Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawostka

Przepis na udany związek

Polecane posty

Gość Ciekawostka

Witaaaam :) Kurcze jak zrobić by się układał związek? Bo mój nie zbyt udany jest..ciągle kłótnie itp :( to smutne.. tak wiem.. więc może jakieś rady?? Co lubią faceci ?? Panowie wypowiedzcie się :) Wogóle jak można miło spędzać czas z ukochanym..?? Co faceci lubią w dziewczynach.. i wogóle jaka ta dziewczyna musi być byscie byli z nią szczęsliwi :) ??

Gość Agatka szmatka
A ile jesteście razem już?

Gość Ciekawostka
ponad 1.5 roku..

Gość przede wszystkim
nie krytykuj go NIGDY nie odmawiaj seksu nie bądź zazdrosna nie bierz do ręki pilota od telewizora nie rozliczaj go z wolnego czasu nie kontroluj komórki nie zabraniaj od czasu do czasu skoku w bok albo i stałej kochanki - wszak faceci to poligamisci itd itd

Gość Agatka szmatka
Wiesz co, czasami trzeba od jakiegoś związku uciec, żeby znaleźć lepszy. Ja nie uciekłam i przegapiłam mnóstwo okazji niestety. Niewarto być z kimś, żeby nie być samemu. Wiem, że to bardzo trudne zdecydować się na bycie samemu. Ale z perspektywy lat wiem, że to lepsze, bo jesteś cały czas otwarta na poznawanie nowych mężczyzn i szukanie właściwego. Nie sądzę, aby obecny Twój partner stał się lepszy. Jego dobroc dla Ciebie powinna przychodzić mu naturalnie.

Gość Ciekawostka
Ale my sie Kochamy , jednak zwiazek nam sie nie układa :( Chce poporstu wiedziec jaka powinna być dziewczyna dla chlopaka by była tą najlepszą by poprostu było fajnie.. i własnie jak mozna spedzac czas we dwoje? bonam się juz pomysly skonczył :( totalna lipa..

Gość lepiej sobie chyba odpuścić
nuda zabija wszystko

Gość Ciekawostka
ale kurcze nie chce sobie odpuszczac.My chcemy być ze sobą bardzo się kochamy. Odpowie mi ktoś na temat ? Panowie jaka dziewczyna powinna być, by była dla was najlepsza :) :D jak zrobić z siebie dobrą dziewczyne ?

Gość martusianiuniaAAA
2 kg marchewki 5 lyzeczek cukru 10 lyzek pieprzu szczypta soli 10 dkg wieprzowiny 2 lyzki oleju

udany związek to karmin miłości przyjażń spontanicznoisc zaufanie, które wynika z czasu, czynów wiernosc lojalnosc szacunek to bycie ze soba na dobre i złe szczerosc:) dbanie o małe szczescia we dwoje:)

Jeszcze sie taki nie urodził, ktory by to wiedział :-D, ale myslę, że podstawa to uczucie, wazna jest tolerancja, szacunek, zrozumienie, wspolne wartosci, udany seks, przyjaźń, plany na przyszłość ... :-D No i o związek musza dbac dwie osoby, bo nic nie jest nam dane na zawsze, o tym wiedzieli juz nasi pra pra pra przodkowie :-D PS Kłótnie, awantury to na pewno nie jest dobre dla związku, lepiej moze porozmawiajcie spokojnie co kogo boli i dobrze jest znaleźć kompromis, pozdrawiam

W udanym zwiazku wystarczy byc soba, nie trzeba byc idealem. Po prostu jak sie ludzie kochaja, odpowiednio dobiora i potrafia pojsc na kompromis, to nie ma klotni. Czasem mozna sie posprzeczac, ale to trwa chwile i nikogo nie zasmuca, nie rani.

Gość helloooooooooo
Ciekawostka Wsluchaj sie w swojego faceta, nie szukaj porad na forum, bo Twoj facet jest wyjatkowy i jedynyu w swoim rodzaju. Co mu przeszkadza? Jakie Twoje zachowanie go irytuje? Zastanow sie, zapytaj go wprost, co by w Tobie zmienil (i sie nie obrazaj na to co powie, tylko to przemysl) Sama dojdziesz do wlasciwej recepty na Twoj udany niepowtarzalny zwiazek. Tego Ci zycze :)

Gość Ciekawostka
dziekuje :):)

