Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

I co robic?

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem
raczej tacy faceci nie istnieja..

Gość silks
nie mowie o pomysleniu o kims innym od niechcenia, raz na jakis czas, ale o rozterkachjakie ma nasza autorka. czyli: kocham i nie wiem, z ktorym byc, mysle bez przerwy itp.co byscie poczuły gdybyscie weszły w glowe waszego facetaa tam takie watpliwosci...

Gość klaudyna99+
tak czytam i normalnie nie moge uwierzyc,ale ja mam dokladnie to samo, nawet tyle samo jestem z moim facetem. Ale jedyna zasadnicza roznica miedzy autorka a mna jest to to, ze nie moge nawet jakbym chciala sprobowac z "tym drugim" nie zrywajac ze swoim, bo "ten drugi" powiedzial,ze on nic nie zrobi, bo nie jest jednym z tych "co sie wpieprzaja w czyjs zwiazek". Wiec poki jestem z moim to nie mam co liczyc nawet na poznanie sie z "tym drugim"... :( jedyne co mi pozostalo to albo zerwac i zaczac z nowym albo tkwic nadal w starym zwiazku...

Gość klaudyna99+
napisz co Ci chlopak powiedzial, wszyscy jestesmy ciekawi ;D

Gość nie wiem nie wiem
no to teraz juz leze :o chlopak nie jest z Polski.. to co chcial mi powiedziec to tyle ze zarezerwowal wlasnie rejs jachtem dla dwojga aby tylko moc sie ze mna spotkac 😭

Gość nie wiem nie wiem
no nie wiem czy fajnie.. mam klamac ze wyjezdzam sluzbowo?? :o

Gość nie wiem nie wiem
Kruszynka123 -- no to rzeczywiscie prawie identyczna sytuacja :o

Faktycznie trudna sytuacja. A czy on wie że masz chłopaka i że wahasz się co zrobić?

Może warto mu powiedzieć? niech wie że ci trudno i może spotkanie na neutralnym gruncie coś pomoże(chyba że nie ma możliwości zbyt częstego widzenia). jechać z nowo poznanym facetem na dwa dni? super ale to trochę ryzykowne.

Gość klaudyna99+
w moim przypadku wie

Gość nie wiem nie wiem
no wlasnie wie i co z tego.. zakochal sie.. on nie jest Polakiem, mieszka za granica i nie mamy mozliwosci czestego widzenia sie (to dobrze bo dzieki temu mogloby to umrzec smiercia naturalna) a tu dzis taka niespodzianka..

kurcze laska ten drugi tez siedzi za granica:D ja nie moge:D poznalam go w Swieta (moj facet tez go wtedy poznal) na poczatku mielismy w 3 dobry kontakt,ale teraz...moj facet zaczyna cos podejrzewac,nagle od wczoraj zrobil sie milszy,mowil ze wszystko zrozumial ze mnie tak olewal i to sie juz nie powtorzy...a ten drugi??lapie sie na tym ze codziennie o nim cieplo mysle.. chce zebym do niego na ferie przyjechala,ale tez zaznaczyl ze jezeli kocham swojego faceta to on to uszanuje bo nie chce rozwalac zwiazku :) buziaki i milego dnia🌻

Gość nie wiem nie wiem
Winogronka to ja moze maila do Ciebie napisze czy cos? :D kurcze, przegadalismy dzis prawie cala noc.. jakas sila nas do siebie ciagnie :)

ok Slonko:) tylko ze ja dopiero jutro Ci odpisze bo zaraz spadam:) Wczoraj jak bylam w pracy to tez zadzwonil cos kolo 23 a na gg zostawil mi wiadomosc ze mu bardzo smutno i chociaz krotko sie znamy to juz w pewnym stopniu odmienilam jego zycie:)Wiecej szczegolow na maila:) bo za bardzo nie chce sie na forum wypowiadac:) udanego dnia🌻

Gość nie wiem nie wiem
maila wysłałam ;)

Gość nie wiem nie wiem
ja tez Ci juz odpisalam ;)