Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultravioletowa

właśnie dziś zaczęłam walkę o piękne ciało i atrakcyjny wygląd

Polecane posty

Gość ultravioletowa

jestem po kąpieli, wypilingowana, wydepilowana, wymasowana gąbką antycellulitową, zimny prysznic na uda i brzuch, na twarzy maseczka głęboko nawilżająca, ciało posmarowane balsamem brązującym garniera. moje postanowienie od dziś to częstszy masaż i zimny prysznic, częstsza depilacja nóg, no i z kolorem skóry dobrzebyłoby coś zrobić bo świecę bladością. do wiosny chcę mieć jędrne ponętne ciało. oprócz tego ćwiczę regularnie na siłowni i przestrzegam diety - ograniczam węglowodany, skończyłam ze słodyczami,nie jem po 19, 5 malych posiłków dziennie - to już jest od jakiegoś czasu. Do tego chcę dołożyć regularne hula-hop. Jeżeli ktoś chce się przyłączyć, zapraszam.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powodzenia:o🖐️

Gość sory ale jeżeli dla ciebie
depilowanie nóg i kąpiel i masaż gąbką to sa jakieś niesamowite zabiegi, to nie mam pytań...

Gość ja mam 17 lat
po co ci czesciej depilowac nogi jesli np je nie pokazujesz??Przez to beda ci wrastaly wloski,a jak bedziesz probowala te wloski wyjac to bedziesz miala ranki....

Gość pewnie po to żeby nie
chodzić z krzaczorami:o Nie trzeba pokazywać nóg, żeby mieć gładkie. po co? Dla własnej rzyjemności, dlatego, ze np. chłopak czy mąż cię tam dotyka itd. A jak chodzisz w zimie w długich spodniach, spódnicach, nie chodzisz np. w kostiumie kąpielowym, to nie depilujesz brochy???? Chodzisz z krzakiem, bo i tak nikt nie widzi?:) Hahhahahahaha, fajnie o siebie dbacie:D Depilacja nóg!Hahahhahahaha:D

Gość ultravioletowa
nie twierdzę że są to jakieś niesamowite zabiegi, depilowanie nóg depilatorem elektrycznym nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, to samo dotyczy masażu bardzo szorstką gąbką . na codzień dbam o siebie w inny sposób, smaruję się balsamem ujędrniającym codziennie, mam zadbane stopy i dłonie, dbam o włosy i cerę i z tych rzeczy jestem zadowolona.

Poza tym nogi można ogolic i nic nie wrasta. Ogolisz sobie codziennie, zajmie ci to może ze 3 minuty pod prysznicem i masz gładkie.

Gość ja mam 17 lat
widocznie tobie nie wrstaja,ja akurat musze troche zagoic ranki wole nie ryzykowac kolejnych

Gość ultravioletowa
oj po co zaraz taka krytyka, przecież się depiluję, chodzi mi tylko o to żeby robić to częściej już jak się pojawiają malutkie odrosty na nogach. skąd u was tyle złośliwości?

No nie:O Ale o cerę to dba każdy.... WIesz, ja co tydzień robię peeling, codziennie myję twarz, używam specjalnego toniku, nakłądam krem, ppotem makijaż. Po przyjściu do domu myje twarz, nakąłdam inny, odzywczy krem, a na noc maść z kwasami na umytą cerę. Ale to nie jest dbanie, tylko normalna higiena... Tak samo codziennie biorę prysznic i w ogóle MYJĘ się tą ostrą gąbką w całości. One wcale nie są takie ostre, mozna się przyzwyczaić. BValsamy to kupa chami, nic nie dają, poza tym nie potrzebuję. Codzinnie myję włosy, używam odżywki, czasami też specjalnego mleczka. Mam zawsze pomalowane paznokcie u stóp i robię to co 5 dni, co tydzień max, a nie co dwa tygodnie.... Dbam też o ręce, paznokcie, zawsze mam albo dokłądnie obcięte paznokcie, albo pomalowane lakierem do frencha, albo krótkie i ciemne. Ale jakoś nie wydaje mi się, żeby to była szczególna dbałość, po prostu podstawowa higiena- mycie, depilacja, jakiś tam makijaż. Oprócz tego chodze na siłownię, nie jem syfu, sporo łażę na piechotę, tak z kilka godzin tygodniowo. Ale przeciez to jest normlka:) No mam siuę nie myć?:o

Gość ja mam 17 lat
hmm wiesz....(nie mowie tutaj akurat o sobie) ale to co dla ciebie jest codziennoscia,dla innych moze to byc wlasnie poczatek dbania o siebie,bo np przedtem nie bylo na to zbytnio czasu....

