Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ewcia_20

tipsy

Polecane posty

Go艣膰 ewcia_20

Witam Was!!!! Mam ptanako co do kupienia zestawu do robirnia tips贸w? czy ktos kto nigdy nie robi艂 a wie jak robic bedzie umia艂? i jak sie wtapia w zel te rozne rzeczy? pomozcie ewa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mnm-s
nie b臋dzie wiedzia艂 :( id藕 na kurs zanim kogos uszkodzisz

Udost臋pnij ten post

masz tu wiele topikow gdzie masz opisane krok po kroku poczytaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktoria33
dasz rade sama zrobic paznokcie nic sie nie martw proste 艂atwe i przyjemne co do zestawu niestety nie poradze ci ale jesli cos znajdziesz to daj znac to powiem czy jest dobry ja niestety kupowa艂am na slepo zupe艂nie nie wiedzac co mi bedzie potrzebne tak fajne s膮 kolezanki stylistki wysla cie na kurs kt贸ry oskubie ci kieszenie z kasy jak bedziesz mia艂a jakies pytania wal jak w dym na m贸j meil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silvery
Hejka! Potrzebuje pomocy!! Kupi艂am zestaw startowy i obawiam si臋 偶e lampa 15Wat b臋dzie s艂aba i nie utrwali 偶elu :( Czy 15 Wat jest wystarczaj膮ce? Pozdrawiam wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktoria33
do silvery hmm nie jestza slaba ale jak znam zycie to ma zarowke tylko z gory i bedziesz mia艂a klopot z kciukiem bo niestety promyczki nie bede膮 na niego pada艂y r贸wnomiernie dlatego kciuk utwardzaj osobno heh mysle ze sie nie myle ale jak chcesz to pisz mi te lampke lub daj linkmiejsca w ktorym kupi艂as te lampeke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silvery
Do ktoria33: hmmm... kupi艂am 3 dni temu w Realu...(King Cross)Nazywa si臋 "Brillant Nail Studio deluxe" i numer "NS225-2F86". By艂a promocja zestaw贸w za 129zl. Nigdy nie robi艂am pazurk贸w wcze艣niej ale bardzo chc臋 i wierze 偶e mi si臋 uda :D Ju偶 chcia艂am sprzeda膰 t膮 lamp臋, ale na razie spr贸buje jak m贸wisz, dzi臋ki ;) Taka lampa by艂a na allegro, kosztowa艂a 100zl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktoria33
moje gg 5574848 jakbys mia艂a pytania pomoge ci w twoich doswiadczeniach w stylizacji jesli chcesz

Udost臋pnij ten post