Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara rzeczywistosc

Walek na brzuchu = jak najszybciej sie go pozbyc?

Polecane posty

Gość szara rzeczywistosc

Mam 168 cm i waze 59 kg..przytylam w tym roku, po wakacjach a najbardziej uwidocznil sie walek na brzuchu :( Moja najlepsza waga bylo 54 kg, bo nie bylam za chuda, nie bylam gruba po prostu w sam raz... Jak najszbciej zejsc ponownie do wagi 54 kg i usunac walek z brzucha ? zna ktos skuteczna metode? Dziekuje

Napewno jakas dieta.. Brzuszki,brzuszki, inne cwiczenia wzmacniajace i ujedrniajace brzuch i Systematycznosci Diety i Cwiczen. pOzdrawiam _edytka_

Gość gfdgh
mialam w tamtym roku idetntyczna sytuacje... i kupiłam chrom i robilam codziennie 5 seri po 50 brzuszków a w odpoczynkach skłony w bok krecilam tez hulahopem i schudłam i waze mniej niz przed wakacjami

Gość Wyśmiator
ech, wy i te brzuszki... można robić brzuszki bo zawsze to może lekko poprawić sylwetkę, czy postawę, ale nie wiem czy to jest najlepsze ćwiczenie na spalanie tkanki tłuszczowej, są chyba efektywniejsze pod tym względem ćwiecznenia aerobowe. Oczywiście ludzi którzy myślą, że jak będą ćwiczyć mięśnie brzucha to miejscowo spalą tłuszcz właśnie na brzuchu należy wyśmiewać :D :D :D

zgadza sie:) na pozbycie sie tkanki tłuszczowej brzuszki wiele nie zdziałaja:( trzeba sie zajac intensywnymi cwiczeniami...brzuszki bedziesz mogła robic gdy stracisz oponke i wtedy wyrzezbisz sobie mięsnie;)

Gość trarara
co rozumiecie przez intensywne cwiczenia? Aerobik, siłownia 3x w tygodniu np? A jak nie bedzie oponki dopiero brzuszki??

Gość szara rzeczywistosc
Dziekuje Wszystkim za odpowiedzi. Wysmiator - o jakich cwiczeniach mowisz, ktore sa efektywniejsze na spalenie tkanki tluszczowej? nie badz taki i daj jakies wskazowki, porady, z pewnoscia nie tylko ja na nie czekam .... PROSZE :)