Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa

musze miec zapalenie płuc

Polecane posty

Gość zdrowa

wiem ze to głupie ale ja po prostu musze musze byc chora i lezec przynajmniej 2 tygodnie w łożkó wiem ze ferie dla wawy zaczynają sie 29.01 ale ja i tak nigdzie nie wyjeżdzam wiec musze byc chora zapalenie płuc to to czego pragne pomóżcie jak znacie sposoby na to zeby porządnie zachorowac to piszcie i nie myślcie ze ja jestem jakas nie normalna ja poprostu chce byc baardzo chora CAN YOU HELP ME PLEASE

Gość jak nam powiesz
dlaczego tak bardzo chcesz byc chora?

Gość curyn
nie myślimy że jesteś nienormalna TY JESTEŚ NIENORMALNA!!!

Gość Wnerw wielki
Ty chyba glowe masz chora wiesz jak tragicznie moze sie skonczyc zapalenie pluc :o

Gość KING KONG
UUUU DOBRY POMYSŁ Z TYM ZAPALENIEM PŁUC ALE NIE ZNAM ŻADNYCH POMYSŁOW POSZUKAJ CZEGOS NA INNYCH STRONKACH.ALBO ZEZRYJ SÓROWEGO ZIEMNIAKA LUB PROSZEK DO PIECZENIA

Gość jesteś PIERDOLNIĘTA
:-oPo co Ci te zapalenie pluc?Przecież na to można umrzeć:-(Skoro i tak maz ferie,to bedziesz w domu,do szkoly nie będziesz musiała chodzić,po co więc Ci to zapalenie płuc?NO PO CO???????????????????????

Gość IndiankaZmalibu
:D :D :D :D :D :D :D :D

Gość idziaa
Wyjdź z mokrymi włosami na dwór, spij nago przy otwartym oknie.Może i sie przeziebisz ale do zapalenia płuc to daleko.Poza tym głupia jestes

Gość gość
Pochodz na dworzu z mokrymi butami lub popij cos zimnego np. Wode (z zamrazalki) tylko jak najszybciej wypij ;) Moze nie bd miec zapalenie pluc ale bedziesz przynajmiej chora :)