Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Informacje

Dr Chiciak - PRODZE O INFORMACJE, OPINIE.

Polecane posty

Go艣膰 Informacje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 228
dobrze robi pierci, i ch臋tnie je potem obmacuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co
mo偶e jakie艣 sprawdzone informacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda艂ek
Nigdy nic nie s艂ysza艂am o tym dr. Dziwi mnie jak mo偶na k艂a艣膰 si臋 na st贸艂 do lekarza o kt贸rym si臋 nic nie wie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamamaji
Witam, ja u tego lekarza w 1999 roku robi艂am korekt臋 uszu. Lekarz zapomnia艂 zdj膮膰 mi wszystkich szw贸w (do dzisiaj wystaj膮 z moich uszu) podczas zabiegu stara艂 si臋 mnie obmacywa膰, p贸偶niej umawia膰. Na moj膮 skarg臋 odno艣nie nie usuni臋tych szw贸w stwierdzi艂, 偶e i tak tanio mnie to wysz艂o poniewa偶 w Szwecji du偶o dro偶ej by mnie to kosztowa艂o ( mieszkalam wtedy w Szwecji). Ciekawa jak wygl膮daj膮 inne operacje u tego Pana.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy to prawdaze obmacuje
sa jakie艣inne jego pacjentki?

Udost臋pnij ten post

WITAM!!!! Jak najdalej od tego lekarza , zrobil mi operacj臋 biustu , nie wyszlo 偶le niepowiem , ale nie doko艅czyl z wyci膮ganiem szwa , tak jak to pisze jedna z pa艅 , wi臋cej odpowiem na gg-31 83804. Pozdrawiam!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justycha
bo mi sie sam spytal jaki termin biore pod uwage,a nie mialam pojecia ze on to zapisuje i bierze to juz jako termin operacji,a nic mu nie mowilam ze rezerwuje ten termin i wogole ze chce u niego miec ta operacje ,rozmawialam z nim tak ogolnie o operacji! a on mnie bez mojej wiedzy zapisal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w necie
jest bardzo ma艂o informacji o nim. Czy on nie ma 偶adnych klient贸w?dlaczego nikt o nim nie pisze? Ja jest naprawd臋.Jakim jest lekarzem?Czy warto do niego p贸j艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ESPA艃A
DROGIE KOLEZANKI MYSLE ZE TROCHE PRZESADZACIE,BO JESLI O OBMACYWANIE CHODZI TO PAN CHICIAK NIE ROBI TEGO JESLI TEN KTOS NA TO SOBIE NIE POZWALA-NIE BADZMY DZIECMI.OPEROWA艁AM SIE U NIEGO I JEST BARDZO DOBRYM PECJALIST膭,DO DZIS A MINELO JUZ 8 LAT T艁USZCZ W TYCH PARTIACH CIA艁A GDZIE MI GO ODESSA艁 NIE POWR脫CI艁,TAK JAK MNIE TEN PAN ZAPEWNIA艁.POZATYM ROBI艁 TEZ OPERACJE MOIM ZNAJOMYM I WSZYSTKIE S膭 ZACHWYCONE,JA GO POLECAM I TO KAZDEMU.DODAM TEZ ZE OD OPERACJI NIE MAM Z TYM PANEM KONTAKT脫W WIEC NIE MAM MOTYW脫W DO ROBIENIA MU PROPAGANDY!JEST DOBRYM FACHOWCEM,CO DO OBMACYWANIA--HMM,JESLI SIE CZEGOS NIE CHCE TO SIE POPROSTU NA TO NIE ZGADZA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 molinka
Operowa艂am si臋 u tego lekarza,jestem zadowolona,obmacywania nie by艂o,dlatego jestem zdziwiona komentarzami od Was.robi艂 mi piersi,dotyka艂 ich ale w 偶adnym momencie nie odczu艂am tego jako ,macanie,musia艂 dotyka膰 aby sprawdzic czy jest ok.Og贸lnie nie narzekam na niego,jest naprawd臋 dobry-fachowiec ,to wida膰 .Polecam go.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chiciak
