Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia86

Czy to byl gwalt?

Polecane posty

Gość misia86

Zamierzamy sie pobrac z chlopakiem, ale zaniepokoilo mnie cos co zrobil ostatnio... A mianowicie 'kochal sie' ze mna bez mojej zgody... Mowilam mu, ze nie chce, a on nawet nie zwrocil na to uwagi... Tylko we mnie wszedl :| wiec czy mozna to nazwac gwaltem? Bo mam mieszane uczucia teraz... Dodam, ze na pewno nie bylam zadowolona jak skonczyl... :(

Gość izzu
jesli on tak cie potrktowal przed slubem,,,to az strach pomyslec co bedzie po ,,,,

Gość porabana gowniara
czy ty wiesz co to jest gwaly😡 na huj zakladasz taki topik:p to nie byl gwalt:o

Gość oczywiście że
to był gwałt; uciekaj od gnojka jak najdalej!

Gość Brondynka
Pytałaś dlaczego to zrobił?! Zreszta nieważne dlaczego, nie powinien tego zrobić! Zastanów sie jeszze z 10 razy nad ślubem...

Gość niedowiary
No dobrze to nie wyglądało :(

moim zdaniem to nie byl gwalt.chyba ze podczas kiedy sie zblizal wrzeszczalas glosno krzyczac ze nie chcesz.jesli tylko spokojnie powiedzialas ze NIE to moze potraktowal to jako taka typowa babska odpowiedz i pomyslal,\"i tak zrobie swoje i sprawie ze Ci sie spodoba\"

Gość do porabana gówniara
jeżeli ktos się nie zgadza na współżycie i mówi, ze się nie zgadza, a inna osoba robi to na siłę, to jest to gwałt. Gwałt, czyli współżycie z kimś bez jego zgody. A po slubie jeszcze w morde dostaniesz:o Albo będziesz mówiła, ze nie chcesz, a on cię zaliczy w tyłek i będziesz mogła tylko się posrać z przyjemności i narzekac na hemoroidy po latach:o

Gość to był gwałt
przymuszenie do aktu seksualnego awsze jest gwałtem. Nawet w małżeństwie: Przestępstwo zgwałcenia może również popełnić jeden małżonek na szkodę drugiego. Żona nie musi utrzymywać kontaktów seksualnych z mężem i na odwrót. Obowiązek wspólnego pożycia małżonków określony w art. 23 Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego w żadnym wypadku nie uprawnia małżonka do jego egzekwowania w jakikolwiek sposób. Niedochowywanie tego obowiązku przez jednego małżonka może jedynie uprawniać drugiego do żądania rozwiązania małżeństwa przez rozwód. Wiej, dziewczyno :O

Gość do porabana gówniara
No nie wiem... Jak ja mówię mojemu facetowi, zeby czegos nie robił, to on po prostu tego nie robi, nawet jak mu sterczy tak mocno, ze ma fiutka w pionie:O

Gość porabana gowniara
gwalt to zbyt wielkie slowo:o

to był gwałt ona 82 - jesli Twój facet traktuje Twoje \'nie\' jako \"babską odpowiedz\" to musisz być kompletnie uposledzonym osobnikiem bez własnego zdania

Gość A czy ty bronilas sie
jakos odpychalas go itd a on mimo tego wzial cie sila ? Jezeli tak bylo to to byl gwalt . Idz na policje i zglos przestepstwo !!!!!!

Gość porabana gowniara
ja bym nie powiedziala ze to gwalt tylko raczej"nie usznaowanie decyzji":o

Gość porabana gowniara
chociaz mozna to nazwac gwaletm:o

porąbana gówniaro... masz rację.. jesteś ostro zrypana. Autorko, nie nam oceniać, czy to był gwałt. Napewno nie w takim typowym znaczeniu, ale sama powinnać czuć co to było. Jeśli tego nie chciałaś... to mógł to być gwałt.

porabana gówniara (swoją drog masz adekwatny nick :D ) obcy męzczyzna dopuszczający się gwałtu tez \"nie szanuje decyzji\" kobiety, którą zgwałcił może jakies nowe prawo powinnas ustanowic ale to sobie, nie nam

Gość porabana gowniara
W języku prawniczym gwałtem określa się nie każdą przemoc, lecz przemoc o dużym natężeniu:p:p:p

Gość porabana gowniara
Ja rozumie ale gwalt jest naprawde mocnym slowem:o

przemocą o duzym natęzeniu jest tez zabójstwo, a zabójstwa gwałtem raczej nie nazwiesz chodzi o przemoc seksualną o duzym natezeniu - czyli nie wystarczy klepnąc kogos w tyłek, wystarczy siłą włozyc ręke do cipki (nawet nie trzeba fiuta) bo to juz jest duze natezenie o podłozu seksualnym rozumiesz teraz ?

a molestowanie seksualne to nie tylko gwałt, ale też niedwunaczne propozycje. Więc nie mów tu o prawie, bo jeśli kobieta nie wyraża na to zgody to mężczyzna przymuszający ją do seksu to gwałciciel. Bez względu na to, czy to obcy człowiek, chłopak, mąż, przyjaciel, czy wujek.

Gość porabana gowniara
a co on autorke pobil,wyzwal czy jak:o przeciez mogla cos zrobic:o bo nie wydaje mi sie zeby ja przywiazal do luzka:o

Gość to był gwałt
czy wymuszona ingerencja w ciało innej osoby to zbyt małe natężenie, jak dla ciebie? Tu chodzi o autorkę topiku, a nie o twoje rozważania. Czy ktoś kiedyś wymusił na tobie współżycie? Dobrze się bawisz?

Gość porabana gowniara
Ja wam powiem zostalam zgwalcona,naprawde.Kolega wywiozl mnie samochodem do lasu,przywiazal do drzewa,pobil i zgwalcil. To byl gwalt. A nie kurwa jak autorka pisze:o Zreszta ja nie mam zamiaru dyskutowac na ten temat,tylko cos takiego mnie naprawde wkurwia.Miala szanse sie obronic a nic nie zrobila,a teraz ma pretensje:o

Gość izzu
Vengeance,,,stopka to ty masz niezla,,mniemam,ze pisales o sobie,,Wiec co z ciebie za facet jesli w okresie manstruacji nie wymagasz wspolzycia seksualnego??? Wiesz,,dobry kon to i w blocie pociagnie,,:D:D ale widac ty jestes jakas marna szkapina,,:D:D

Gość szejkini
co za debile i pokraki umysłowe :D JAK TO BYŁ GWAŁT TO "SKRADZIONE POCAŁUNKI" TO JUŻ MOLESTOWANIE SEKSULANE :D oczywiście, że facet takie jedne "nie" potraktował jak to bywa w relacjach damsko męskich. Kobiety przecież same nie wiedzą czego chcą. CZY ONA DO CHOLERY JASNEJ WYRYWAŁA SIĘ PÓŹNIEJ, KRZYCZAŁA ??? nie!!!!!!!!!!!!!! BYŁO JEJ ZAPEWNE BOSKO ! IDIOCI !