Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa

KURACJA LIPOTREX

Polecane posty

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa

czy ktos slyszal na ten temat coś ?

Gość Cbetty22
Hej przeczytalam w gazecie o tej kuracji i jak wariatka odrazu ja zamówiłam przysłali mi po trzech dniach juz i takie nadzieje pokładałam w tym preparacie ze szok juz mialam wizje jak bede wyglądała. Zamówiłam sobie kuracje radykalna czyli przez 3 miesiace powinnam schudnąć od 8 do 12 kg. Jestam w połowie pierwszego opakowania(dostałam 2 po 80 tabletek) i narazie nie schudlam ani 1 kg:( jestem zalamana tak sie nakreciłam na ten preparat chce schudnac chociaż 5 kg nie wiem jak to zrobić. Jestem w ciężkiej sytuacji bo chłopak zabrania mi sie odchudzać a ja bardzo chce i muszę to robic tak żeby nie wiedział .... nie wiem co bedzie dalej zjem wszystkie tabletki może zadziałają narazie codziennie wchodze na wage i nic:( pozdrawiam

Gość MariuszB
a moze oni zarabiaja na kosztach przesylki i pakowania. bo podobno zwracaja kase jak jestes niezadowolona. oni biora np 25 zl a ciebie kosztuje odeslanie 15 zl i 10 zl sa do przodu na jednym zamowieniu i sa uczciwi bo zwroca kase ale bez przesylki jak zaplacilas, nie liczac tych co nie odesla przesylki i na tych tabletkach maja spory zarobek.

Gość Tez sie na to napalilam/
Gdy przeczytalam o tym w gazecie to tez baardzo sie na to napalilam..tylko ze jak narazie tego nie kupilam...ja chce schudnac conajmniej 20 kg i nie wiem jak mam to zrobic;/.;/zadne diety nie sa skuteczne i tez pokladalam w tym nadzieje ale chyba z tego co widze musze o tym zapomniec;/;/ A szkoda;(

Gość cbetty22
Witam dożo ludzi do mnie pisze z zapytaniem na temat kuracji LIPOTREX.... naprawde nie polecam! szkoda kasy i nerwów kupiłam tą kuracje powinnam schydnąć do 12 kg a nie schudłam nawet 0,5 kg napaliłam sie strasznie i tylko zawiodłam to bez sensu znajomi mnie ostrzegali że to oszustwo ale ja oczywiście "wiedziałam lepiej" ;) szukam czegoś co naprawde działa i byłabym wdzięczna za informacje pozdrawiam :)

Gość ebcia
no to ja wam wszystkim powiem co dziala. dieta kopenhaska!! polecam w 100 % jestem po i schudlam 8 kg. 13 dni wyrzeczen ale jakie skutki. a teraz moge jesc co i ile chce i nie tyje, bo dzieki tej diecie zmienil sie moj metabolizm. goraco polecam!!

Dziewczyny , aby schudnąć znam lepszy , tańszy, łatwiejszy i bezpieczniejszy sposób. Ale najpierw coś Wam powiem. Zwykle tyjemy na skutek obniżonej przemiany materii. Zwłaszcza szkodliwe jest obciążenie nadmiernie tłustym pożywieniem wątroby. Wątroba przestaje być wtedy tak efektywna w oczyszczaniu krwi z toksyn, co skutkuje ogólnym obniżeniem szybkości trawienia pokarmów, zaleganiem ich i nadmiernym jej otłuszczaniem. Wątroba to także producent żółci niezbędnej w procesie trawienia tłuszczów. Spróbujcie kupić sobie w aptece Sylimarin Forte 70 mg. Kosztuje 3,66 zł , a jest tam 30 tabletek. Jest to środek ziołowy , można go stosować przez całe życie, nie ma żadnych skutków ubocznych. Co jakiś czas go stosuję , ale potem zapominam i ......... zaczynam tyć. Ostatnio przybrałam troszkę na wadze , więc znowu kupiłam Sylimaryn, by poprawić pracę wątroby i woreczka żółciowego. Biorę go raptem kilka dni ( zawsze po jedzeniu ) i już schudłam..... 2 kilo ! Bez żadnych wyrzeczeń. Nadal jem ile chcę. Powodzenia !

