Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EXCEPT

MAŁY BRZUCH?

Polecane posty

Gość EXCEPT

witam jestem w 19 tyg- od jutra juz w zasadzie w 20-tym, a prktycznie nie widac, ze jestem w ciazy mam uwypuklony troche dol brzucha, ale to wszystko, gdybym komus nie powiedziala, to nikt by sie nie zorientowal to widac tylko wtedy jak sie rozbiore czy to normalne? nie powinno byc juz widac? zaczyna mnie to niepokoic :( co prawda przez pierwszy okres, kiedy mdlosci mnie meczyly okrutnie schudlam ok 6 kg- moze dlatego nie widze specjalnej roznicy (?) nie jestem drobnej budowy, raczej normalnej, mam troche ciala u chudzinek widac od razu, moze to tez jkas przyczyna?

Gość iliria2
mysle, ze to dlatego , ze tak schudlas :))))

Gość ukelele
ja w 7 miesiącu ciązy jeszcze jechałam do gina rowerem.. tez mialam taki mały brzuch, a dziecko sie urodziło 3, 200.. nie panikuj.

Gość kocica_16tc
spoko luzik, nic to nie jest, ja mam to samo, choc mam mlodsza ciązę o 4tyg. widać tylko bez ubrania albo jak założę ciażową bluzkę która ma luźny brzuszek. Przytyłam tylko 1kg (choć chyba też tylko ja to widzę, bo nikt nie zwrócił na to uwagi).

Gość kocica_16tc
poza tym na usg by ci wszystko wyszlo, na pewno robiłaś, lekarz więc na pewno by zauważył nieprawidłowość we wzroście dziecka , inną wadę też na pewno by wypatrzył. Więc na pewno jest wszystko w porządku :) nie martw się :)

witam . ja mam sąsiadkę która dzisaj rozpoczyna 9 miesiąc. Jest bardzo chuda i brzuszek ma wielkości 1,5 piłki nożnej. Przed ciążą ważyła 47 kg. Gdy zaszła schudła do 42. A teraz ma wagę 46,5 kg. Czyli jeszcze nie doszła do swojej wagi przed ciążą!!!!!!! A to już 9 miesiąc!!!!! Ale podobno wszystko jest dobrze z dzidziusiem. Więc może taka twoja uroda :-)

Gość nie ma sie co bac
ja gdy komus mowie, ze jestem w dziewiatym miesiacu, nikt mi nie wierzy, brzuch zaczal mi rosnac dopiero w szostym. a dziecko jest zdrowe, duze i rozwija sie prawidlowo :) tez schudlam na poczatku ciazy, ale doszlam do siebie i w sumie teraz pod koniec ciazy wage mam prawidlowa. glowa do gory :) pozdrawiam :)

ja mialam tez malutki brzuszek.pamietam ze w 6-mmiesiacu ciazy chodzilam jeszcze w swoich spodniach. w calej ciazy przytylam ok.7kg.ale tz troche schudlam chyba. brzuch wiekrzy mialamdopiero okolo 7-8go m-ca.i bylo to super bo mialam duzo sily i energii i tylko czasem zdarzyl sie jakis glupi komentarz typu \"czy aby nie masz malowodzia\"?grrrrr cale sczescie takimi rzeczami sie nie przejmowalam..ZBYTNIO..;-)

Gość nie ma sie co bac
ja ostatnio siedzialam z kumplami i nagle pytam znienacka: zgadnijcie ile przytylm przez cala ciaze, oni na to: 5 kilo :) a ja im prawde: 12!! byli w szoku. sama jestem, po prostu nie wiem gdzie mam te kilogramy :)

Gość except
dzieki dziewczyny :) co prawda wole miec mniejszy brzuch, bo wiadomo, ze nam z tym wygodniej, lepiej sie czujemy :) ale zaczelo mnie to zastanawiac bo jestem w piatym miesiacu, a nic nie widac- gdyby ktos nie wiedzial w zyciu by na to nie wpadl sam spokojnie mieszcze sie w swoje spodnie ostatnie usg mialam w 13 tyg i wszytsko bylo w najlepszym porzadku :) za tydzien mam kolejne, mam nadzieje, ze dziecko nadal rozwija sie wzorowo, niczego innego nie pragne :) pozdrawiam

Gość except
mika82- fajnie, ze wkleilas zdjecie ja jestem w 20-tym tyg i mam sporo mniejszy brzuch- u Ciebie widac, ze to ciaza, u mnie nie mam zaokraglona dolna czesc brzucha, ale ciazy jak juz pisalam nikt sam z siebie by nie zauwazyl

Gość do paulki
jak możesz pisać, ze jestes raczej przy kości? ty jesteś bardzo przy kości

Gość except
bardzo przy kosci? jesli te zdjecia na blogu sa Paulki to powiedzialabym, ze dziewczyna o zupelnie normalnej budowie :) ale na kafe pelno mlotkow, wiadomo :P pokaz swoje zdjecie madralo, ocenimy :P co do mojego brzuszka, to rosnie sobie powolutku, moze po prostu nie bedzie zbyt wielki :) we wtorek ide na USG, mam nadzieje poznac plec i dowiedziec sie, ze wszystko OK z maluchem! pozdrawiam wszystkie z brzuchami duzymi, srednimi i malymi :)

Gość mozesz miec
maly brzuch jak dziecko siedzi ci w miednicy/biodrach.. ja tak mialam ur mala 3080 kg znajoma z brzuchem duzow iekszym ur 2780 g.. nie przejmuj sie ! bedzie ok :)