Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dunia112

Kolczyk w pępku ... Czy to dobry pomysł ??

Polecane posty

Gość Dunia112

Ostatnio bardzo dużo moich qmpeli przebijało sobie pępek ... Chciałabym abyscie mi pomogły w decyzji czy tez sie na to zdecydowac ... Słyszalam ze niektore z dziewczyn przebijaly sobie same czy to dobry pomysl ?? Acha i jeszcze coś czy bardzo to boli ??

ja robiłam 2,5 roku temu, kolczyk w pępku jest fajny jesli zamierzasz kiedys odsłaniac brzuch (i ważne zeby był ładny)- bo znam przypadki, że dziewczyn robiły a potem i tak nie odsłaniały nigdy brzuchów... trochę bez sensu- zwłaszcza latem. ja robiłam w profesjonalym zakładzie i nie załuję, nigdy nie zdecydowałabym się na robienie u kogos w domu itp. I bolało dosyć przekłucie (bałam się tego, ale chęć przewyższyła lęk), potem całą droge to szłam pod rękę z mamą bo mnie brzuch bolał, ale po paru h było już oki :) mi się mój kolczyk podoba i innym też. Koszt był jeden a ozdobę noszę już trzeci rok :)

widac kazdy robi kolczyki z roznych wzgledow ja nie robie po to zeby pokazywac innym tylko robie je dla siebie bo lubie i to ze ktos hce zrobic kolczyk w pepku nie znaczy ze musi albo powinien nosic odsloniety brzuch bo to nie o to chodzi

do autorki - nie przebijaj sobie sama bo albo sobie go spierdzielisz albo jeszcze chorobsko ci sie przyplata a goic bedziesz go latami idz do profesjonalnego salonu piercingu dobrze przekluty kolczyk goi sie szybko zle - czasami bardzo dlugooooo

Gość Damianek
Nie trzeba wcale isc do profesjonalnego salnu bo mozna to zrobic samemu:) To wcale nie jest takie trudne !!! Zreszta jak chcialybyscie dziewczyny pocwiczyc takie zabiegi i same przekonac sie ze nie jest to takie trudne to sluze swoją pomocą. Spokojnie bez zadnych oporow mozecie pocwiczyc przekuwanie ciala na mojej osobce a gwarantuje ze jak za pierwszym razem sie nie uda to za trzecim juz bedzie wszystko oki. Zawsze praktyka robi swoje ze pozniej robi sie to coraz bardziej sprawnie i mniej bolesnie.

Gość xXxCoCoxXx
Hi... A ja tam kolczyka w pepku zrobiłam sama,tak samo jak kolczyka w nosQ(mam go juz rok i zero problemow).Mieszkam w malej miejscowosci,z ktorej daleko do profesjonalnego zakladu;( Znam duzo dziewczyn,ktore robily sobie same kolczyki.Jedna robila bedac w szkole(w wiekszej miejsc.) w profesjonalnym zakladzie i goilo sie jej to bardzo dlugo i okropnie. To jak bedzie sie goil kolczyk zalezy tylko od naszego ciala. To indywidualna spr... Niektorym sie goi tydzien a innym nawet 6 mies. Robienie kolczykow dla kogos to bzdura... Nie zrobila bym sobie kolca tylko dlatego,ze Qumpele maja.. xP A jak one by Ci pow,ze chcac sobie np. na łechtaczce zrobic to tez bys zrobila?? Wiem co dziewczyny mysla na temat takiego malpowania... Mam jedna laske w kl.Pochwalilam sie jej z 3 kolez. ze na wakacje robimy kolczyki w jezykach... Ona by nam dorownac kolczyka robi na dniach... My tylko sie z niej smiejemy... xD Wiec dobrze sie zastanow... Dlaczego chcesz tego kolczyka zrobic :):) Pozdrawiam:D