Gość ja mam 17 lat
tzn chodzi mi o niektore rzeczy ktore wymienilas

Gość no żesz kurka
ja pierdzielę ale żeście się czepili :/ do "pewnie po to żeby nie" :to co nazywasz dbaniem o siebie?

Gość ultravioletowa
"pewnie po to żeby nie" ja robię dokładnie to samo, to dla mnie standard, nie ważne jak to nazwę dbaniem czy higieną. nie będę wypisywać tego co robię, chodzi mi tylko o te kilka rzeczy -ostra gąbka, zimna woda i hula hop. o co ci w ogóle chodzi czy ja karzę ci się nie myć?napisałam że masz sie nie myć albo że ja się nie myję? widzę że bez sensu zakładać topik, skoro tyle tu złośliwości

Gość ultravioletowa
po co zaraz mnie posądzać że jestem zaniedbanym brudasem, no ludzie bez przesady.

Gość ja mam 17 lat
a tak poza tym to ja sie dolacze do tego topiku;) *codzienny peeling ciala *wsmarowywanie olejku w cialo *leczenie ranek po depilowaniu choc na szczescie jest ich minimum

Gość ja mam 17 lat
tzn nie po depilowaniu tylko po wrastajacych wloskach:D

Gość ahhahahahahahahahaaaaaaaaaaa
No bo jesteś, skoro dla ciebie super dbanie o siebie, ze az trzeba zakładać specjalny topik, to mycie się gąbką i ruszenie dupska:D Hahahahahah:)

Gość no zesz kurka
do "ahhahahahahahahahaaaaaaaaaaa " mam wrażenie, ze Ty czytać nie umiesz :/

Gość ultravioletowa
cieszę się "ja mam 17 lat", chociaż ktoś z normalnym podejściem :-) ja pilinguję całe ciało raz w tygodniu, miejsca szczególne 2-3 razy w tygodniu. muszę wygospodarować jeszcze troszkę czasu żeby masować uda takim masażerem z kolcami

Gość ultravioletowa
sami byście ruszli dupsko a nie tylko krytykować innych

Gość ja mam 17 lat
ja musze sobie gabke ostra kupic;) bo juz tak ja kupuje od miesiaca i zawsze zapominam:D

Gość ultravioletowa
moja jest baaaardzo ostra antycelulitowa nie pamietam jakiej firmy, mało kto ją wytrzymuje :-)

Gość ja mam 17 lat
a ile kosztowala??bo to jakas specjalna??;)

Gość no a jaa
nie wiem, skąd w ludziach tyle jadu... Czy naprawdę jesteście aż tak zgorzkniali, że nie potraficie napisać nic miłęgo? jesli tak, to lepiej w ogóle się niue odzywajcie.

Gość ultravioletowa
chciałabym poprawić koloryt cery,ale nie koniecznie za pomocą solarium, używam balsamu garniera,ale przydałoby się coś dobrego do twarzy. może ktoś mi poleci jakiś sprawdzony kremik ?

Gość ultravioletowa
"ja mam 17" niedrogo, ok 5 zł

Gość do pewnie po to zeby nie
Skoro to co wymieniłaś jest zwykłą higieną, a nie dbaniem o siebie, to w takim razie o siebie nie dbasz? Czy więc jest wg ciebie owo "dbanie"?

Gość ja mam 17 lat
ale z tym poprawieniem kolorytu to chodzi tobie o przebarwienia czy jak???

Gość ultravioletowa
nie, chodzi mi o przyciemnienie cery, bo mam z natury bladziutką