Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak o nim zapomniec?

Polecane posty

Wiem jak jest :( Jest ciężko. Też nie umiem zapomnieć i ciągle mam nadzieję.

Gość MARII1818
hmmm no trudno takie zycie...ja juz powoli albo zapominam tak mi sie wydaje poprostu urywam kontakt i mysle ze to jest najlepszy pomysł na to by zapomniec...pozdrawiam

Gość MARII1818
"("("

Gość jak ziarnko piasku
" 20:58 [zgłoś do usunięcia] jaa... a ja juz od 11miesiecy nie moge zapomniec o pewnym chlopaku,nie proboje na sile o nim zapomniec,nie proboje na sile znalezc nowej milosci.Poprostu czekam mimo ze tesknie ze kocham i ze kazdy dzien to jedna wielka pustka.Bog pomylil scenariusze" TO TAK JAK JA! tylko u mnie to już rok :( nie staram sie rozpamiętywać, już ostatnich kilkanaście tyg było dużo lepiej ale się odezwał... nie wiem czy nadal jest z NIA ale dał mi do zrozumienia że nadal coś do mnie ma i tyle... pewnie jest z nią jednak, teraz własnie, a ja pisze to i rycze jak głupia dokładnie każdy dzień do pustka

Gość jak ziarnko piasku
Autorko dlaczego się rozstaliście?

Gość lobuziara niestała.....
potrzebujesz zapomnieć? mam radę nic nie rób, nie walcz, a odbierzesz siłę uczuciu... przemyśl zachowanie partnera/partnerki: np.: nie dzwoni, nie pisze, nie pamieta o...rocznicy spotkania, nie chce kontaktu..itp...i Ty chcesz miec z takim palantem coś wspolnego? masz troche "oleju" w glowie, czy "hamujesz silnikiem"? Nikogo do miłości nie zmusisz, wiesz przecież...a tego kwiatu...też wiesz...no! to mnie tu wyszkolili... mmmm moje kochane łobuzisko!!!Juz dawno o mnie zapomnoiało i tak juz musi być!!! Pozdrawiam T.P.

Gość MARII1818
hej....mam tego wszystkiego dosc...juz nie mam sil... ostatnio jakos sobie dawalam rade i myslalam ze juz zapomnialam i wogole ale on znow chce sie spotkac...hmmm nie wiem co mam robic z jednej strony chce sie z nim spotkac i pokazac ze juz mi na nim nie zalezy i niech zaluje co stracil a a z drugiej strony boje sie ze wszystko wroci chociaz wiem ze mam wiecej sily na to aby mu nie ulec... poradzcie co mam robic??? pozdrawiam:*:*:

Gość nie trac czasu na Kafe
zawalcz o niego nie odpuszczaj póki nie wypróbujesz wszystkich metod włącznie z wizyta u niego w domu wymysl cos,dziłaj

To Cie pociesze : nie potrafie o Nim zapomniec mimo iz minelo pol roku od naszego ostaniego spotkania a z kazdym dniem jest coraz gorzej i chuja prawda ze czas leczy rany !!!!!!!!!

Gość MARII1818
hmmm nie wiem co mam robic.... mam sie z nim spotkam najprawdopodobnie w sobote ale isc czy nie??? pomiznie prosze!!!!