Gość like_aDuśŚ *
Brayana mam do Ciebie pytanie dotyczące tych tabletek ziołowych :) chciałabym schudnąć do 10 kg bo za bardzo przytyłam i się tak źle czuje :( jak myślisz ile musiałabym zażywać tych tabletek i przez jaki okres czasu? i czy zażywane tych tabletek nie ma wpływu na wiek?bo ja mam 16 lat :) prosze pomóż:* bo ja już nie moge :( stsuje diete ćwicze i nie wiele mi to daje :( powoli mam załamke :(

Gość Można też połknąć
larwy tasiemca i odchudzić się na maxa tylko po co? Jak się nie ma silnej woli to nic nie pomoże.

Gość aDuśŚ*
larwy tasiemca? co to wogole jest?jak to dziala? :)

Gość malgośka
A ja jestem zadowolona z kuracji Lipotrex, Wiełam na początek ta najmniejsza do 6 kg i jestem w polowie opakowania i schudłam 3 kg. Teraz mam zamiar zamowic sobie superintensywną od 13 do 18 kg.

Gość Marzencia
No chyba jesteś jedyna osobą która pochwala te kurację jesli chodzi o wypowiedzi jakie czytałam.Też chciałam zamówic tę kurację do 6 kg. ale teraz juz sama nie wiem... Czy naprawde Tobie pomaga i i le czasu trzeba czekac na pierwsze efekty stosowania tych tabletek?

Słuchajcie kuracja lipotrex naprawdę nie pomaga! Próbowałam już tylu rzeczy że szok nic nie dało mi wielkich rezultatów, szkoda pieniędzy. Herbatki to też jedna wielka ściema nie schudniecie od nich, owszem pomagają jeśli ktoś ma zaparcia. Diety drastyczne typu od 4 do 5 kg w tydzień też przerabiałam i owszem schudłam ale później szybko przytyłam ale nie polecam bo paznokcie i włosy dostają w kość. Powiem wam teraz, że jest to najsmutniejsze ale prawdziwe i przekonałam się o tym już nie raz. Najlepiej jak się chudnie do 2 kg w miesiącu, nie więcej to jest najbezpieczniejsze i najdłużej się utrzymuje taką wagę. Prawdę jest taka ,że trzeba ograniczyć jedzenie nie jeść kolacji, w ogóle zmienić nawyki żywieniowe to jedynie pomaga czeka się dłużej ale naprawdę pomaga. jak chodziłam na areobik to efekty miałam dopiero po 2 miesiącach ale faktycznie miałam i ludzie to widzieli. Jeśli się ma tendencje to tycia niestety trzeba się ograniczać już do końca życia, co jeszcze mogę polecić wszystkim zdesperowanym koleżanką to picie rano jak się wstanie szklaneczkę wody mineralnej z wyciśnięta cytryna lub z łyżeczką octu jabłkowego ale takiego naturalnego co w składzie nie ma spirytusu oczywiście to przyspiesza spalanie tłuszczyku i usuwa toksyny z organizmu celullit troszkę zmniejszy:) ale niestety nie wszystko od razu. Na efekty się czeka. No troszkę się rozpisałam ...:) więc nie załamujcie się naprawdę nie ma tego, że nie można schudnąć, każdy może ale przede wszystkim ograniczyć jedzenie ( chleb, pyry, słodycze) trochę więcej ruchu i cierpliwości , która później zaowocuje .pozdrawiam

Gość sylkuc1
Witam wszystkie zdesperowane Panie (w tym ja:)) ja również bym z chęcią oddała tak z 15 kg i to jak najszybciej, czekanie i czekanie a przy tym katowanie się różnymi dietami to dla mnie masakra, przeczytałam o tym całym lipotrex-ie i zdecydowanie odradzam wszystkich tego typu środków, sama próbowałam i nie dość że nie schudłam to niszczyłam sobie wątrobę i żołądek. Ale apropos tej wątroby zaciekawiła mnie wypowiedź koleżanki, która stosuje sylimaryn i wierzę że może to być dobra forma oczyszczania a zarazem odchudzania dlatego zaczęłam i ja to stosować jednak pod inna nazwą " sylimarol" skład ten sam. Chciałbym tylko aby koleżanka podała okres brania i utraty wagi w tym czasie :)

