Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_żonka

lubrykant a starania o dziecko

Polecane posty

Gość młoda_żonka

Czy można stosować środki nawilżające (lubrykanty) przy staraniu się o dziecko? Chciałabym zajść w ciąże, ale musze zacząć stosować coś nawilżającego, bo od kilku miesięcy jest "tam" za sucho, co wywołuje podrażnienia. Czy używanie takich preparatów może jakoś utrudniac zapłodnienie?

Gość najlepiej kupić w aptece
olej z wiesołka który poprawia śluz i przez to ułatwia zapłodnienie;)

Gość khkop
przyłączam się do pytania:)) jakie lubrykaty polecacie?

Gość roopex
lubrykant nie jest srodkiem antykoncepcyjnym wiec nie utrudni ci zaplodnienia. polecam lubrykant durexu- bez zapachu, na bazie wody; przetestowany ;)

Gość khkop
mam pytanie do kobiet stosujących nawilżacze...jak to się robi? i jakie są efekty? porównywalne z naturalnymi?;)

Gość gość
Są nawet specjalne wspomagające zapłodnienie. Najlepszy jest conceive plus i pre-seed.

Gość gość
no ja tez jeszcze nie slyszlalam zeby zel utrudnial zajscie w ciaze

Gość Migea
Kup sobie Hydrovag i przelecz sie nim, kuracja trwa tydzień. Przywraca naturalne, intymne nawilzenie, śluzówka staje sie bardziej elastyczna i mniej podatna na otarcia. Poza tym zawartosc kwasu mlekowego powoduje, że dodatkowo masz ochrone przed infekcjami intymnymi.

Gość gość
lubrykanty np Durexa mogą utrudniać zapłodnienie bo mają nieodpowiednie ph są specjalne lubrykanty które są odpowiednie podczas starań o dziecko np Conceive Plus lub Pre Seed, niestety drogie i można je kupić tylko w aptekach internetowych na zwiększenie ilości śluzu dobrze wpływa olejek z wiesiołka, siemię lniane oraz syrop Gwajazyl mnie pomogły zioła: Maca i Dong Quai sprawdźcie czy suchość pochwy to nie wynik infekcji, ja miałam problem z suchością i z badań okazało się że to infekcja ureaplazmą