Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obof

Były facet mojej dziewczyny wydzwania do niej,

Polecane posty

nie mogę mu przyłożyć bo jest z innego miasta obelgi przez telefon nic nie dają ale najbardziej mnie denerwuje jak myśle że z nim spała. I nie wiem co z tym wszystkim zrobić

Gość nigdy nie mialam meza
a co ona na to?? pasuje jej to??

Gość buehehehe
idz sie zastrzel myślimy, ze społeczenstwo na tym nie ucierpi

Oddaj mu ją i tak używanej na stałe nie będziesz chciał, może ją kocha...

Gość nigdy nie mialam meza
no to czym sie martwisz .... podzwoni i wkoncu przestanie olej to jesli ona jest z toba szczera

żebyś wiedział że nie widzę przyszłości dla tego związku

Gość a ja mysle........
ze sie z Toba zabawi i do niego wróci ale nie martw sie moze kiedys znajdziesz jakas inna jak bedziesz mial wiecej szczescia niz rozumu

obof, z tym podejsciem szukaj kobiety, ktora do tej pory nie miala faceta bo inaczej znowu bedzie to samo... chlopie, zastanow sie!!!!

Gość Stara się to ...
za malo. Musi mu powiedziec, że ma przestac do niej dzwonic bo sobie tego nie zyczy. Niech mu powie wprost, że kocha innego czyli ciebie ... Wiesz jak ona niby chce z nim skonczyć, ale tak do konca sama nie wie ... musi wybrac ty albo on. Ja uważam, że tamten nie jest winny, pewnie jak nie slyszysz robi mu moze jakies nadzieje, musisz przede wszystkim z nia porozmawiac i powiedzieć jej wprost, że nie zyczysz sobie, że masz tego dosyc albo ja albo on ...

facet z małym fiutkiem tez nic fajnego a jesli nie daj Boze ma rozum wprost proporcjonalny do tego fiutka to juz istna rozpacz; ale mimo wszystko nie załamuj się az tak bardzo

Gość magda 23
ale przeciez jak on sie postawi to ona go zostawi :) wiec sie chlopak boi

Gość Ta ktora wie
Dla mnie to normalne ze dzwoni..Moj tez dzwoni. Moj facet szaleje ze zlosci , krew mu oczy zalewa i pieje ze ja mojego ex jeszcze na NASZYM weselu chce. No chce, bo muzyk jest i swietnie gra z kapelą (naprawde!!) . Stwierdzil ze w takim razie on tez sobie swoja ex zaprosi.. Niech zaprasza, jesli ona bedzie sprzatac talerze i puste butelki po alkoholu to moze sobie ja zaprosic :D Byli faceci sa ok, jak przyjaciele.Oczywiscie sie z nimi nie sypia;) Chyba bym umarla na sama mysl o tym :D :D :D :D :D

Gość głupia jesteś

Gość Do ...bzie bzie
Ty masz dużego fiutka za to zamiast mózgu niestety móżdżek

Gość Agatka szmatka
do Ta ktora wie A znałaś już obecnego faceta jak chodziłaś jeszcze z tym poprzednim? do obof Podobne pytanie. A znałeś swoją kobitetę jak chodziła jeszcze z tym poprzednim?