Szanowne Panie ! Przeczyta艂em z du偶ym 偶dziwieniem Wasze wypowie dzi. Przyzna膰 musz臋, 偶e jest to celowe dzia艂anie majace na celu czarny pr, Badanie piersi przed czy po operacji jest konieczno艣cia, kto tego nie rozumie, to nie rozumie r贸wnie偶 chirurgii piersi. Dwie Panie wyra偶aj膮 oburzenie z powodu nie wyj臋cia nitek, nie maj膮c 偶adnych zastrze偶e艅 co do efektu ko艅cowego moich operacji, a wrecz przeciwnie z tekstu wynika, 偶e wynik finalny by艂 bardzo dobry. Wiem w jakim stresie przychodz膮 do mnie pacjentki, dlatego staram si臋 wprowadza膰 lu偶n膮 raczej atmosfer臋. Wynika z tego, 偶e nalezy trzyma膰 dystans. Mimo wszystko 偶ycz臋 Paniom udanego dnia. Z powa偶aniem - dr n. med. Wojciech Chiciak P.S. Jestem chirurgiem plastycznym z wieloletnim sta偶em, cz艂onkiem - za艂o偶ycielem Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej. Gdyby ktokolwiek zechcia艂 zajrze膰 na moj膮 strone internetow膮 to prosz臋 : www.chirurgica-plastica.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 228
autoreklama, nic wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziarrra
Panie Doktorze, poperam Pana, dziewczyny po prostu przesadzaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kapricjoza
O tu te偶 Pan Chiciak , jest Pan b.popularny tu na forum i 艂adne nazwisko , ale ja mam daleko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miss 2007
Mo偶e najpierw kilka s艂贸w o mnie, jestem zawodow膮 modelk膮, wsp贸艂pracuje z jedn膮 z najlepszych agencji modelek w Europie, oraz jestem finalistk膮 konkursu Miss Polonia. W mojej pracy najwa偶niejszy jest wygl膮d ( jak si臋 domyslacie ;) ) i badzo uwa偶nie dobieram ludzi, kt贸rzy nad nim pracuj膮. Zg艂osi艂am si臋 do doktora Chiciaka ( Pozna艅) w sprawie operacji powi臋kszenia piersi i to by艂 najlepszy wyb贸r jakiego mog艂am dokona膰! Efekt jest po prostu zniewalaj膮cy! Piersi s膮 symetryczne, pozbawione twardo艣ci- o kt贸rej cz臋sto si臋 m贸wi, 偶e jest nieporz膮danym efektem operacji, po prostu idealne. Poraz pierwszy spotka艂am si臋 r贸wnie偶 z tak 偶yczliwym i podmiotowym podej艣ciem do pacjenta, innymi s艂owy czu艂m si臋 bardzo bezpiecznie oddaj膮c pod skalpel Pana dr. ( Prosze mi wierzy膰, mam por贸wnanie z innymi lekarzami specjalizujacymi si臋 w chirurgii plastycznej- w moim swiadku operacje plastyczne s膮 zjawiskiem codziennym i moge oprze膰 sie na doswiadczeniu w艂asnym, relacjami i efektami operacji plastycznych kolezanek po fachu ). Pami臋ta膰 nale偶y o tym, 偶e im lekarz bardziej sie reklamuje i macha do kamer, tym bardziej nam pokazuje, 偶e musi to robi膰... bo jego praca nie jest dla niego wystarczaj膮c膮 reklam膮. Moja przyjaci贸艂ka uleg艂a pokusie powi臋kszenia piersi u super popularnego pana dr z Warszawy, kt贸ry poprawia gwiazdy ( m. in nos Agnieszki Frykowskiej) ..i jej prawa pier艣 wyw臋drowa艂a prawie pod pach臋, brodawka zmienila u艂o偶enie i ca艂o艣膰 nadaj臋 si臋 tylko do poprawki. Wniosek jest prosty- nalezy opiera膰 si臋 na opiniach innych kt贸rzy przeszli juz te sam膮 drog臋, a nie ulegac ciekawym promocjom i has艂om reklamowym. Zdecydowanie i z czystym sumieniem moge polecic dr Chiciaka wszystkim, kt贸rzy zastanawiaja si臋 nad wyborem swojego plastyka!!! Dziekuj臋 Panie Doktorze !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sedzina
ooo, Pan doktor siedzi na forach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sedzina
