Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość Putinkgb
A gdzie zawalił?

Gość Putinkgb
jakx -święte słowa, cichsze budziesz dalej zajdziesz.

W zeszły weekend byłam na weselu w tym hotelu: http://www.saladlaciebie.pl/1737,Osrodek-Szkoleniowo-Wypoczynkowy-Zajma,Bialystok.html Jak będę szukała miejsca na własne wesele to poważnie zastanowię się nad tym miejscem:)

Gość POTRZEBUJE NUMERU DO PORADNI
Potrzebuje numeru do poradni rodzinnej, czy jak to się ona tam nazywa , do której trzeba iść na te spotkania przed ślubem. I to do takiej w której mogliby nas w miarę szybko przyjąć. Niestety w moim mieście okazało się ze pani która miała nas przyjąć ma sobie wolne do lipca a ślub mamy w czerwcu i nie wiemy co zrobić. Poza tym ksiądz dopiero 2 tygodnie temu poinformował nas że w ogóle do jakiejś poradni mamy iść i podał nam numer właśnie do tej pani, która teraz nikogo nie przyjmuje. Dlatego proszę o pomoc, czy ktoś ma numer do takiej poradni w Białymstoku? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość Callana
Uwazam ze jesli mlodzi chcieli wystawic opinie p.dj arec nowak,a o to dj w koncu poprosil ,to wlasnie uczynili to po swoim weselu.Zreszta kiedy by mieli to zrobic, za miesiac czy za rok.Nie rozumiem tej chorobliwej zazdrosci,u osob tu piszacych.

Gość Waniairomek
OK, jedno zasadnicze pytanie-w jakim lokalu odbył się ten ślub? Ta tak dla wiarygodności pozytywnego wpisu.Można domyślać się że nigdy się tego nie dowiemy.Słodzić to też trzeba umieć.Odnośnie godziny wpisu.Jak tak do 6 rano była zabawa, poprawiny to jakim cudem w niedzielę wieczorem ktoś siedzi i opisuje swoje wesele. Nigdy w to nikt nie uwierzy. Chyba że zabawa była do kitu i wesele się skończyło o 12.

Gość kamikamkam
Możecie polecić jakiegoś kamerzystę ? Który robi fajne, energiczne i nie "staroświeckie" filmy ;)?

Gość aa.llaa.
Białostoccy dj-e tez nie podaja dat a sie reklamuja na prawo i lewo. Dla mnie to najgorsz forum Dj-ow.. Już nie mówię o tym, że jak pojawi sie nazwa zespołu to dj są nadzwyczaj aktywni i bezczelni! Którzy ????? wystarczy popatrzeć. W takim razie trzeba trzeba wszystkich pytać.

Gość dry7747jkl
To forum dla kobiet,a nie dla branzy weselnej.Nie umiecie czytac??.Wynocha stad.!!..,

Gość Długopisa
Ja już dawno nerwy straciłam czytając te forum.Sprawy weselne załatwiajcie gdzie indziej.

Gość raamonkaa.
to prawda ze dj-e to juz za duzo sobie pozwalaja. jak taki Szp. czy jakis W. Gr.. sie reklamuja to cisza. ale jak ktos cos napisze o swoim weselu to od razu robi sie chlew z forum.

Gość pieszowolka
czy jest jakas szansa aby na tym watku dowiedziec sie o dobrych djach i zespolach ale od ludzi ktorzy mieli z nimi stycznosc czy to tylko reklamy?

Ja osobiście polecam, zespół Arkadia,byłam na jednym z wesel gdzie grali, wokalistka super, teraz w sierpniu, zagrają u nas :)

Gość bbhhyyttk.
A gdzie i kiedy zagrają? i kto bedzie krecił, robił zdjecia..........et.c Lepiej przejsc na inne fora.

Gość rotkaa.8.
jak pytasz o Di to albo jestes d,j albo zaraz zaczną sobie robić auto reklame, jacy to profesjonalisci.

Gość helka. mandzia.
Nie widzisz, ze to forum i reklamy dj..

Gość pieszowolka
ja naprawde szukam kogos na swoje wesele w Bielsku Podlaskim... Dostalam wczoraj oferte na maila od pana arecnowak jakos 10 min po tym jak pojawil sie tu ten post moniki i rafala heh. to chyba nie przypadek?

Gość putinwalec
A co ja mówiłem , ale odrazu do gardłą skaczą pajace za to że pisze się prawdę. To niemożliwe aby młodzi sami pisali po poprawinach .

Gość kirewoaiak.
putinwalec. tez tez sam sobie piszesz jaki to z ciebie Dj. Tylko ze nikt tak jak ty pajacu do gardła nie skacze. Nikogo to nie obchodzi a ciebie bardzo. Pewnie ten Nowak nie jest w spółce z tobą. Widac, ze zmiana tematu tez jest ci na ręke dj-u.

Gość Farmazony itp.
A ty z jakiej spółki -3 krążki na giełdzie?

