Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informacje

Dr Chiciak - PRODZE O INFORMACJE, OPINIE.

Polecane posty

Gość Informacje

Gość 228
dobrze robi pierci, i chętnie je potem obmacuje

Gość co
może jakieś sprawdzone informacje?

Gość magdałek
Nigdy nic nie słyszałam o tym dr. Dziwi mnie jak można kłaść się na stół do lekarza o którym się nic nie wie.

Gość mamamaji
Witam, ja u tego lekarza w 1999 roku robiłam korektę uszu. Lekarz zapomniał zdjąć mi wszystkich szwów (do dzisiaj wystają z moich uszu) podczas zabiegu starał się mnie obmacywać, póżniej umawiać. Na moją skargę odnośnie nie usuniętych szwów stwierdził, że i tak tanio mnie to wyszło ponieważ w Szwecji dużo drożej by mnie to kosztowało ( mieszkalam wtedy w Szwecji). Ciekawa jak wyglądają inne operacje u tego Pana.....

Gość czy to prawdaze obmacuje
sa jakieśinne jego pacjentki?

WITAM!!!! Jak najdalej od tego lekarza , zrobil mi operację biustu , nie wyszlo żle niepowiem , ale nie dokończyl z wyciąganiem szwa , tak jak to pisze jedna z pań , więcej odpowiem na gg-31 83804. Pozdrawiam!!!!!

Gość upupup

Gość justycha
bo mi sie sam spytal jaki termin biore pod uwage,a nie mialam pojecia ze on to zapisuje i bierze to juz jako termin operacji,a nic mu nie mowilam ze rezerwuje ten termin i wogole ze chce u niego miec ta operacje ,rozmawialam z nim tak ogolnie o operacji! a on mnie bez mojej wiedzy zapisal.

Gość w necie
jest bardzo mało informacji o nim. Czy on nie ma żadnych klientów?dlaczego nikt o nim nie pisze? Ja jest naprawdę.Jakim jest lekarzem?Czy warto do niego pójść?

Gość ESPAŃA
DROGIE KOLEZANKI MYSLE ZE TROCHE PRZESADZACIE,BO JESLI O OBMACYWANIE CHODZI TO PAN CHICIAK NIE ROBI TEGO JESLI TEN KTOS NA TO SOBIE NIE POZWALA-NIE BADZMY DZIECMI.OPEROWAŁAM SIE U NIEGO I JEST BARDZO DOBRYM PECJALISTĄ,DO DZIS A MINELO JUZ 8 LAT TŁUSZCZ W TYCH PARTIACH CIAŁA GDZIE MI GO ODESSAŁ NIE POWRÓCIŁ,TAK JAK MNIE TEN PAN ZAPEWNIAŁ.POZATYM ROBIŁ TEZ OPERACJE MOIM ZNAJOMYM I WSZYSTKIE SĄ ZACHWYCONE,JA GO POLECAM I TO KAZDEMU.DODAM TEZ ZE OD OPERACJI NIE MAM Z TYM PANEM KONTAKTÓW WIEC NIE MAM MOTYWÓW DO ROBIENIA MU PROPAGANDY!JEST DOBRYM FACHOWCEM,CO DO OBMACYWANIA--HMM,JESLI SIE CZEGOS NIE CHCE TO SIE POPROSTU NA TO NIE ZGADZA!

Gość molinka
Operowałam się u tego lekarza,jestem zadowolona,obmacywania nie było,dlatego jestem zdziwiona komentarzami od Was.robił mi piersi,dotykał ich ale w żadnym momencie nie odczułam tego jako ,macanie,musiał dotykać aby sprawdzic czy jest ok.Ogólnie nie narzekam na niego,jest naprawdę dobry-fachowiec ,to widać .Polecam go.

Gość Chiciak
Szanowne Panie ! Przeczytałem z dużym żdziwieniem Wasze wypowie dzi. Przyznać muszę, że jest to celowe działanie majace na celu czarny pr, Badanie piersi przed czy po operacji jest koniecznościa, kto tego nie rozumie, to nie rozumie również chirurgii piersi. Dwie Panie wyrażają oburzenie z powodu nie wyjęcia nitek, nie mając żadnych zastrzeżeń co do efektu końcowego moich operacji, a wrecz przeciwnie z tekstu wynika, że wynik finalny był bardzo dobry. Wiem w jakim stresie przychodzą do mnie pacjentki, dlatego staram się wprowadzać lużną raczej atmosferę. Wynika z tego, że nalezy trzymać dystans. Mimo wszystko życzę Paniom udanego dnia. Z poważaniem - dr n. med. Wojciech Chiciak P.S. Jestem chirurgiem plastycznym z wieloletnim stażem, członkiem - założycielem Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej. Gdyby ktokolwiek zechciał zajrzeć na moją strone internetową to proszę : www.chirurgica-plastica.com

Gość 228
autoreklama, nic więcej

Gość Ziarrra
Panie Doktorze, poperam Pana, dziewczyny po prostu przesadzają

Gość kapricjoza
O tu też Pan Chiciak , jest Pan b.popularny tu na forum i ładne nazwisko , ale ja mam daleko

