Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fille93

Moja walka z wiatrakami

Polecane posty

Gość Fille93

Założyłam ten temat by wszyscy,którzy mają problemy z cerą mogli sobie nawzajem pomagać i wspierać w trudnych chwilach. Moje problemy z cerą zaczęły się w wakacje, ale to był 1,2 pryszcze - a teraz?! Pełno pryszczy, na szczęście nie mam ropnych. Tylko zaskórniki i grudki na czole.Mam strasznie nierówną powierzchnię skóry, drobne grudki fatalnie wyglądają :(( Poza tym po wyciśniętych zaskónikach (o tak, nie umiem patrzeć na te grudki i wągry) zostały mi dziurki na policzkach i na czubku nosa. To jest moje utrapienie!! Co zrobić aby pozbyć się tych dziurek, w miarę tanimi sposobami?? Prosze pomóżcie :)

Gość ja mala
dokladnie mam ten sam problem !!! Zastanawiam sie czy palisz papierosy ?

Gość Fille93
Nie!!! Mam tylko 14 lat, bron Boże od papierosów :) Pozdrawiam

Gość ad_21
jak masz takie dziurki, to musisz zmniejszyc pory tonikami sciagającymi one sa na to bardzo dobre

Gość ad_21
a na innym topiku slyszalam ze mydlo protex jest bardzo dobre, stosuj codzeinnie!!! i powiedz czy pomoglo, sprawdze za tydz

Gość ad_21
ja tez plamuje je kupic, wiec moglybysmy sie wymienic opiniami

Gość ja mala
Hehe a to przepraszam myślalam ze troche starsza jestes, pamietam jak mi pierwszy raz pojawil sie trądzik zawsze mama pażyła mi w misce ziola przykrywalam twarz ręcznikiem nad ta miska i sie oczyszczało tak hehh ale ja juz stara jestem chyba dzis nikt tak nie robi..

Gość idź do dermatologa
Im wcześniej zaczniesz to leczyć tym lepiej. Później będzie o wiele trudniej i wydasz mnóstwo kasy. Ja żałuję, ze nie poszłam kiedy tylko zauważyłam pierwsze krostki, teraz są tego konsekwencje.

Gość Fille93
Narazie używam mydła siarkowe - przeczytałam wiele pozytywnych opinii, ale zawiodłma się. Przez perwsze 2 dni wszystkie krostki z czoła zeszły, ale teraz nastąpił nawrót. W ogólle nie matuje cery, ale też nie wysusza. Nie polecam. A to mydło Protex można kupić w aptece??

Gość Fille93
Jest coraz lepiej :))) Pozdrawiam i prosze piszcie :))