Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysiejąca

Łamią, rozdwajają, wypadają

Polecane posty

Gość Łysiejąca

Moje włosy, przypuszczam że przez farbowanie, wypadają, łamią się, rozdwajają, mają nierówną strukturę. Właśnie zakończyłam półtora miasięczną kurację tabletkami ze skrzypem, ale nic nie pomogło. Macie jakieś sprawdzone sposoby, bo boję się że wyłysieje :(

przede wszystkim kup dobrą odżywkę do włosów do spłukiwania.... umyj włosy i na mokre nałóż odżywkę ale nie spłukuj, tylko tak od połowy włosów bo będziesz miała tłuste szybko. Polecam również jedwab do włosów.

Gość skrzyp
wzmocni tylko nowo rosnące włosy, na zniszczone nie pomoze, je trzeba obciąć i kupić dobrą odżywke

Gość Łysiejąca
Dzięki!

Gość magula26
polecam odżywkę WAX-jest wersja do własów jasnych i ciemnychmozna to kupić tylko w aptece. kosz do 20 zł za duze opakowanie,gorąco polecam :)

Gość - pytanie
Czy ten Wax może też pomóc na wypadanie włosów, tzn. czy wzmacnia cebulki?

Powtórze, to co napisałam na podobnym topiku: Z WAX-em to skomplikowana sprawa. Czytałam kiedyś topik na Kaffe i opinie były sprzeczne - jedne zachwycone, a inne zdecydowanie odradzały. Mi dwie fryzjerki go odradzały, bo to jest wosk i trzeba go wcierać w skórę głowy, co blokuje cebulki i włosy mogą zacząć wypadać :O Sama nie próbowałam, ale skutecznie mnie zniechęciły ;)