Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda1987

Solarium- pytanie!!!!

Polecane posty

Byłam dziś pierwszy raz na salarium. Kobieta, która tam pracuje doradziła mi na pierwszy raz 7 minut i kazała gdy już się rozbiore i zmyje makijaż wejsc i wcisnac tylko przycisk na gorze. Zrobilam tak. Właczyla się muzyka a liczba 01 na wyświetlaczu zaczęła migać. Czułam tak jakby lekki powiew powietrza. Stałam tak chyba z 5 minut poczym nacisnęłam przycisk jeszcze raz i.......... wtedy zrobiło się jasno, jakby cieplej a liczba przestała migać.... potem zmieniła się na 2 i wszystko się wyłączyło oprócz muzyki więc wyszła. Czy dobrze wszysto zrobiłam?? Bo mam wrażenie, że nie:/ Proszę Was, szczególnie te które chodzą, o odpowiedz:)

Bo ja już sama nie wiem:( I nie śmiejcie się, tylko jak ktoś może to niech mi doradzi:)

Bo ja już sama nie wiem:( I nie śmiejcie się, tylko jak ktoś może to niech mi doradzi:)

jak Ci sie zrobiło jasno i cieplej to stałas tak 7 min tyle ile miałas? czy to tylko na chwile sie wyłaczyło?

nio zrobiło się jasno i po 2 minutach wyświetlacz się zatrzymał i wszystko sie wyłączyło;/

to powinnas zglosic to do babki z obsługi zeby jeszcze raz nastawiła zegar..bo czasmi jest tak ze jak zle nacisniesz przycisk to ten zegar który jest tam gdzies przy wejsciu, przyjamniej u nas tak jest to zaczyna migac i nie włacza sie.

czyli prawidłowo jest wtedy gdy jest tak strasznie jasno i coraz cieplej?? Bo przez 5 minut stałam i nie było tak jasno tylko lekki powiem powietrza i ten migający zegar:/

nio też tak myśle:) tylko wiesz ona mi kazała raz nacisnąć i stać..... nacisnęłam i wcale jasno i ceipło nie było tylko ten wiatr.... następnym razem jak pojdę to nacisnę najwyzej dwa razy aż się jasno zrobi. Innego wyjscie chyba nie ma?:)

wiesz co lepiej nacisnac raz a dobrze :) tzn przytrzymaj chwile ten guzik az zobaczysz ze lampy sie włączają i robi sie jasno, wtedy wiesz ze wszytsko działa :)