Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

kiedy do kosmetyczki przed slubem

Polecane posty

czy oczyszczanie twarzy moge zrobic tydzien przed slubem tzn akurat na wieczor panienski? czy lepiej 3 dni przed slubem? czy kilka zabiegow np co miesiac? slub mam we wrzesniu

czy oprocz ozczyszczania twarzy robilyscie cos na dekolt? boje sie o ten 1 czerwony wyprysk na dekolcie latem czasem pojawi sie 1 na plecach!!! i zadn korektor nie pomoze ani naszyjnik czy mozna oczysczac tez dekolette? co polecacie?

Gość ja ja ja
w dzien slubu najlepiej z rana....

ja ja ja...:> ty se tu robisz jaja :P wery fany. Nixe - ile dni to Ci nie powiem ...bo sama jestem ciekawa..stawiam bardziej na tydz przed. a takich mądrzalskich nie czytaj nawet :)

Gość daniela
Ja bylam z 2 tyg przed

tylko nie w dizeń ślubu!!!! twarz moze być lekko spuchnięta,czerwona itd ja byłam 2 tygodnie przed i to był szcvzał w 10

Gość weteranka kosmetyczna
Jeśli cera jest "problemowa", czyli z tendencją do wyprysków, to najlepiej iść dwa tygodnie przed ślubem na oczyszczanie, bo zabieg może spowodować "wyrzucenie" jakiejś krosty lub dwóch, więc lepiej odczekać. Poza tym można po oczyszczaniu pójść jeszcze na jakiś zabieg - nawilżający, ujędrniający, odżywczy czy też rozjaśniający.

Gość ciekawa bardzo
zgadzam sie z przedmówczynia. Na oczyszczanie idz 2 tygodnie wczesniej. Jesli cos Ci wyskoczy , jakis syfek to pojdziesz tylko jego usunac np. 2 dni przed albo kiedy bedziesz uwazala. Ale maseczki dzien przed uwazam, za bardzo dobre rozwiazanie. !!!