Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Atrakcyjność kobiet

Polecane posty

Czy zgrabne kobiety w obcisłych spodniach wyglądają atrakcyjniej? Szczególnie interesuje mnie wypowiedż Pań.

Gość rerjghjg
to chyba oczywiste:/ zreszta atrakcyjniej od czego? jesli kobieta jest zgrabna szczupla i ma swietnie dopasowane spodnie to jest atrakcyjna..dzizes co za pytania

Gość bleeeeeeee
Powtarzasz sie szwabie z mannheim, lub ludiwgshafen, nie da sie tego juz czytac zboczencu jeden....przelec sie wokol "Wasserturm", lub idz na spacer do mannheimerskich kwadratow i nie zawracaj nam tu du.....*

Gość Fajerwerka
W obcislych - tak, jesli maja fajna figure, ale: bez widocznych stringow, przeswitujacych materialow. W za obcislych - nie! Wtedy to mi sie kojarzy z kobieta lekkich obyczajow.

Gość ups ups ups

moim zdaniem nie ważne czy obcisłe czy szerokie- jak są dopasowane, w sensie nie za duze nie za male długośc mają okej i pasują do reszty ciuchów, to w każdych będzie sie wyglądac atrakcyjnie.

Fajerwerka, nie mogę podzielić Twego zdania, bo u Ciebie automatycznie obciśłe spodnie - lekkie obyczaje. To obraza milionów porządnych kobiet które noszą obciśłe spodnie.

Gość ****malaria****
ja nosze obcisłe i dopasowane do mojej figury, bo wlasnie dzieki temu czuje sie atrakcyjna... nie mam jakis mega dlugich nóg, sa wprost proporcjonalne do wzrostu, sa szczuple, zgrabne (cwicze) i dlatego nie musze ukrywac ich pod workowatymi bojówkami 🌻

Gość Moje spodnie
Ja jestem zgrabną i bardzo szczupłą dziewczyną, noszę dopasowane o ładnych kroju jeansy i wyglądam w nich zdecydowanie lepiej niż w luźnych portkach, warto podkreślić zgrabną sylwetkę ubiorem, kiedy będę to robić ?! Świetnie wyglądam w rurkach, a mało komu pasują, bo trzeba mieć naprawdę szczupłe nożki do takich spodenek Jednak przeważają klasyczne nogawki, z tym że jesli to jeans to muszą być biodrówki, w takich najlepiej się prezentuje

Gość ****malaria****
dokaldnie, tylko i wylacznie biodrówki! nienawidze spodni siegajacych do pasa :o widze, ze nie tylko ja mam takie zdanie o spodniach :D rurki tez dobrze na mnie leza, szczegolnie teraz lubie je nosic do kozaczków ;)

Gość nic nie mysla....
spadaj stad mannheimerski palancie...wejdz na Wasserturm i zwal sobie konia zboczencu

Gość ile ty masz lat Hamster
??