Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olokok

ex narzeczona - ciągle szuka kontaktu z moim mężem !!!!!

Polecane posty

Gość olokok

już mam dość - zagaduje na gg . mąż o tym powiedział i spytał czy mam coś przeciwko. czuję si e z tym dziwnie. dodam że jestem w ciąży - końcówka - żle się czuję - nie mam humoru -jestem opuchnięta i nieatrakcujna. nie odpisuje - ale ona nie daję za wygraną WRRRRRR

Gość olokok
ma go od wielu wielu lat - znajomi zawsze mogą go znaleść - jak i mnie - wystarczy wklepać nasze dane - nie dziłamy inkognito :)

Gość olokok
co póżniej - telefon też? przecież nie o to chodzi

Gość fajny ten maz
chyba mu to pochlebia skoro nie zmieni nr gg i jeszcze bezczelnie pyta czy masz cos przeciwko :o Nieładnie z jego strony :(

Gość fajny ten maz
a co nie umie jej powiedziec wprost bye bye babe mam wspaniała zone ktora kocham i niedługo upragnionego bobaska jestem szczesliwy tobie tez tego zycze?????? czy po prostu nie chce palic za soba mostow?? Najpierw o to zapytaj mezusia

Gość olokok
boze nie chcę wyjść na paranoiczkę !!!!! ja też bym nie zmieniała wojego gg

Gość olokok
wogóle jej nie odpisuje - ale sytuacja nie jest komfortowa tesciowa takze wspomina jak to było jak jej synus był z XXXX dlatego chyba sama się nakręcam- a nie chcę.

Gość zdecydowanie.......
pogoń ją.I to szybko!!!!!!

Gość jestem w podobnej sytuacji
i mowie wam, ze nietak latwo pozbyc sie natretki latajacej za mezem! czasami i zmiana numeru telefonu nie pomaga, bo istnija tacy "zyczliwi" co i tak przekaza!

Gość w temacie laska
przesadzacie poznałam kiedyś faceta, który przed żoną odstawil szopkę, robiąc ze mnie zakochaną w nim małolatę jaki był powód? otóż dostał ode mnie po nosie i radzęCi sprawdzić, czy osobą piszącą na GG jest faktycznie ta laska: Adonis, o którym mowa w ten właśnie sposób mnie posądził o latanie za nim a to byla nieprawda, bo nie ja pisałam do niego :o

Gość kija
u mnie jest podobnie, tylko, ze ja nie jestem jego zona. byla mojego mezczyzny wydzwania do niego po nocy albo wczesnym porankiem. on raz odebral-jak dzwonila rano-i powiedzial, ze jesli ma jakas sprawe to niech zadzwoni o normalnej porze. jak dzwoni w nocy, to nie odbiera. do tej pory myslalam, ze madra z niej dziewczyna jest, ale po tych "akcjach" mam powazne watpliwosci. ona ma 30lat a zachowuje sie jak 15latka!

Może porpstu zablokować numer natrętnej :D zrobi jej się przykro i może da za wygraną :P

Gość olokok
jaka trzeba być typeciarą żeby coś takiego robić -:( dzięki za porady - blokowanie num gg może poskutkuje - ale głupio mi to samej zaproponować - jak bedzie uparta to znajdzie sposób :)

Gość kija
...ja tez tego nie rozumiem-troche godnosci!

Gość echhhh
jeśli po zablokowaniu mumeru na gg nadal będzie szukała kontaktu, to może już Twój mężuś zrozumie, że to nie jest takie urocze z jej strony że się do niego odezwała etc - jeśli wie,że ma żonę i dziecko w drodze, to naprawde bezczelna jest a dla faceta zawsze to miło - ciepły domek i kochająca żonka, a poza domem... uważać trzeba, no i mężowi powiedzieć, że masz COŚ przeciwko

Gość rose*
Uważam,że zachowuje się nie wporzadku "napastując" męża.Ja porozmawiałabym z nim i powiedziała jak bardzo mi to przeszkadza.On sam powinnien porozmawiać z nią i zwrócić jej uwagę,że przesadza.Co prawda nie mam męża ale podobną sutyację miałam i mój Miś opierniczył natręta;-)Powiedział że zarówno jemu się to nie podoba jak i mnie,i wszytsko się uspokoiło.Uważam ,że mąż powinnien zareagowac bo wierze ,że to wkurzające;/Powodzenia!