Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka60anka165

KTO CHCE ZE MNA SIE ODCHUDZAC

Polecane posty

Gość anka60anka165

KTO CHCE SIE YE MNA YACYAC ODCHUDYAC????DAJMY SOBIE CZAS LUTY I MARZEC CO WY NA TO

Gość duża pizza
Ja się chętnię doczepię :)...

Gość duża pizza
chciałabym zacząć od jutra...a tymczasem poszłam na małe zakupki i oto zajadam się ciachem o gigantycznej zawartości kalorii...od jutra zacznę, od jutra....

Gość Paulinka21
sadzę że z takim podejściem "od jutra... od jutra" to nigdy nie zaczniecie.. ale to tylko moje skromne zdanie:P ja zaczęłam od dziś.. i już czuję się dumna z siebie:D pozdro

Gość duża pizza
no, to będzie tylko jeden dzien różnicy :)

Gość anka60anka165
a ile chcecie schudnac i jak???jakie macie wymiary

Gość ja to chce
schudnac siedzac w fotelu, jedzac pyszne rzeczy i pijac piwko :D serio :) ale wiem ze to nie realne wiec poroponuje diete 1000kcal i duuuuzo ruchu :)

Gość duża pizza
jestem za tym 1000 kcal i ruchem, do tego ze 3 litry mineralki; ja chcę 5 kg zrzucić, a przy okazji odzwyczaić się od wszelkich bomb kalorycznych;

Gość ja to chce
no tak, mineralna - jak ja jej nie cierpie :P za to nie gardze coca-cola i dobrym browarkiem, pije tez hektolitry kawy a co do bomb kalorycznych to wybredna nie jestem - lubie chyba wszystkie :D dal jasnosci nienawidze sportu i jak tu zrzucic choc 5kg!!!!????

Gość duża pizza
No, więc tak... ja ogólnie ubóstwiam alkohol, włoskie żarcie, słodycze, leżenie do góry tyłkiem itd. Ale mamy Nowy Rok więc postanowiłam naprawić wszystkie aspekty mojego życia...jak do tej pory kupiłam rękawicę do masażu i krem wyszczuplający:)...i nie piję :(. Ze sportem można się zaprzyjaźnić, nawet całkiem blisko. Ja kiedyś byłam totalny leser, a teraz nie mogę żyć bez codziennej dawki endorfin. Tutaj (i nie tylko) potrzebna jest dyscyplina...Podobno wystarczą dwa tygodnie, żeby się do czegoś przyzwyczaić na stałe. Można spróbować...

Gość alexandria
mogę się do was dołączyć też mam co zrzucać może w grupie będzie lepiej wydaje się że to tylko mój problem???????? ale chyba nie nowy rok nowe wyzwanie SPRÓBUJĘ przede wszystkim mniej zaglądać do lodówy a więcej ruszać się pa do jutra

Gość bada292
Oj tak w grupie siła ja jak sama się odchudzałam to jakoś było mi dziwnie ale jak namówiłam koleżankę to od razu było lepiej obydwie zamówiłyśmy sobie suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus regularne posiłki i bieganie wspólne i szłyśmy jak burza do przodu!