Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GiMi

tabletki harmonet prosze o rade

Polecane posty

ginekolog przepisał mi tabletki i chciałam sie dowiedziec czy ktoras z was miała z jimi do czynienia i czy mozna im zaufac i jak sie po nich czujecie za kazda odp dziekuje

Gość trarara
ja sie czuje bardzo dobrze, ale to zalezy od organizmu, sama musisz spróbowac, jak bedzie cos nie tak to zmienisz

Gość harmonecia
zażywalam harmonet jakies 3 lata, na początku było ok... ale potem już niebardzo... regularnie raz-dwa razy w miesiącu całą dobę bolała mnie głowa... ni emogłam egzystować na początku lekko powiększył mi sę biust ... al eto raczej wrażenie napęcznienia w ogóle... tak jakby organizm zatrzymywał więcej wody niż zwykle... to mnie akurat cieszyło... troszkę spadło mi libido... inne skutki: często dziewczyny stosują tabletki na trądzik... u mnie nie pomogły

Gość DKNY_25
Bralam Harmonet i nie mialam absolutnie zadnych skutkow ubocznych, tylko pewne korzysci, a mianowicie: poprawila mi sie cera i schudlam kilka kilo :D

Gość kasialud
Ja bralam Harmonet i byl super w porownaniu do innych tabletek ktore mialam wczesniej ale to bardzo indywidualna sprawa.

Gość hebb
a jak było z odstawnianiem Harmonetu, miałyście duże problemy z trądzikiem??

Gość **** **** ****
ja biore harmonet bo jako jedyne pigułki nie sprowadzaja mi libida do zera...jednak utylam od nich ok 4-5kg w tym o rozmiar w biuście.

Gość biorę harmonet 6 lat
nie narzekam, nie spadło mi libido, cykl się wyrównał i ogólnie czuję się super.

Gość Portis
Ja też jestem zadowolona z tych tabletek. Mam ładniejszą cerę. Libido się nie obniżyło (raczej jest in plus :) ). Mam krótsze i mniej bolesne miesiączki. Pozdrawiam:)

Gość Kornelka84
Biorę Harmonet już 2 rok. I w ogóle nie czuję, że je biorę. Tzn. nie mam żadnych skutków ubocznych. Przyzwyczaiłam się już do tych tabletek i na pewno ich nie zmienię. Naprawdę dobre tabletki :)

Gość Heidi 505
Spoko tabletki:)