Gość Dj Arec Nowak
Dziwne jest to dla wszystkich, że prosze młodych o rekomendacje. Chciałem, żeby było poparte moje doświadczenie. Powiem, że bardziej nie chodzi tu o to kto, o ktorej tu napisal, bo dziwnym zbiegiem okolicznosci po pojawieniu się mojejgo posta" u nas dj bedzie zawsze djem a nie fotografem" dostałem w niedzielę telefon " słuchaj Ty chu..., skur... nie wtrącaj się w nie swoje sprawy i nie zajmuj stanowiska" Poziom kultury godny pogardy. Drodzy Państwo nie musicie wierzyć w to co tu jest wypisane bo możecie sami to sprawdzić. Drogi mądralo na miarę Sherlock-a ja nie dzwonię z prywatnych numerów do ludzi z wyzwiskami bo to nie ten poziom, dodatkowo nie wstydzę się swojej pracy i podpisuje sie na forum swoim imieniem i nazwiskiem. Przyszli nasi klienci sami zweryfikują kto jest profesjonalista a kto amatorem. Przepraszam wszystkich za takie polemiki na forum, ale nie wszyscy do niego dorośli. Niestety nie miałem nic wspólnego z zamieszczeniem tego komentarza, wysłanie oferty w podobnych godzinach to albo zwykły zbieg okoliczności albo poprostu głupia prowokacja. Jeśli kogoś uraziłem swoim postem to przpraszam, ale nie staram się wybielać pod róznymi pseudonimami jak inni. Mimo wszytsko polecam swoja Firmę, a moje umiejetnosci sprawdzcie Państwo sami. www.arecnowak.pl

Gość Dj Arec Nowak
W roli dalszego wyjasnienia, wesele było na ok 90 osób w restauracji dolce vita, a z tego co wiem nie było poprawin tylko obiad, wesele trwało do 5 rano wysoki sądzie. Przyznaję że ogłoszenia mają charakter komercyjny, ale po to te forum jest. Chyba lepiej, że sie podpisuję niż jak niektórzy robia sobie autoreklamę niby jako młodzi. Pierwszy raz poprosiłem, żeby ktoś podziekował mi publicznie, ale jak widze działania konkurencji to wydaje mi ze zazdrość i brak kultury to podstawowa słabość Naszego Narodu! Wydaję mi sie że w czasie swojej kilkunastoletniej kariery gościłem na róznych salonach i takich imprezach jako dj na jakich Ty... droga konkurencjo długo jeszcze nie bedziesz. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum i obiecuje, że zwolnie tempo wpisów i reklamy:)

Gość Sedeskupa
Nie było poprawin na drugi dzień tylko obiad-a co to było -stypa? Obiad wyklucza poprawiny ? Wszyscy siedzieli na sztywno z mineralną w butelkach? A jak już zjedli to młody zmłodą poszli o 15 spać -niezły z ciebie dowcipniś .

Gość Dj Arec Nowak
Ja skończyłem pracę o 5, młodzi wyszli o 6 z sali. Dziwne te posty i to zaraz jesdn po drugim. Gram na terenie całego kraju jesli Cie to boli to Twój problem. Podpisz się jak taki mądry jestes albo zadzwoń i porozmawiaj jak człowiek. Jeśli się boisz konfrontacji to proszę idź wreszcie do psychiatry bo to nie ja wyslam fotografa na wesela jako dj. Pozwólcie że dam spokój tym bezproduktywnym rozmowa bo nie temu te formu służy. Nie zamierzam się jednemu człowiekowi składąć całego zeznania rocznego z mojej pracy. Nie zamierzam konkurować z Tobą, bo za konkurencję mozna uznać lepszych od siebie lub bardziej godnych, a ty sie do nich nie zaliczasz. Pozdrawiam

Gość dkaaa.26
Dlatego, ze niektórzy biorą po dwie imprezy potem wysyłaja fotografa to konkurencja jest im nie na ręke bo chca złapac jak najwiecej wesel, a ze kolego nie jesteś z Białegostoku to trzeba sie pozbyć. A czy ktos tu poleca tutaj djów z datą i miejscem swoich wesel???

Gość Malina z lasu
Nie ma znaczenia kto jest z jakiego miasta ,liczą się kompetencje i warygodność. A rozsyłanie maili po ludziach z ofertą co zapytali na forum o dj jest objawem braku pracy.Myślę że tu nie chodzi o żadną konkurencję tylko o zwykłą przyzwoitość .Arec nie ma roboty i robi szum wkoło własnej osoby. Nawiasem mówiąc sam na stronie pisze że zatrudnia dwunastu dj i podpisując umowę z nim jako arcem dj może przyjechać ktoś inny wolny w tym czasie.Szczyt hipokryzji panie arcu .

Gość struspedziwiatr
Jakx-twój post o arcu wywalony został , czy to ty?

Gość monariji
O PANIE.... Jak słucham Was to nie chce mi się wierzyć. Co za chamstwo!!! JAkie Ciekwe pseudonimy przyjmujecie, pewnie na miare swoich mozliwości. Opanuijcie emocje bo to nie jest forum dla Waszych kłótni. A swoją drogą widzę że na tym forum może pisać tylko Dwoch DJ, jak wszedł jakis nowy to juz go trzeba oczernić. Gdyby Faktycznie tak było jak niektórzy piszą to ten P. Nowak nie stałby się tematem rozmów. Tak działa nieuczciwa konkurencja Panie G i P. Sz. Dajcie spokój tym Dj-om, szukam fotografa na przyszły ,czerwiec wysokie mazowieckie i te okolice

Gość batattka
Hej szukam samochodu do ślubu możecie podać jakieś namiary? Jakis elegancki Jeep co otym myślicie?