Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna studentka

Co ja mam robić teraz?

Polecane posty

Gość smutna studentka

Pomóżcie, co mam zrobić, staram się, ciągle się ucze, jestem na studiach i mam juz 3 poprawki z ekonomii, socjologii organizacji, akurat z tych przedmiotów co ich nie lubie :( kurcze reszta calkiem dobrze mi idzie, ale boje sie, ze jak nie poprawie na poprawkach, to koniec, bede musiala odejsc z tej szkoly i zabrac papiery. Przesto ciagle sie stresuje, brzuch mnie boli te studia to koszmar, a mialo sie przyjemnie studiowac. Nie wiem co teraz zrobic zucic je w cholere czy co

Gość jaktotak*
Nie łam się poprawisz

Gość gdfgdg
widac nie masz drygu do nauki . albo zmien kierunek bo tu sie nie nadajesz albo przestan sie oszukiwaci stresowac - jestes CKM do nauki. nie wszyscy moga byc magistry. na zmywak tez potrzeba ludzi.

Gość smutna studentka
no wiesz to nie chodzi ze nie mam drygu mam bo reszte pozaliczalam, i na samych piatkach, a ztych egzaminow zabraklo mi po kilkanasice punktow. To nie jest trudny kierunek, gdyby nie te 3 przedmioty

Gość nie martw sie
na pewno poprawisz

Gość a na którym jesteś roku

Co sie martwisz dziewczyno! Ja jeden przedmioz 3 semestry zaliczalam. I jakos sie udalo. Tu nie ma co sie uzalac nad soba, tylko uprzec sie, ze sie nie dasz. I tyle

Gość studenciorka
Na pierwszym roku, dlatego takmi zal zostawiac wszytsko bo fajnych ludzi poznalam

Gość e taaaaaaaaam
naprawdę trzeba się postarać, aby wyrzucili Cię ze studiów ... jak już się dostaniesz to jesteś wiem, sama studiuję dziennie na uw i jakoś daję radę

Gość o warunkowym
nie myslalas?

hmmm..na pierwszym roku to gorzej, poxniej to faktycznie trzeba się wysilić , żeby cie wyrzucili trudno, musisz zaliczyc i tyle zastanów się czy nie rozumiesz tych przedmiotów, sa za trudne, czy po prostu masz do nich obrzydzenie totalne i nie jesteś w stanie książki wziąć do ręki. W zalezności od przyczyny-inna terapia ;)

Gość studenciorka
wlasnie mam do nich pecha, bo do zaliczenia brakowalo mi zaledwie kilka punktow. :( No nic, spróbuje poprawic, jak mnie sami wyzuca to odejde

pierwszego roku nie można powtarzać, ale dawno temu ;) po prostu załatwiłam sobie urlop zdrowotny wstecz :)

Gość studenciorka
Nrazie przedemna poprawka, pozniej mam poprawke poorawki i dopiero warunek ale warunek - to juz sporo kasy trzeba bulic, i szkoda wtedy marnowac czas, na kolejne zakowanie a i tak nie ma sie pewnosci