Gość Jerzy-Brzeg
Witam dziewczyny. Macie ten sam problem co wiele facetów – chociaż my rzadziej myślimy o tym żeby schudnąć (ach te rosnące brzuchy). Ale wracajmy do tematu. Od kilku lat interesuje sie medycyną tzw. niekonwencjonalną i z tego co się dowiedziałem, to że tyjemy, wynika głównie z tego co jemy. A jemy żywność, która powoli staje się bezwartościową papką, której głównym składnikiem jest tłuszcz i węglowodany. Jest w niej bardzo mało witamin, minerałów, aminokwasów i innych potrzebnych naszemu organizmowi związków chemicznych, przez co jesteśmy cały czas niedożywieni pod kątem tych związków. Przez to odczuwamy głód i ciągle chce nam się jeść - w efekcie tego tyjemy. Żeby temu zapobiec musimy dodatkowo dokarmić nasz organizm suplementami. Ale muszą to być suplementy o odpowiedniej jakości. Wyprodukowane z naturalnych roślin i przez firmy, które stosują wysokiej jakości technologię produkcji tych suplementów co gwarantuje ich prawie 100 wchłanialność (zestawy witaminowe firm farmaceutycznych są często mieszanką chemiczną, co powoduje głównie obciążenie żołądka i nerek i nie posiadają prawie żadnej wartości odżywczej - wchłaniają się na poziomie kilku procent). Wracjąc do tematu żeby schudnąć to po 1. Ograniczyć kaloryczność posiłków, 2. bierz dodatkowe suplementy, 3. Wskazany jest ruch (rower spacery, areobic). I żeby wzmocnić naszą dietę dobrze jest brać preparaty, które na przykład zwiększającą przemianę materii. Jest kilka firm produkujących takie suplementy np. FOHOW, TIENS, HERBALIFE. Pozdrawiam

Jerzy -Brzeg --znam preparaty Herbaliaf i muszę powiedziedź ,że mi pomagają .Stosuję je od 3 m-c i schudłam już 14 kg.Jest to prosty sposób i skuteczny.Teraz co tydzień gubię od 60 dkg do 1 kg.Pozdrawiam.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość elcia1986
słuchajcie dziewczyny tez nie wieze z diety i takie tam ale ja probowalam tej kuracji lipotrex i jestem zadowolona! po pierwsze nie wazcie sie codziennie a poza tym ta kuracja zaczyna dzialac po pierwszym miesiacu.. kupilam maksymalna kuracje czyli jak dobrze pamietam to byla radykalana z tym ze to bylo dawno jak ja z niej kozystalam... jedyne co zrobilam to odstawilam slodycze i jadlam tylko do godziny 19:00 nie pozniej. moje rezultaty to 16kg w ciagu pol roku.. teraz minelo prawie 2 lata jak schudlam i nie przytylam jeszcze nic a nic ale dalej jem tylko do 19:00 i tego sie trzymam.... bylam bardzo zadowolona i z rezultatow i z czasu trwania.. moze pol roku to dlugo ale to i dobrze bo radykalne schudniecie zawsze daje efekty jojo... ja jestem zachwycona ta kuracja.. wiec jesli ktoras z was ja ma to niech sie nie poddaje tylko uzbroi w cierpliwosc.. pozdrawiam i powodzenia zycze...

Gość myszahonda
Proszę o podanie mi namiarów itp gdzie mogła bym to zakupić

Gość niuniawdz
Jeśli chodzi o LIPOTREX, to mi pomógł, tylko trzeba trzymać dietę i troszkę ćwiczyć!!! Ale jest coś lepszego, tańszego i dającego lepsze efekty. Tabletki nazywają się THERM LINE 2 i naprawdę działają!!! Na początku kuracji robi się gorąco, po kilku dniach zimno, wtedy podobno najlepiej to działa (przynajmniej tak było w moim wypadku). Można je kupić w aptece bądź na Allegro. Kosztują ok 19-35zł za 60 kapsułek, starcza na 15 dni. Ale efekty widać już po kilku dniach kuracji, NAPRAWDĘ POLECAM!!!