Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaasiaaaa20

czyszczenie skóry....

Polecane posty

Gość baaasiaaaa20

witam wszystkich! Mam do Was pytanie czy któraś z Was czyściła buźkę u kosmetyczki? Czy takie czyszczenie faktycznie pomogło.? Zapraszam do dyskusji

czasem chodze, ale bardzo rzadko bo mam cere trądzikową i efektów rewelacyjnych niestety nie zauważam, no ale wągrów zawsze mniej na buźce ;) mam problem z bliznami po trądziku, a na to cudów nie ma :(

kiedys chcialam spróbowac ale zmienilam zdanie po tym jak moja znajoma poszla i jej tak zepsuła cere jakimis srodkami .. fuj.. normalnie dziewczyna ma dziury na twarzy takie otwarte wielkie pory,.. wiecie co mam na mysli ... no i w koncu nie poszlam bo nie bede ryzykowac za to bardzo polecam peeling enzymatyczny Lirene to jest firma dr. Irena Eris i stosowac go codziennie a nie jak pisze 2 razy na tydzien i sa efekty naprawde.. oczyszczanie nie potzrebne tylko dobre kosmetyki i systematycznosc pozdrawiam .. :)

zależy od cery - czy pomaga na trądzikową ktoś napisał, że średnio, mojej koleżance przed wakacjami kasmetyczka tak oczyścił, że wszystko się \"porozlewało\" i doszło do jakiegoś zakażenia czy czegoś w tym stylu, wakacje w każdym razie całe miała zjechane, bo ze względu na stan skóry nie mogła wychdzić na słońce etc do każdego innego typu - nie ma przeciwskazań, po pierwszym razie nie spodziewaj się rewelacji w każdym razie

Gość baaasiaaaa20
Fajnie że ktoś odpowiedział... Pytałam o czyszczenie twarzy, bo wczoraj byłam u kosmetyczki zrobić hennę i ona popatrzyła na mnie jak na kosmitkę i stwierdziła,że moja cera nadaje się do czyszczenia. zatkała mnie jej bezpośredniość i umówiłam się na wizytę jutro, ale chyba nie pójdę...

Gość oczyszczanie u kosmetyczki
to przestarzala metoda. Zreszta jak raz zaczniesz to juz bedziesz chodzic przynajmniej raz na 3 miesiace. A kosmetyczka kazdemu tak powie tak jak Tobie powiedziala, bo ma z tego kase :P Z czegos zyc musi. Oczyszczanie daje tylko chwilowy efekt, bo nie likwiduje problemu. Spytaj o mikrodermabrazje, peelingi itd. ale tez to nie daje gwarancji.

Gość baaasiaaaa20
No właśnie mam taką nadzieję że ta kosmetyczka chce po prostu na mnie zarobić... Spytam o tą mikrodermabrazję, chociaż już raz dałam się nabrać "cudownym kosmetykom oczyszczającym cerę i kupiłam zestaw do mikrodermabrazji vichy... skóra bez zmian a w portwelu ubyło 150zł....

Gość baaasiaaaa20
do "taka jestem" : byłaś pierwszy raz czy to już któryś z kolei? ja mam problem z zatkanymi porami i boję się, że jak kosmetyczka je oczyści to będę mieć na twarzy dziury...

Gość baaasiaaaa20
do helikopter: stosujesz ten pilling codziennie? nie podrażnia Ci skóry? ja mam jakiś pilling lirene ale nigdzie na nim nie pisze że jest enzymatyczny i nie wiem czy to ten, który polecasz