Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUDZIAK 34

BRAK SEKSU DLACZEGO

Polecane posty

Gość RUDZIAK 34

WITAM WSZYSTKICH. JETSEM TU PIERWSZY RAZ, CZYTAM TE WSZYSTKIE WYPOWIEDZI WIĘC POMYŚLAŁEM ŻE MOŻE KTOŚ MA PODOBNE DOŚWIADCZENIA JAK JA I MI COŚ DORADZ. JESTEM Z MOJĄ PARTNERKA JUŻ 5 LAT. BARDZO JĄ KOCHAM I STARAM SIE ZROZUMIEC ALE JUŻ DŁUŻEJ NIE MOGE TAK.NASZE POŻYCIE Z POCZATKU UKŁADAŁO SIE DOBRZE. KOCHALISMY SIE WTEDY JAK MIELISMY OCHOTE.SIELANKA JEDNAK NIE TRWAŁA DŁUGO. Z POCZĄTKU JAK ODMAWIAŁA MYŚLAŁEM A ZMĘCZONA TRUDNO MOŻE JUTRO.TYCH ODMÓW BYŁO CORAZ WIĘCEJ , PO DŁUGICH ROZMOWACH STWERDZIŁA ŻE TAK DUŻO SEKSU NIE POTRZEBÓJE WIĘC JAK MI SIĘ NIE PODOBA TO FORA ZE DWORA. BARDZO JA KOCHAM I NIE UMIAŁEM I NADAL NIE UMIĘ ODEJŚĆ. ZACZEŁO DOCHODZIĆ DO CZESTYCH KŁÓTNI I SPIĘĆ PO KTÓRYCH BYŁO JESZCZE GORZEJ.W TAMTYM ROKU BYŁEM W SANSTORIUM I POZNAŁEM INNA KOBIETE ALE NIESTETY MOJA MIŁOŚC PRZEZWYCIEŻYŁA I ZOSTAŁO PO STAREMU. DO KONTAKTÓW DOCHODZI BARDZO ŻADKO RAZ NA MIESIĄC LUB DWA. ZAUWAŻYŁEM ŻE MOJE KONTAKTY BYŁY STOPNOWO OGRANICZANE AŻ DOSZŁO DO TEGO CO TERAZ JEST. KOCHAMY SIĘ ZAWSZE WTEDY JAK ONA TEGO CHCE. BARDZO CZESTO MUSZĘ SIE ONANIZOWAC BO NIE MOGĘ O NICZYM INNYM MYŚLEĆ NA NICZYM SIĘ SKUPIĆ.PROSZE MOŻE JEST JAKIEŚ LEKARSTO NA OZIEBŁOŚĆ . DLACZEGO NIE POWIEDZIAŁ MI NA POCZATKU NASZEJ ZNAJOMOŚCI ŻE TAK BĘDZIE WYGLĄDAC NASZE ŻYCIE EROTYCZNE.CZASMI TŁUMACZY SIE TYM ŻE JAK MIAŁA 16 LAT TO ZOSTAŁA ZGWAŁCONA- JA MÓWIE TO CO Z POCZATKU CI TO NIE PRZESZKADZAŁO A TERAZ TO WIELKI PROBLEM!. DODAM ŻE JA MAM 34 LATA A ONA 50 POZDRAWIAM

Może nie pociągasz już jej fizycznie. Ja kiedyś byłam z kolesiem który po roku przestał mnie pociągać fizycznie i razem z tym odeszła moja ochota na sex z nim.

Gość jak do niej krzyczysz
kiedy mówisz to sie nie dziwie ze sie tak dzieje :O albo gadasz do niej jak do debila albo krzyczysz :O

Gość ufoludek1
a czego Ty oczekujesz , skoro kobieta ma 50 lat , to myslisz , ze bedzie miec potrzeby 30 latki?

Gość RUDZIAK 34
NIE KRZYCZE DO NIEJ JESTEM SPOKOJNYM CZŁOWIEKIEM

Gość RUDZIAK 34
UFOLUDEK 1 DLACZEGO NA POCZĄTKU BYŁO INACZEJ

Gość jak do niej krzyczysz
oczywiscie ze krzyczysz - tutaj tez to robisz :O nawet sie nie chce czytac tego :O

Gość ruchacz mileny
CapsLock ci się zaciął? Ruchaczu staruszek ;);)

Gość ufoludek1
dlaczego ? bo widzisz , tak zawsze jest na poczatku , ogolne zafascynowanie,kobieta miala wtedy 45 , dzis ma 50 , wiec mysle , ze libido spada.Ty jestes mlody i ochota na seks pewnie ogromna ,u niej powoli sie to redukuje mysle .To chyba tak u kazdej kobiety.

Gość RUDZIAK 34
UFOLUDKU JA BYM ZROBIŁ DLA NIEJ WSZYSKO TAK PRZYNAJMNIEJ MYŚLE. NIE CHODZI MI O DZIKI SEX 30 LATKÓW TYLKO O NORMALNE ZBLIŻENIE RAZ NA TYDZIEŃ

Gość RUDZIAK 34
RUCHACZU MILENY TY ZAWSZE JESTES TAKI DOWCIPNY BO PEWNIE W REALU JESTES WYSTRASZONY JAK KRÓLICZEK

Gość moze ma menopauze i dlatego
nie chce seksu? nie pomyslales o tym

Gość ruchacz mileny
Jestem wystraszony ;( Bardzo sie boje ruchaczy staruszek.

Gość ufoludek1
jezeli zrobilbys dla niej wszystko , to to zaakceptuj, ja jestem mloda ,wiec nie wiem , jak to jest z seksem tych "dojrzalych", ale nie mysle , ze ludzie 50 letni maja seks raz w tygodniu? czasami mlodzi sie skarza ,ze maja raz w miesiacu......wiec , nie wymagaj od swojej pani za wiele .

Gość RUDZIAK 34
MENOPAUZY NAPEWNO JESZCZE NIE MA ( OKRES WYSTEPUJE REGULARNIE RAZ NA 21 DNI)

Gość wyłącz tego caps locka
kretynie!!!!!!!!!!!!!!

Gość RUDZIAK 34
a co caps lock przeszkadz w czyms , może tu sa jakies zasady o których nie wiem ( jestem tu pierwsz raz)

Gość caps w ogole przeszkadza
w necie znaczy ze krzyczysz :O

Gość wyłącz tego caps locka
wreszcie trafiło przepraszam, ze musialam uzyc tak drastycznych metod, ale aluzje do ciebie nie trafiaja!

Gość RUDZIAK 34
ok dzieki teraz bede wiedzaił

Gość ogezcald
Kobitka normalnie w świecie przekwita,to jest najtrudniejszy okres w zyciu kobiety.Bądz wyrozumiały i czuły...Poczytaj troche na ten temat...

Gość milena30
no chyba racja, taki wiek.

Gość RUDZIAK 34
ok taki wiek ale wiedziała przecież ze tak bedzie zapewniala mnie opowiadala jak lubi sex

Gość RUDZIAK 34
kiedys lew starowicz powiedział że wystarczy poswiecic partnerowi 5 minut i po sprawie

Gość ogezcald
partnerstwo nie polega tylko na tym co ty potrzebujesz...

Gość sprw
­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ nie dziala

Gość ruchacz mileny
Wykop se rudziak trupa. Poświęci ci tyle czasu ile będziesz chciał :):):) ps. Co za truteń :):):):):)

Gość ogezcald
lepsz jest panienka dmuchana,mozna schowac do wersalki i po kłopocie...;0)