Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna desperatka

i znowu się najadłam

Polecane posty

Gość kolejna desperatka

nie potrafię wytrzymać na diecie, a muszę zrzucić 15 kg :( jestem okropna. znowu "od jutra" :(

Gość ad_21
to juz dzis pocwicz tyle , zeby spalic to co zjadlas wtedy bedzie od dzis :)

Gość kolejna desperatka
zjadłam chyba z 10 000 kcal :( nie da rady

Gość kama 33
Nie poddawaj się !Ja od 2 01 jestem na diecie i wiem jak ciężko jest wytrwać . Mimo wszystko warto pomyśl jak ślicznie będziesz wyglądała jak schudniesz.

Gość ad_21
kolejna desperatko, posluchaj, cwicz, to zawsze bilans energetyczny bedzie szedl na minus, pozatym cwiczenia zwiekszaja metabolizm, kiedy masz wielka ochote na obzarstwo napij sie bardzo mocnej czerwonej herbaty (dwie czubate lyzeczki na kubek, lub dwie torebki mna szklanke) jak nie wytrzymasz, to pij z zatkanym nosem (po 2 tyg bedzei ci smakowac-zawsze tak jest) i nigdy sie nie obwiniaj, bo atak glodu kompulsywnego przyjdzie jeszcze szybciej

Gość kolejna desperatka
dzięki :) mam problem z jedzeniem, czuje się jak bulimiczka chociaż nie wymiotuje, ale powiem Wam szczerze, że czasem o tym marzę. jak się tak najem to tylko marzę o tym, żeby to zwrócić. zaraz wsiąde na rower. a od jutra muszę znowu próbować. :(

dziewczyno...spokojnie..ja tez sie odchudzam i tez ciagle wychodzi ze sie najem na maxa..a potem cierpie..tyle ze mi sie zdazają wymioty..ale to i tak nic nie zmienia bo potem znowu ide jesc..i tak w kółko..ostatnio tydzien sie trzymałam na diecie..schudłam..zrobiłam 1-2 dni przerwy..i ciągną sie one juz 2 tydzien..i codziennie jem i jem i jem...i tez tylko \'\'od jutra\'\'.... weź sie w garsc...dasz wkoncu rade...ja tez sie juz jutro postaram

Gość kolejna desperatka
Gosia, dzięki. mam nadzieję, wieczorem i rano mam zapał. ale gdy przychodzi 14-15 całkiem popuszczam i zaczynam się obżerać. mam nadzieję, że jutro o tej porze napiszę tu, że nie zjadłam tylu kcal tylko coś w granicach 1000 :(

Gość mi tez tak dobrze szło
a teraz ledwo sie ruszam z przejedzenia

Gość kolejna desperatka
mi tez tak dobrze szło----> mam tak samo. i te wyrzuty sumienia. w czasie jedzenia czuje się ok, ale jak zołądek boli to nagle płakać się chce.może spróbujesz znowu od jutra? ja chcę znowu podjąć próbę ;)

Gość duża pizza
hej Dziewczyny! Ja też chcę wytrwać. Może narzucimy sobie jakąś kontolę forumową, czy coś? Np. raport co parę godzin o stanie naszej walki :). I bezwzględny obowiązek zajrzenia na forum PRZED wchłonięciem kolejnej porcji żarcia, tak dla opamiętania? Ja właśnie skończyłam czekoladę :(.

Gość tusi12
Ja kilka dni temu postanowiłam że zacznę się odchudzać zamówiłam sobie suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam regularnie jeść oraz aktywnie spędzać czas i zobaczymy jakie efekty!