Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letni deszcz

Gumki po odstawieniu tabsów! wejdźcie.

Polecane posty

Gość letni deszcz

Hejka mam pytanie . CZy jak odstawiałyscie tabletki i przechodziłyscie na gumki, to kochając sie potem tylko w gumkach facet kończył w Was?

Gość filcowy los
to chyba bez wiekszego znaczenia, czy facet majac prezerwatywe konczy w srodku czy na zewnatrz. jesli gumka nie peknie, to plemniki nie przedostana sie do srodka. wystarczy omijac dni plodne i absolutnie nie rezygnowac z prezerwatywy. a jesli czujesz sie malo pewnie, to idz do ginekologa po recepte na postinor, wykup go i trzymaj gdzies w bezpiecznym miejscu w razie, gdyby gumka zawiodla, bo roznie sie zdarza, a bieganie w srodku nocy po aptekach i lekarzach jest srednio przyjemne. niezaciazenia zycze :)

Gość letni deszcz
dzieki za odpowiedź. Tylko ze w tym rzecz ze jak ja odstawie tabsy to jest mało mozliwe ,ze bede od razu miała regularne cykle i bede wiedziała kiedy mam płodne dni a kiedy nie.Mój pierwszy raz był juz z tabletkami , wiec nie wiem jak to jest prezerwatywą

Gość ja zanim zazęlam brać tabsy
rzez 5 lat wspólżyłam z gumką(mój pirwszy raz byl w gumce)Facet za kazdym razem jak mial gumkę kończyl we mne,gumkanigdy nie ękla w środku w czasie wytrysku,pękla dw razy juz przy zakladaniu i wtedy zakąldalismy nową.Niekiey tez kochalismy sie bezgumy(stosunek przerywany albo nawet czesto facet konczyl we mnie)W ciaze nie zaszlam,w sumie to taki ryzyk-fizyk bez tej gumy:-oMimo iza am stalego faceta od poczatku to narazie jeszce nie chcemy miec dziecka wiec zaczelam dwa lata temu brac tabsy.

Nie ma jak moja przedmówczyni naopisała, KOMPLETNIE zadnego znaczenia gdzie sie konczy jesli gumka nie pękła! Poza tym.... nie widzę sensu "konczenia" poza miejscem przeznaczenia czyli pochwą, stosunek przerywany jest niezdrowy dla mężczyzny i może prowadzić do poważnych zaburzeń.