Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca pomocy

co się dzieje

Polecane posty

Gość szukająca pomocy

pomóżcie mi bo nie wiem co mam robic jestem tak zestresowana że mało co jem.w większości jak czytałam wasze odpowiedzi to zauważyłam że w większości przypadków po prostu robicie sobie jaja ale ja na prawdę prosze o pomoc. nigdy nie kochamłam się ze swoim chłopakiem. jednak w ciągu ostatnichch 2 miesieęcy uprawialiśmy pieszczeoty i częstto jego palce znajdowały się w mojej pochwie jednak nie miała on wytrysku i jest pewien że uważał.jednak po tych pieszczotach miałam czerwony śluz ale nie w tym żecz. 5 dni po okresie przytulaliśmy się itp ale przez bieliznę i jego członek nie zbliżał się do mnie i nie imiał wytrysku. dzisaj jest 24 dzień od końca okresu czyli jakiś 29 dzień. boli mnie brzuch ściska mnie cos w środkutestu nie robiłam. jakie jest prawdopodobieństwo na ciążę? co powinnam zrobixc?proszę o odp

Gość al1234
jezeli nie uprawialiscie sexu a on przy pieszczotach nie mial wytrysku to nie ma takiej mozeliwosci zebys byla w ciazy......... jezeli czekasz na okres to zacznij jesc i nie stresuj sie bo to opoznia okres ......... Z cala pewnoscia oswiadczam ze W CIAZY NIE JESTES

Gość szukająca pomocy
ale na pewno bo już nie wiem co robic . a o ile stres niejedzenie taz jem ale mało może opuźnie\c okres. często budzę się w nocy i myślę nad tym.

Gość szukająca pomocy
mam pytanie a miałaś podobną sytuację?ile masz lat.prosze odpowiedz.jesteśmy strasznie zestresowani z chłopakiem bo dzisaj mija 24 dzień od końca okresu czyli 29 dzień.a zazwyczaj dostawałam okresu po 21 dnniu od okresu. czy sters może tyle zdziałac.po świętach miałam także stresy w szkole.

boże.... bo ja zaraz apopleksji dostane ;/ nie bylo wytrysku ! przez bielizne ! zero seksu ! TAK JESTES W CIĄŻY PIĘCIORACZEJ I TO JUZ 8 MIESIĄC !!

Gość tik tak tol
Nawet gdy on sie o ciebie ocieral, mozesz byc w ciazy!!! I to napewno blizniaki!!!! Dziecko do ksiazek! Albo cofnij sie do 5 kl podstawowki, chociaz z twojego toku rozumowania, nie jestes wcale starsza...Naprade, skad sie takie biora???

Gość i kogo to obchidzi
dziewczyna sie pyta,bo sie martwi a wy oczywiscie wyzywacie od nieukow itp.ehh nasze spoleczesntwo. Na pewno nie jestes w ciazy,jak ktos pisal-nie ma takiej mozliwosci.:)

Gość szukający pomocy
dziękuję za ta ostatnią odpowiedz

Gość szukający pomocy
czyli ciąża to na pewno nie jest. nie mam 5 tat ale 20 i sie bojre dlatego piszę boje się i tyle,bo inaczej wyobrażam sobie życie dziecko będzie później z tym mężczyzną z którym jestem bo chcę z nim byc. ale coję się jak cholera.

Gość szukający pomocy
kurczę ale i tak się boję. to co moze byc za mną nie tak? to stres tak działa? to o ile może sie okres przez takie coś przesunąc

Gość tik tak tol
Wcale nie takie spoleczenstwo, tylko co drugi topik jest juz taki, az rece opadaja, po niektorych tekstach!! Poprostu niech przeczyta z ksiazki od biologii jak mozna zajsc w ciaze, albo jak sie ZABEZPIECZYC zeby w nia nie zajsc.Tyle.Pozdro Moniak ;-)

Gość wiec szukajaca
jestes troche za stara na taką ignorancje :O poczytaj o antykoncepcji ale najpierw o zapłodnieniu bo nie mam pojecia gdzies ty na biologii była kiedy o tym uczyli :O zadnych gazet nie czytałas ? ksiązek ? nic ? jak ktos w takim wieku moze uwazac ze bez wytrysku, przez ubranie mozna zajsc w ciążę , no prosze cie bardzo !!!! poszukaj w necie o zaplodnieniu, poczytaj, potem o antykoncepcji i kochaj sie bez stresów.

powiedziałabym że prawdopodobieństwo jest zerowe i że twój stres spowodował opóźnienie

