Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabisia

Botoks

Polecane posty

Gość sabisia

Cześc poszukuje osób które używały Botoksu. Pisz własnie prace mag. na temat eliksirów młodosci i wszelkie odczucia pacjentów po zastosowanie Botoksu sa mi niezwykle potrzebne. Dlatego jesli ktos z was korzystał i bedzie mógł odpowiedziec na klika pytan to prosze odezwijcie się

Gość Barbara23
ja stosowałam na pachy przeciw poceniu i na usta zeby powiekszyc.Pytaj:)

Gość sabisia
dziekuję oto moje pytania: 1. Po jakim czasie odczułaś skutecznośc zabiegu a. do 1 tygodnia b. 1-2 tygodni c. powyzej 3 tygodni 2. Czy po zastosowaniu preparatu Botoks pojawiły sie jakies skutki uboczne jak tak to jakie... 3. Jak długo utrzymywał (utrzymuje) się efekt zabiegu a.do 3 miesięcy b. od 3-6 miesieęcy c. powyżej 6 miesięcy 4. Czy zabieg spełnił Twoje oczeiwania a. Tak b. Nie 5. Jesli nie to dlaczego.... 6. Stosowałas Botoks a. raz b 2-5 razy c. powyzej 5 razy 7. W jakim przedziale wiekowym jesteś a. do 25 lat b. 25-45 lat c.powyżej 45 Z udzielenie odpowiedzi bardzo serdecznie dziękuje

Gość Julittika
Botox jest spoko po 30tce i kazda z was go po trzydziestce doceni, ja docenilam. No ale to trzeba isc do naprawde dobrego gabinetu tzpu wroclawski Kermaed, zeby dobrze zrobic zabieg

Zgadzam się, że wybór odpowiedniego gabinetu jest bardzo ważny w przypadku takiego zabiegu, który aż w tak dużym stopniu ingeruje w nasz wygląd zewnętrzny... Sama nie wiem czy po trzydziestce się na to zdecyduję. Może bedę miałą wtedy zupełnie inne spojrzenie na świat. Nie wiem. W każdym razie - z pewnością ostateczną decyzję podejmę po szczegółowej analizie wszystkich plusów i minusów.