z.u.z.i.k 0 Napisano Styczeń 17, 2007 mam pytanie do dziewczyn ktore juz przestaly brac tabsy anty.... czy mialyscie jakis dziwny sluz??? ja bralam tabletki przez pol roku ale zrezygnowalam... teraz jest pierwszy miesiac jak nie biore. i wlasnie mam bardzo gesty sluz i nie wiem czy to jest normalne... wiec prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to normalne Napisano Styczeń 17, 2007 moja kumpela rzuciła tabsy i tez miala taki sluz.Ja teraz tez chce rzucić(po prawie dwóch latach)I tu mam pytanieczy schudlac lub przytylas po rzuceniu tabletek,ja niestety przytylam i lekarz radzil mi rzucic,boje sie tlko,z epo rzuceniu zmaist schudnac moge przytyc:oJa bylo u Ciebie z wagą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to normalne Napisano Styczeń 17, 2007 jenak dla pewnosci mozesz zglosic sie go ginekolga w sprawie tego sluzu.Chcociaz wydaje mi sie ze to normalne,moja przyjaciolka tak miala,ot jej przeszlo,po jakims czasie wszystko bylo ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z.u.z.i.k 0 Napisano Styczeń 17, 2007 mam nadzieje ze ten sluz minie....a co do wagi to w trakcie brania przytylam... a czy schudne to sie okaze bo dopiero ok tygodnie czy dwoch nie biore... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach