi polecic dobry lokal z Hotelem.

Gość DworekCzarnecki
Dworek Czarneckiego

Gość Ciotlla
Z hotelem jest Zejer , i ten lokal jet pięknie położony .

Gość Polegolfowe
Całkiem fajne miejsce ten Zejer.

Gość to nie g
marta. to d. igła

Gość DariuszO
Obecnie Santana ma nowy hotel.Ale i zarówno polecam Trio.

Gość dj Arec Nowak
Www.arecnowak.pl- u nad DJ będzie zawsze az dj-em nie fotografem. polecam Nasze usługi.

Gość Swiat ogrodow,
Restauracja Lipcowy Ogrod z wykwintnym menu ,i Hotel Podlasie, w kazdym pokoju TV-sat,parking, lokal polozony w cichej dzielnicy,moze wlasnie tam zrobisz swoje wesele.www.hotelpodlasie.pl

Gość Święta.W
W Świętej Wodzie za Wasilkowem jest piękna restauracja z hotelem.Jedzenie mają tam naprawdę znakomite.O lepsze miejsce trudno zawalczyć.

Gość E-Darling900
Jaśli sala z Hotelem, to Dworek Tryumf.Słyszałam że dużo zeszli z cen, na ten rok.

Gość Sonya.Levo
Wybieram sie ze swoim, do kumpeli na wesele.Mam pytanie,ile sie podaje w kopercie na podarek?;D

Gość Monika i Rafal 05.05.2012
Polecamy na wesele www.arecnowak.pl!!! Szukając jakiegoś fajnego dj-a na Nasze wesele, rozglądaliśmy sie po róznych forach. Poczatkowo bylismy negatywnie nastawieni do przyjecia z dj-em. Dodatkowo wiele spotkań z amatorami nas utwierdzało w tym przekonaniu. Mimo wszystko chcieliśmy mieć super wesele, żeby wszystko było kolorowe, doświetlona sala, budynek i dobra zabawa. Szukając oferty trafiliśmy tutaj. Znaleźliśmy kontakt do Pana Arkadiusza Nowka i jego firmy. Po wstepnej rozmowie przez telefon, zdecydowalismy z obecnym mężem iż chcemy spotkać się z P. Arkiem i dowiedzieć się czegoś więcej. Oczywiście nie było problemu z dobraniem terminu. Po spotkaniu stwierdzilismy, że jest to jedyny trafiony strzał. Rozmowa była bardzo konkretna. Pan Arek udzielił nam wielu fachowych rad, po wysłuchaniu naszych oczekiwań opowiedział jak on to widzi. Ustaliliśmy oswietlenie, nagłośnienie i sposób w jaki miał prowadzić przyjęcie. Po dosłownie 1 godzinie rozmowy podpisaliśmy umowę. Teraz jesteśmy po weselu i powiem szczerze od samego początku czulismy sie wyjatkowo na naszym przyjęciu. Sama dekoracja świetlna zarówno na sali jak i przed lokalem wyglądała bajecznie. Pan Arek dodatkowo dorzucił nam w gratisie projekcje naszych wspólnych zdjęć na scianie obok stołu młodych. Wyświetlił na naszymi głowami obracające sie napisy z naszymi imionami. Poprostu cudownie. Wszystko zgodnie ze wspólnymi ustaleniami i do tego mnóstwo ponad. Goscie super zadowoleni, zabawa przednia aż do 6 rano. W zamian poprosił mnie o kilka słów na jego temat na forach. Może to wiecej niż kilka ale jestem tak szczęśliwa bo dzieki jego firmie wszystko było jak należy i to w cenie sredniego zespołu. Polecam Wam to porządna i rzetelna firma www.arecnowak.pl dam Wam numer bo naprawde warto 608-330-869

Cześć dziewczyny ;) mam takie trochę nietypowe pytanie, nie wiecie może gdzie można zrobić poradnię rodzinną, że tak się wyrażę eksternistycznie? w ciągu paru dni, ślub mamy w sierpniu, termin poradni bezpłatnej na czerwiec, tylko jest taki problem, że akurat w czerwcu mam wyjechac na miesiąc, i chciałabym/chcielibyśmy, żeby odbyło się to najszybciej jak się da ;) pozdrawiam