Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikawka

Taka młoda, a już ma chłopaka- matki, zgadzacie się na to?

Polecane posty

Gość pikawka

Moja córka ma 15 lat i ma chłopaka... powiedziała mi o tym. Po prostu ze sobą piszą, spotykają się, rozmawiają, czułości... to jej miłość. Widzę, że jej strasznie zależy. Jak on jej nic nie napisze, to ma taką minę, jakby miała się zaraz rozpłakać. Całe szczęście, że chłopak porządny, bo go znam... Rozmawiałam z córką na temat tego chodzenia, a także sexu... ale nie wiem, czy to nie za wcześnie na taką rozmowę. No, ale wolałam jej wszystko powiedzieć, żeby nie zaczynała tak młodo stosunków płciowych. Ona mnie upewniła, że nie to jej w głowie. Wierzę jej, ufam. Bo jeszcze nigdy się na niej nie zawiodłam. Co myślicie o takich młodych parach? Pozwalacie na to?

Gość cipciora
zabronić nie zabronisz dobrze , ze porozmawiałas o seksie - i dobrze , ze ona ci powiedziała o chlopaku , bo mogła nic nie mowic

Gość to są pierwsze miłości
15 lat na takie uczucia to nie jest za wczesnie :) z seksem niech poczeka ale te trzymanie sie za ręcę, spacery, te łzy kiedy nie pisze bo pewnie gra w domu w gre na kompie ( ;) ) to jest jej swiat,

Gość pikawka
oboje wpatrzeni są w siebie na obrazek. To mówicie, że nie to nie jest za wcześnie?

Gość 14 wtedy
to sie zaczelo :) dzisiaj mam 25 on jest moim mezem, nie mamy jeszcze dzieci ( nie wpadlismy) sex zaczelismy uprawiac w wieku 19lat!!! wczesniej byly oczywiscie pieszczoty, nie zabraniaj jej tej milosci ale rozmawiaj z nia, uwiadamiaj, badz nie tylko matka ale i przyjaciolka :)

Gość no wiesz ...
Ja mam 26 lat ale pamiętam że jak miałam 14 lat to moje co bardziej pewne siebie i atrakcyjne rówieśniczki szpanowały już w podstawówce chłopakami 18-letnimi. Wtedy nie było to dla mnie szokujące. Natomiast szokujące wydaje mi się teraz.

Gość Ja z miom kochanym
jestem od 16 roku życia (teraz 25 lat mam) Nie masz o co się martwić, to normalne i jeśli córka ci powiedziała że ma chłopaka, to możesz być z niej dumna :D I z siebie bo to oznacza że ona ci ufa. Spokojnie, może to miłość jak moja-na całe życie :)

Gość kobitka jakas
uważam ze nie jest za wczesnie.. ale czasem trzeba zerknac na ten zwiazek jak sie rozwija ;) no i rozmawa , pytac jak sie uklada itd bo wtedy szybciej zauwazysz jakies oznaki niepokojace gdyby cos dzialo sie niedobrego, a trzeba wesprzec mloda kobiete;)

Gość tymiankowa galazka
Toz to wiek pierwszych milosci, pocalunkow iwestchnien. Szczerze mowiac, to nawet wczesniej sie on zaczyna. Teraz niektore nastolatki w wieku 15 lat po raz pierwszy uprawiaja ze soba seks, zreszta jak ja bylam mloda to tez niketorym sie to juz zdarzylo robic w 8 klasie... (bo wtedy jeszcze byly 8 klasy). Wiec mam nadzieje, ze doradzilas jej takze jak sie zabezpieczac, oprocz ostrzegania ja, zeby nie robila tego za wczesnie, bo nigdy nic nie wiadomo... Nie przejmuj sie, to jak najbardziej normalne, zawsze ten wiek niesie ze soba takie rozne ryzyka typu alkohol, narkotyki, pierwszy seks itp, ale tego juz sie nie da zabronic,mozna jedynie rozmawiac i starac sie pozostawac w kontakcie z wlasnym dzieckiem. Powodzenia! :)

Gość 212121
15 lat -wlasnie tyle mialam jak przezylam swoj pierwszy raz z moim -teraz juz mezem znalismy sie rok, a chodzilismy ze sona 4 miesiace wtedy nie wydawalo mi sie ze jest to szybko, wiele moich kolezanke mialo to juz za soba z wieloma facetami teraz mam 21 lat i wspanialego synka :) pozdrawiam i b wazne jest zeby o tym rozmawiac, ja nigdy z moja mama nie rozmawialam o seksie i w ten sposob powstala bariera miedzy nami