Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaad

proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaad

Czy tzw 'motylki' muszą być koniecznie objawem ciąży? Miałam okres, zrobiłam 2 testy ciążowe i wyszły negatywnie, ale co jakis czas mam takie laskotanie w brzuchu. po jakim czasie zaczyna się odczuwać owe 'motylki?' od potencjalnego zaplodnienia minely 2 tygodnie. co to moze być? wiecie co,mozliwe że sobie to wmawiam. Ale jedynym moim objawem są czasem tylko te skurcze. Żadnych wymiotów, nudnosci,nawet piersi mnie nie bolą [nie licząc ego,ze caly czas je 'badam' w obawie czy nic się nie zmienilo i są troche od tego obolałe,bo naprawde mocno je sciskam] poza tym mialam okres,w terminie, normalny obfity nie tam pare kropel... możecie mi coś doradzić?

aaaaaaaaaaaaaaaa ! normalny okres, negatywne testy i zero innych objawów ?! czym Ty sie martwisz ?!?!?! może masz sraczke albo gazy a Ty o ciąży -____-\'

Gość aaaaaaaaad
tzn normalny, wydaje mi się że był normalny. Bo z tego co zrozumialam, to plamienie w czasie ciazy to tam pare kropel ew poleci, a mi 1szego dnia nawet tampon przeciekl wiec raczej plamienie to nie bylo ;| trwal normlanie 5 dni,ost 2 juz koncówka brazowa wydzielina. A może ja te testy zrobilam źle? naprawde dziewczyny takiej się psychozy nabawiłam,że po prostu szkoda gadać.

spokojnie dziewczyno w ciąze tak łatwo sie nie zachodzi. Spokojnie i jeszcze raz spokojnie. Nerwy i tak tu nic nie pomogą. Ale myśle ze nie masz sie cym martić.

Gość to tylko ja nikt wiecej
Też mam takie schizy ;o Teraz tez mam te motylki ranoio mialam a później mnie tak w srodku ciaglo :o nie wiem co myslec :o

Gość aaaaaaaaad
jejku no ja myślę ze to nie jest ciaza jednak, zachcianek zadnych nie mam,tlyko cycki obolale ot tego ciaglego 'sprawdzania czy bola', zadnych grudek wokol sutków nie mam tez, nudnosci tez nie....wiec niby wszystko przemawia przeciw.

No tak ja tez nie mam no ale teraz tez byly okazje do zaplodnienia no i nie wiem co myslec :o Ile masz latek?

Gość aaaaaaaaad
17. wiesz ale myślę, że skoro test wyszedł negatywny, nie mamy innych objawów... te rewolucje żołądkowe mogą być spowodowane stresem wiesz/ tak teraz sobie myslę ja poczekam do piątku, jeśli jakieś objawy się pojawią to zrobie kolejny test i juz będę pewna, ale wiesz naprawde myśląc racjonalnie to skoro 2 testy negatywne,mialam okres, w normalnym terminie 0 spóźnienia, 5ciodniowy,zadne tam plamienie 2 dniowe. Przeciez skoro nastapil okres to ciaza nie ma prawa bytu,bo zaszlo by samoistne poronienie. kurde no. a ty ile masz lat?

Ja rocznikowo 18 peszek ze urodzinki mam w grudniu :o Dlaczego sadzisz ze moglabys byc w ciazy ? :)

Gość aaaaaaaaad
z tą ciążą to jest tak strasznie pokręcona i GŁUPIA sprawa, że po prostu aż wstyd mi mówić, bo weźmiecie mnie za kompletn a kretynkę. otóz w sylwestra troche wypiłam,później miałam akcje z pewnym chłopakiem typu całujemy sie przytulamy i tanczymy razem ale nic innego i na drugi dzien zaczełam sobie myśleć czy naprawde nic innego si enie stało, ale z drugiej strony bylismy cały czas w otoczeniu znajomych i nie było możliwosci w sumie zeby miedzy nami doszlo do zblizenia, i teraz taka niewiadomaaaaaaaa boże jakie to głupie i beznadziejne xD aż mi sie teraz chce śmiać i się wkręcam teraz. głupota nieprawdaż? i świruje po prostu masakrycznie.

Hehe a to nie jest tak źle nie ma sie co martwic :P

Gość aaaaaaaaaaaad
kurde takiego filmu sobie w zyciu nie wbiłam nigdy XD ale najsmiesnziejsze jest to,ze ja kupie 3ci test i zrobie juz szaleje no nie XD