Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dośka1

Plemniki

Polecane posty

Gość dośka1

Mam do was pytanie i bardzo proszę o odpowiedź, mój partner ma małą ilośc plemników w nasieniu, czy mimo to mamy szanse na dziecko?Jesli któraś z was ma podobny problem to prosze o rady co robić.

Gość macie szanse bo zawsze jakas
szansa jest :) nie wazne chyba ich ilosc (bo i tak jeden musi dobiec ;) ) ale ruchliwosc :)

Gość dośka1
:) ruchliwośc jest dobra, 80% tylko właśnie ta mała ilość :( Jesli decydująca była by ruchliwośc to było by super. dziękuję. a może jakieś rady jak zwiększyć ilośc???

Gość dośka1
Gabi dziekuję na pewno sobie poczytam. Proszę jednak jeszcze o jakieś rady. Bede bardzo wdzieczna.to dla mnie, dla nas wazne.

Gość dośka1
Prosze kazda rada jest dla mnie na wage zlota. jesli znacie jakies witaminy itp to napiszcie. Wszystko co wiecie na temat zwiekszenia ilosci plemnikow w nasieniu.tak bardzo chce miec dziecko.

kup salfazin cena ok 25 zł - 100 tbl Najlepiej, żebyś wiedziała kiedy masz owulację. Wtedy powstrzymać się przez 7 dni, a przed samiutką owu zadziałać

Gość dośka1
100krocia dziekuje Ci po 100kroć za info :) Jutro póldę i kupię.

Gość do doski 1
Dlaczego nie poradzicie sie lekarza? Nie piszesz jakie sa parametry . Zamiast kupowac leki proponuje poradę ginekologa.

Gość dośka1
Poradzilismy sie lekarza, przepisal leki na 6 tygodni. ja po prostu chce wiedziec czy ktos mial podobne doswiadczenia i czy mu sie udalo. a jesli sa do tego jakies witaminy ktore moga pomoc to dlaczego ich nie zastosowac?? Wiesz ze czlowiek wszystkiego sie chwyta jesli czegos bardzo pragnie a lekko nie jest... :(

Gość dośka1
dodam tylko że żywotnośc i ruchliwośc są dobre. wszystko inne chociażby upłynnienie tez ok. problem tkwi w ilości :(

Gość do dośki 1
Ja Ci pisze z doświadczenia :) bo lekarz wie lepiej :) Na ilośc wiem ze jest dobra wit a+e , ale proponuję Ci pogadac z ginem :)

Gość do dośki 1
poza tym parametry nasienia sa zmienne :) wiec głowa do góry :)

Gość dośka1
dziekuję 🌼 Tak mi tez gin polecil witamine a+e. Mam nadzieje ze sie uda...

Gość dośka1
Jeszcze jedno pytanko. Nie ma to jak bardziej doswiadczone kobietki :) Jak to jest że parametry nasienia są zmienne?? głupio mi że się nie orientuję ale dopiero zaczynam poznawac temat odkąd pojawił się problem.

Gość do dośki 1
Dośka to proste, inne parametry masz jesli okres abstynenscji sexualnej trawa 2 dni a inne jak 7 dni. Inne sa po alkoholu, inne jak Twoj mąż/chłopk pali :) Wejdz na bociana, link maz wyżej tam jest cała masa art + odpowiedzi ginekologa :) Nie martw się i głowka do góry :) Pozdrawiam :)

Gość dośka1
jeszcze raz dziekuję z całego ❤️ za odpowiedź :)

Gość do dośki 1
Nie ma za co, miłej lektury naprawdę warto tam zaglądac :) Bocian to super strona :)

Dosiu mojemu M lekarz zalecił Androvit oraz witamine A + E ..tez ma mala ilosc oraz na dodatek mala ilosc prawidlowych ...Ale po miesiacu wyniki sa lepsze juz o 30%:)..wiec jestem pelna wiary ze beda jeszce lepsze.

bardzo wazne jest tez jaki styl zycia sie prowadzi.Unikac ciasnej obciskajacej bielizny oraz przegrzewania jader czyli goracych kapilei i dlugiego siedzenia.Mozna tez zazywac rutinoskorbin ..ale to na ruchliwosc bardziej.....papieroski out ,alkohol w duzej ilosci tez:)..no i .....sters...ten to dopiero potrafi...;)

Gość dośka1
Olinek 🌼 dziękuje za wpis, kazda informacja jest dla mnie ważna, szczególnie tak optymistyczna jak Twoja :) Mój M ma 76% prawidłowych plemniczków. Jest we mnie tyle nadziei, boję się bardzo. Olinku życzę Ci wszystkiego najlepszego :) 🌼

Gość dośka1
Olinek No właśnie...stres!!! to jest dopiero paskudztwo!!! na szczęście mój M nie pali, nie pije-tylko okazjonalnie ale bardzo rzadko. juz mu zakazałam gorących kąpieli.

u mnie tez uzywek nie ma a jak widac dziecka tez.... Ale stresu to jest tyle ze obdzililby kilku:)..ale jak sie ma swoj interesik to juz tak jest. Ufam ze sieuda kiedys. Ja juz mam jedno dziecko...calkiem duze:)I wtedy nie bylo wogole problemu...nie pomyslalabym ze teraz bedzie... Ale cierpliwosci.

Gość dośka1
Olinek Ja nie ma jeszcze dzieci, staramy się o pierwsze. Już sporo czasu dlatego robiliśmy badania. Masz racje stresu nie jest mało, takie jest zycie. Niestety :( Cierpliwości się chyba uczę przez to wszystko. I staram się nie stracić nadziei. Fajnie że masz już jednego dzieciaczka. I o czywiście zyczę ci kolejnego naj najszybciej 🌼

Dosiu moja cora ma juz 8 lat tak ze to juz dawno bylo i jak widac to nie zawsze tak jest ze jak sie juz jedno ma to potem juz tak ma byc.. Dziekuje Ci za zyczenia:) Tobe tez zycze suksesu...!!!

Gość dośka1
Olinek ❤️❤️❤️ Będę Ci kibicować :)