Miss Polonia, uroda przemija a cycki zostaja:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zofiasamosia
Miss Polonia 2007- czy z waga 56 kilo i 175 cm wzrostu, 24 lata-,moge zostac fotomodelka? Czy polecilabys mi jakies dobre agencje?? (krakow, slask)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miss 2007
Do :Zofiasamosia Je艣li chodzi o Twoje proporcje wzrostu do wagi to s膮 rzeczywiscie idealne jak na nasza profesje! Wiek nie bardzo ma znaczenie w pracy przezd obiektywem, surowe wymogi s膮 raczej na wybiegu. Jesli masz odwag臋 spr贸bowa膰 to do dzie艂a dziewczyno!:) Znam duzo pozytywnych opini o agencji "Specto" z Krakowa, radzi艂a bym zacz膮膰 od niej. Pamietaj, 偶e potrzebujesz kilku dobrych zdje膰 i pewno艣ci siebie! 偶ycz臋 sukcesu!:) pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoszanel2222
miss 2007 jestem zainteresowana dr Chiciakiem, ale najpierw chcia艂abym zobaczy膰 zdj臋cia. Czy mog艂aby艣 mi wys艂a膰 swoje po operacji?Bardzo by mi to pomog艂o w podj臋ciu decyzji. koko_szanel@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka miss polonia
jak z koziej dupy tr膮bka:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miss 2007
oj prosze si臋 nie zdziwi膰, ale ataki na moja osob臋 s膮 powszechne (jak na ka偶de osoby medialne).Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jana43
Mia艂am niewi膮tpliw膮 nieprzyjemno艣膰 by膰 pacjentk膮 Pana dr Chiciaka. Jak sam twierdzi艂- pewnie w celu rozlu藕nienia atmosfery - jest mistrzem kroju i szycia, kt贸ry kursa ko艅czy艂 w Polanicy Zdroju. Moje do艣wiadczenia dotycz膮 zabiegu usuni臋cia cysty, kt贸ra niespodziewanie pojawi艂a si臋 na moim policzku. I tak: 1. trywialny podobno zabieg, kt贸ry mia艂 trwa膰 wg zapowiedzi Dr ok p贸艂 godziny - trwa艂 p贸艂torej godziny (domniemuj臋, 偶e ze wzgl臋du na brak dobrego rozpoznania) 2. Pan Dr miota艂 si臋 przy stole denerwuj膮c si臋, 偶e tak to d艂ugo trwa, 偶e krwawi臋 jak ..., 偶e czeka nast臋pny pacjent a tu czas mija (wszystko przy tym oczywi艣cie werbalizowa艂), 3. znieczulenie, kt贸re mi zapoda艂 na okoliczno艣膰 kr贸tkiego zabiegu puszcza艂o tak偶e wyobra藕cie sobie zak艂adanie szw贸w, z szczeg贸lnie jego ko艅c贸wk臋, 4. to, 偶e wypu艣ci艂 mnie z sali operacyjnej zakrwawion膮 od czubka g艂owy po ty艂ek - to juz drobiazg. Bilans zabiegu wykonanego przez tego "mistrza kroju i szycia" - rozlaz艂a, szeroka blizna na 艣rodku policzka. M贸wi膮c w skr贸cie - zdecydowanie nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobre hahahha
mistrz kroju i szycia-krawiec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napiszcie co艣 na jego temat
czy szyje za pomoca nitki czy te偶 maszyny singer?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooo
upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opinieeee
kiedy艣 by艂am zdecydowana na 100% na tego chirurga ale po przeczytaniu komentarzy w internecie musia艂am zrezygnowa膰, a ma on najwi臋cej operacji i wszystkie tytu艂y i stopnie z chirurgii plastycznej. Czyta艂am du偶o zbie偶nych informacji na temat tego doktora i to mnie zniech臋ci艂o. Wiem,偶e w Poznaniu najbardziej polecani s膮 dr Skupin, dr Kolasi艅ski i dr Chiciak. Kogo polecacie???

Udost臋pnij ten post