Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dziwne......

solarium nie chce mnie opalic! pomocy...

Polecane posty

Gość to dziwne......

tylko prosze, nie krytykujcie mnie ze chodze na solarium czesto - moj wybor. po prostu... keidys wystarczylo 10 minut co pare dni a teraz co pare dni 15 minut nie wystarcza 😭 wychodze lekko czerwona, a juz rano jestem blada, nie wiem czemu... stosuje bronzery i krem kakaowy do solarium, a po solarium duzo panthenolku i kremu kakaowego na noc. i nic. budze sie blada...!!!!!!!! dlaczego?

Gość czerwona po solarze
moze lampy za slabe albo poprostu tego nie widzisz ze jestes opalona i masz obsesje na punkcie swojej opalenizy, ja np jestem cala czerwona i ni e wiem jak to zaczerwienienie zlikwidowac?? moze Ty mi pomozesz??

Gość jgbakf
anorektyczki nie widza ze sa chude alkoholicy nie rozumieja ze sa alkoholikami tak i Ty pewnie przecholowałas idz do psychologa najlepiej po porade , sorry...ale to prawda

Gość to dziwne......
nie, nie... ja naPrawde jestem jasna, nawet inni mi to mowia;) nie jestem chora... hehe:) a lampy sa mocne... moze to dlatego ze uzywam pantenolu? do czerwonej-panthenol i jeszcze vraz pantenol!!!!!!! uzywaj co chwila, jak zeschnie to znowu. mila pianka od razu koi. a na noc krem kakaowy ziaji. wiec... nie mam pojecia czemu gdy czerwien mi schodzi jestem blada? moze to przez ten panthenol?