Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantaaa

Psujące się pianki do włosów

Polecane posty

Gość samantaaa

Nie wiem, czy ja jestem taka kumata i robię coś nie tak, czy producenci pianek, a konkretniej WELLA robi mnie w jajo, ale już drugi raz kupiłam piankę do włosów i nie mogę jej wykorzystać do końca. Po kilku użyciach preparat nie chce się pienić, z opakowania zaczyna się lać "mleko", w końcu coś się zapycha i pianka jest do wyrzucenia. Co za chała!! Czy można to jakos naprawić, czy już jest do wyrzucenia??

Gość no bo takd
bo sie wstrzasa przed uzyciem albo stwaisz w zlym miejscu, poczytaj na opakowaniu

Gość samantaaa
ależ wiem, że się wstrząsa przed użyciem;) ostatnio trzęsłam opakowaniem chyba z 5minut i nic:(

Gość i ja się
spotkalam z czymś takim. Tyle że, problem nie dotyczył tylko pianki tej firmy

Gość agi 1
A ja też kiedyś tak miałam chyba z wellą w markeciku typu real chyba kupiłam. Po dwóch dniach zaniosłam do reklamacji, oddali kasiorę i nawet bez gadania pani powiedziała że to tak bywa... i jest dosyć spotykane.

Miałam dokładnie ten sam problem, tylko z pianką Oriflame. Ogólnie była fajna, bo włosy były po niej puszyste i nie przetłuszczały się zanadto, ale w połowie opakowania, może trochę później zamiast pianki zaczęła lecieć woda.

Gość krzynówkowa
mi tak się działo ze śmietanką w sprayu - też w połowie zaczynało sie lac mleko

Gość niebieskooookaa22
dokładnie z wellą tez tak miałam, co innego schwarzkopf;)

Gość pewnie przechylacie
przy aplikacji opakowanie tak , ze ulatnia się gaz bez mieszania się z zawartością i potem nie ma już jak sie wytworzyć ciśnienie bo w środku zostaje sam płyn.

Gość tereferekukujjjj

Gość jaaaaaaaa
z kazda pianka praktycznie tak mi sie dzialo.... dopoki nie zaczelam kupowac schwarzkopf. Tej firmy pianki (jak na razie, a mialam juz kilka:)) nie psuja sie, wykorzystuje je do absolutnego konca, no i generalnie jestem z nich bardzo zadowolona

Gość koli223
ja kiedys kupilam plyn do mycia twarzy clerasli fioletowy i z niego wyciskalo sie pianke moze po paru uzyciach zaczela z niego leciec woda!!!i juz go nie kupuje bo sie boje ale moja siostra kupila taki sam i bylo z nim ok