Gość szukający pomocy
ale napiszcie mi jak to jest z tym stresem

Gość szukający pomocy
heh czyli ciąża nie jest możliwa? mój mężczyzna też się stresuje

Gość szukający pomocy
a o ile przez stres może się opóźnic okres? kurcze mam już dosyc tej niepewności

Gość Annnkkka
stres przełycież zawsze jest, ale tak jak już wypowiadały się poprzednie osoby BEZ SEXU NIE MOżNA ZAJść W CIążę A JUż W SZCZEGóLNOśCI PRZEZ UBRANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST PO PROSTU NIEMOżLIWE, MUSI DOJść DO KONTAKTU FIZYCZNEGO, BO INACZEJ PLEMNIKI NIE DOSTANą SIę DO POCHWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EWENTUALNIE JEśLI WYTRYSK BYł W POBLIżU UJśCIA POCHWY I MIAłAś PłODNE DNI, I PLEMNIKI Są żYWOTNE, TO WTEDY MOżNA ZAJść EWENTUALNIE W CIążę, ALE JEST TO MINIMALNE PRAWDOPODOBIEńSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERAZ ZADOWOLONA ODPOWIEDZIą??????????????????????

Gość Annnkkka
ALE JEśLI BYLIśCIE W BIELIźNIE TO PRAWDOPODOBIEńSTWO TEGO żE JESTEś W CIążY JEST TAKIE, JAK TO żE JUTRO W ZIEMIę UDERZY KOMETA, KTóRA Ją ZNISZCZY, ALE WSZYSCY ZDąRZYMY SIę URATOWAć I ZAMIESZKAMY NA MARSA, GDZIE NIE MA TLENU, ALE TO NIC, NAGLE NIE BęDZIEMY MUSIELI ODDYCHAć I BęDZIEMY NORMALNIE żYć!!!

Gość szukający pomocy
jego członek był blisko pochwy i wytrysku nie było jedynie jego śluz ale w śluzie plemników nie ma heh

Gość szukający pomocy
a gdyby chocby minimalna ilośc została przeniesiona na palcach to co wtedy jest mmożliwośc? choc raczej to się nie stało a już jakby coś to wytarłby ręcc

Gość Annnkkka
Są ALE MóWIłAś żE BYLIśCIE W BIELIźNIE

Gość Annnkkka
TO MUSI BYć PłODNY śLUZ I żYWOTNE PLEMNIKI

Gość Annnkkka
MASZ NA MYśLI żE TAK SIę DOPYTUJE

Wiem, że żadne rady tu nie pomogą. W kazdym razie jednego jestem pewna im więcej będziesz szukać odpowiedzi na necie, tym bardziej będziesz się denerwować. Wiem to z własnego doświadczenia. Postaraj sie myśleć o czymś innym, wyjdź z domu, rób cokolwiek. Stres działa negatywnie na wiele rzeczy, a jak wpływa na termin @ tego nawet lekarz nie jest w stanie stwierdzić. Pozdrawiam Cię i głowa do góry :)

Gość tak jest mozliwosc
byłabys w ciązy z ręką :O idz sie powies i nie bierz za seks dopóki czegos sie nie dowiesz idiotko :O

Gość tik tak tol
5 Annnnkkka. Jak jeszcze napiszesz ze sie stresujesz, to sorry ale albo jestes poprostu glupia, albo to podpucha...

Gość szukający pomocy
tak byliśmy w bieliźnie ale wytrysku na bank nie było. ile stres może opóźnic okres?

Gość Annnkkka
PRZECIEż JA JEJ TłUMACZę, żE NIE MA CZEGO PRZECZYTAJ MOżE UWAżNIE KOMENTARZE

Gość nie zaniepokojona ONA MUSI
POSZUKAC INFO NA NECIE !! jezeli ksiazek do biologii u niej brak :O ale nie w takich miejscach ale w portalach poswieconych ANTYKONCEPCJI I ZAPŁODNIENIU i jezeli zobacze Twój kolejny wpis idiotko dotyczacy: czy to mozlwie bo wciaz nie mam okresu, ale były majtki itp. to uznam to za prowokacje, bo NIC CI NIE SZKODZI POSZUKANIE INFO W NECIE DOT. TEGO CO NAPISAŁAM. ktos kto wciaz ciągnie taki debilny temat jest albo bardzo głupi albo nudzi mu sie i wymysla kretynskie prowokacje :O

Gość tik tak tol
popieram wpis wyzej.Kretynka do potegi x.I jeszcze raz: do ksiazek a nie za seks sie brac!!