Gość Miss 2007
Może najpierw kilka słów o mnie, jestem zawodową modelką, współpracuje z jedną z najlepszych agencji modelek w Europie, oraz jestem finalistką konkursu Miss Polonia. W mojej pracy najważniejszy jest wygląd ( jak się domyslacie ;) ) i badzo uważnie dobieram ludzi, którzy nad nim pracują. Zgłosiłam się do doktora Chiciaka ( Poznań) w sprawie operacji powiększenia piersi i to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać! Efekt jest po prostu zniewalający! Piersi są symetryczne, pozbawione twardości- o której często się mówi, że jest nieporządanym efektem operacji, po prostu idealne. Poraz pierwszy spotkałam się również z tak życzliwym i podmiotowym podejściem do pacjenta, innymi słowy czułm się bardzo bezpiecznie oddając pod skalpel Pana dr. ( Prosze mi wierzyć, mam porównanie z innymi lekarzami specjalizujacymi się w chirurgii plastycznej- w moim swiadku operacje plastyczne są zjawiskiem codziennym i moge oprzeć sie na doswiadczeniu własnym, relacjami i efektami operacji plastycznych kolezanek po fachu ). Pamiętać należy o tym, że im lekarz bardziej sie reklamuje i macha do kamer, tym bardziej nam pokazuje, że musi to robić... bo jego praca nie jest dla niego wystarczającą reklamą. Moja przyjaciółka uległa pokusie powiększenia piersi u super popularnego pana dr z Warszawy, który poprawia gwiazdy ( m. in nos Agnieszki Frykowskiej) ..i jej prawa pierś wywędrowała prawie pod pachę, brodawka zmienila ułożenie i całość nadaję się tylko do poprawki. Wniosek jest prosty- nalezy opierać się na opiniach innych którzy przeszli juz te samą drogę, a nie ulegac ciekawym promocjom i hasłom reklamowym. Zdecydowanie i z czystym sumieniem moge polecic dr Chiciaka wszystkim, którzy zastanawiaja się nad wyborem swojego plastyka!!! Dziekuję Panie Doktorze !

Gość sedzina
ooo, Pan doktor siedzi na forach:)

Gość sedzina
Miss Polonia, uroda przemija a cycki zostaja:P

Gość Zofiasamosia
Miss Polonia 2007- czy z waga 56 kilo i 175 cm wzrostu, 24 lata-,moge zostac fotomodelka? Czy polecilabys mi jakies dobre agencje?? (krakow, slask)

Gość Miss 2007
Do :Zofiasamosia Jeśli chodzi o Twoje proporcje wzrostu do wagi to są rzeczywiscie idealne jak na nasza profesje! Wiek nie bardzo ma znaczenie w pracy przezd obiektywem, surowe wymogi są raczej na wybiegu. Jesli masz odwagę spróbować to do dzieła dziewczyno!:) Znam duzo pozytywnych opini o agencji "Specto" z Krakowa, radziła bym zacząć od niej. Pamietaj, że potrzebujesz kilku dobrych zdjeć i pewności siebie! życzę sukcesu!:) pozdrawiam.

Gość kokoszanel2222
miss 2007 jestem zainteresowana dr Chiciakiem, ale najpierw chciałabym zobaczyć zdjęcia. Czy mogłabyś mi wysłać swoje po operacji?Bardzo by mi to pomogło w podjęciu decyzji. koko_szanel@o2.pl

Gość taka miss polonia
jak z koziej dupy trąbka:/

Gość Miss 2007
oj prosze się nie zdziwić, ale ataki na moja osobę są powszechne (jak na każde osoby medialne).Pozdrawiam

Gość jana43
Miałam niewiątpliwą nieprzyjemność być pacjentką Pana dr Chiciaka. Jak sam twierdził- pewnie w celu rozluźnienia atmosfery - jest mistrzem kroju i szycia, który kursa kończył w Polanicy Zdroju. Moje doświadczenia dotyczą zabiegu usunięcia cysty, która niespodziewanie pojawiła się na moim policzku. I tak: 1. trywialny podobno zabieg, który miał trwać wg zapowiedzi Dr ok pół godziny - trwał półtorej godziny (domniemuję, że ze względu na brak dobrego rozpoznania) 2. Pan Dr miotał się przy stole denerwując się, że tak to długo trwa, że krwawię jak ..., że czeka następny pacjent a tu czas mija (wszystko przy tym oczywiście werbalizował), 3. znieczulenie, które mi zapodał na okoliczność krótkiego zabiegu puszczało także wyobraźcie sobie zakładanie szwów, z szczególnie jego końcówkę, 4. to, że wypuścił mnie z sali operacyjnej zakrwawioną od czubka głowy po tyłek - to juz drobiazg. Bilans zabiegu wykonanego przez tego "mistrza kroju i szycia" - rozlazła, szeroka blizna na środku policzka. Mówiąc w skrócie - zdecydowanie nie polecam

Gość dobre hahahha
mistrz kroju i szycia-krawiec :)

Gość napiszcie coś na jego temat
czy szyje za pomoca nitki czy też maszyny singer?:)

Gość oooo
upupup

Gość upupup

Gość opinieeee
kiedyś byłam zdecydowana na 100% na tego chirurga ale po przeczytaniu komentarzy w internecie musiałam zrezygnować, a ma on najwięcej operacji i wszystkie tytuły i stopnie z chirurgii plastycznej. Czytałam dużo zbieżnych informacji na temat tego doktora i to mnie zniechęciło. Wiem,że w Poznaniu najbardziej polecani są dr Skupin, dr Kolasiński i dr Chiciak. Kogo polecacie???