Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę drugie dziecko

KTÓRA Z WAS MYŚLI O DRUGIM DZIECKU ?

Polecane posty

Gość chcę drugie dziecko

Mam 30 lat,za parę miesięcy skończe 31 moja córeczka skończy w tym roku 6 lat.Po jej urodzeniu i jeszcze do jakiegoś czasu powiedziałam sobie,ze więcej dzieci mieć nie chcę....ale zmieniło sie to i od jakiś paru miesięcy chodzi za mną temat dziecka.Kiedyś to mąż mówił,że nie wyobraża sobie jednego ,ze conajmniej dwoje chce dzieci,ale teraz jakoś nie bardzo mu sie chce drugiego. Ja rok temu poddałam sie zabiegowi elektrokonizacji po tym zabiegu nie powinnam zachodzićw ciążę tak mówił lekarz,a ze wtedy naprawde nie chciałam drugiego dziecka to decyzja była prosta. A teraz...a teraz chcę i to bardzo.Czy któras z Was ma podobny dylemat???

Gość tydyyyyqwqwew
to dobry wiek na dziecko:)

Gość ja mam 35
lat i tez chce drugie dziecko.Pozno to wszystko ale tak mi sie w zyciu poukladalo.Mamy 3,5 rocznego synka i juz jeden cykl staran za nami,jak narazie bezowocny,niestety... Jezeli bardzo pragniesz,to czemu sie wahasz?Lepiej zaczac starania wczesniej bo jak widzisz im pozniej tym trudniej.Ja mam nadzieje ze nam sie uda bo baaaardzo bym tego chciala

Gość ja mam 35
Acha,a na czym polegal ten zabieg elektrokonizacji?

Gość ja mam 35
Moni,gdyby moje zycie potoczylosie inaczej to pewnie tez mialabym trojke.Uwielbiam dzieci.

hej ,ja mam35...:, kochana ,zobaczysz jeszcze bedziesz tulic malenstwo:), a zaczełas juz pracowac nad druga dzidzia???, bo ja juz myslałam ze jestem w ciazy ,taki urojenia ciazowe:P, ale nic wyszły z tego wczoraj mnie nawiedziła @:-o, ale sie nie dam:D

Gość ja mam 35
Moni,jezeli to pytanie do mnie to owszem ale-niestety nic z tego.Dopiero pierwszy cykl staran za nami a ja juz sobie wkrecam rozne glupoty,choroby i tp...ech..nie ma to jak kafeteria.Juz doszlam do tego,ze nie ma co czytac tych wszystkich topikow o nieudanych probach i tp bo mozna swira dostac.A, ja tez mialam juz "wszystkie objawy ciazy"...

kochana to etap przejsciowy:), z tymi urojeniami,a to twój pierwszy MC staran??, czy bierzesz jakies witaminki???kwas foliowy??

hej izabelka ,ja juz tez starania zczełam:D,ale mało owocne:-o,pierw chciałam rodzic na wiosne ,tz dopiero chcielismy działac od lipca 2007, a teraz jakos to przyspieszylismy bo chcemy, eee...aby było zdrowe:D

Gość ja mam 35
Moni,biore wszystko jak trzeba.Pierszy miesiac staran a ja juz trace nadzieje...dziwna jestem ale jakos ta zima taka dla mnie ciezka jest.Mam doly i byle glupstwo mnie zalamuje.A jak u ciebie? Dlugo juz probujesz?

własciwie to nasza tez pierwsza próba, i nic z tego, skonczyłam na 15 DC i nic z tego , mi to obojetnie czy bedzie dziewczynka czy chłopiec:)

Moni76 Ja dopiero drugi cykl próbuję:) z pierwszym dzieckiem było tak, że raz a dobrze a to drugie to jakoś inaczej sobie wymyśliło

Gość ja mam 35
Mi tez jest obojetne chlopiec czy dziewczynka.Byle by BYLO i zeby bylo zdrowe.

o moje drogie ja moje pierwsze dziecko poczełam po dwóch latach staran:-o,miedzy czasie jedno poronienie:(, no a drugie dosc szybko 4 mc:D

Gość ja mam 35
izabelka,u mnie bylo tak samo.Pierwsze zostalo "zrobione"za pierwszym podejsciem.Ale mialam wtedy taki luz psychiczny no a teraz czas bardzo mnie goni...

Gość ja mam 35
Moni,nie strasz mnie!Ja juz nie mam tyle czasu.2 lata to stanowczo dla mnie za dlugo.

Gość ja mam 35
izabelka,wiem,wiem...ale co zrobic jak ci to z glowy nie moze wyjsc?

ja mam... Ty nie mysl o tym ze bedziesz musiała działac dwa lata, kochana zobaczysz tylko trzeba dobrze trafic, no tak ale jak ??? a powiedcie dziewczyny w jakie macie DC ??? i w których DC działacie???;)bo ja mam 29-30 długosc cyklu , a w tym mc od 11-15 na maxa było ,z marnym skutkiem:-o, nastepna @ ma byc 14.02. moze nie przyjdzie ,fajny prezent by był na walentynki:D

dziewczyny lece do przedszkola po moje dzieciaczki🌻,pózniej zajże.

Gość ja mam 35
Ja mam regularne 28dniowe cyke.A owulacje zawsze odczuwam bo mam bol prawego jajanika no i sluz odpowiedni.Tym razem zrobilam sobie nawet test owu-i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik...no i ...guzik z tego.Juz mnie nawet piesi bolaly niedlugo po...Mysle,ze moze mam jakies zaburzenia hormonalne bo tym razem @ przyszedl 2dni wczesniej a normalnie mam jak w zegarku.Ale postanowilam jeszcze nie isc z tym do lekarza bo nie chce sie szpikowac hormonami i td...Mam nadzieje ze to sie samo wyreguluje jezeli cos tam nie gra.Juz najgorzej wkrecic sie w te wszystkie badania,anaalizy i leki.Dopiero mozna zwariowac.Wystarczy poczytac na kafe.

a ja dokladnie rok temu budzilam sie z mysla- CHCE DRUGIE DZIECKO:) zycze wam powodzenia!!!

Zmienilam nik na czarny/ja mam 35/.Wyglada na to,ze wszystkie mamy dzieci w tym samym wieku. Znajoma,dzieki ze wpadlas.Czesto cie czytam.Masz wspanialego malucha a Kubus to maly przystojniaczek.Mam nadzieje,ze z KUba juz dobrze i wrocil juz do domu.Nie wiem bo ostatnio nie milam czasu sledzic twojego topiku.Pozdrawiam.

kubus zlapal jeszcze wirusa:( byl dzis na izbie przyjec - dostal silniejsze leki. Milena..E..- dzieki:) - w szpitalu jak byl to calowal mlodsze dziewczynki!!!