Gość trzymaj się nie daj sie
helooo ma racje a pamietaj, że jedyny i wyjątkowy trafia się tylko 1% kobietom, reszta czyli 99% to normalni;) zobaczcie Miłość nie zna wieku, ale i epok uwielbiam takie romantyczne histroie:) http://www.fotohistoria.pl/ Mój tez lubi tak obejmować:) Puszcza kobietki przodem, widziałam:) ehh.. tak dawno widziałam ale pamietam wszystko Dostał coś o takiej slicznej blondyneczki, z brzuszkiem:) w styczniu 03 hmm co mu dała:D może by mi pomogła w prezencie na urodzinki dla niego:)

Gość dobry-mąż
www.poradnik.jak.pl tu znajdziecie przepis na udany związek. To świetna publikacja . Autor jest żonaty od 10 lat i swoje doświadczenia w tymjak trwać szcześliwie w związku opisał w tej ksiażce. Na stronie http://www.twojeporadniki.za.pl/tuz.html macie darmowy fragment chyba 26 stron. Ja zakupiłem całośc i nie żałuję - dużo mądrej i życiowej wiedzy.

Gość frufru
przepis na udany związek to szacunek i dbałość - do/o samego siebie i do/o siebie nawzajem. z tego wyjdzie wszystko ine.

Za co cenie moja kobiete i dlaczego jest naj?pomimo tego,ze bardzo sie roznimy nie probuje mnie zmieniac na sile.akceptuje,sugeruje,rozmawia.czesto mamy rozne zdanie na jakis temat,ale zawsze slucha co mam do powiedzenia.umie postawic sie na moim miejscu,przez co latwiej Jej zrozumiec.nie porownuje nas do innych par.ma swoje pasje i zainteresowania,nie wtraca sie w moje.nie wybiera mi znajomych i kolegow.jest otwarta ,szczera,nie obraza sie przez pierdoly,umie przyznac sie do bledu.kocha mnie,ufa mi i daje to odczuc.ja daje Jej dokladnie to samo.to taki nasz przepis na udany zwiazek:)

Gość lalunia z saskiej porcelany
Obok miłośći ważna jest w związku przyjaźń. Ważne żeby druga osoba była dla nas również najlepszym przyjacielem. To jest ważne, ponieważ ta największa namiętność z czasem stygnie, a dzięki poczuciu przyjaźni, zaufania mamy głębszą więź z partnerem. Należy każdego dnia budować poczucie bliskości z partnerem poprzez rozmowy, o rzeczach ważnych i tych mniej ważnych, liczy się to, że ze sobą rozmawiamy ! Ważne też, żeby nie rzucać w nerwach raniących słów czy bezsensownych oskarżeń. Lepiej się opanować, usiąść , spojrzeć sobie w oczy i przedyskutować problemy i sprawy, z którymi sobie nie radzimy. Ważne jest też , żeby mimo upływającego czasu, nie zapominać o gestach , jak przytalnie, pocałunki, trzymanie się za rękę. Warto czasem przypomnieć sobie początki związku i poczuć się jak na pierwszej randce ;) Pięknie jest usiąśc , trzymając się za ręce i "poodkurzać" te najpiękniejsze wspólne chwile, przypomniec sobie ten dreszczyk, który się czuje na pierwszych randkach. Przy tym wszystkim nie należy rowniez zapominać, jak ważną sferą w związku jest seks ;) Rozmawiać o swoich potrzebach, zgłaszać partnerowi nowe pomysły , czy fantazje ;) Postarać sie rozgrzać atmosferę w sypialni, rozluźnić się i dać się ponieśc chwili i w żadnym wypadku nie przynosić do sypialni problemow z zycia codziennego czy z pracy;) Po prostu pozwolić by sex stał się intymną chwilą dla Ciebie i partnera, chwila w której oddajecie się tylko sobie i zapominacie o całym świecie ;) Może to nie recepta, bo trudno o uniwersalną receptę ;] Ale wskazówki, które być może sie przydadzą, w moimzwiązku działają bez zarzutu :) Pozdrawiam :*

Gość gość
moim zdaniem podstawą udanego związku jest dobra komunikacja, tylko też trzeba wiedzieć jak rozmawiać, żeby się nie pokłócić. Tutaj http://psychobloguje.pl/nas-troje-zapowiedz/ znalazłam zapowiedź nowej książki, na pewno ją przeczytam, bo widzę, że mogę w niej znaleźć odpowiedź na większość nurtujących mnie kwestii

Gość gość
nie kloc sie

Gość bogna644
Najważniejsze żeby ze sobą rozmawiać, nie zostawiać niedopowiedzeń, wyjaśniać wszystkie spory. Niedawno na portalu kochaj.pl poznałam miłego chłopaka i staram się stosować właśnie do tych zasad, i póki co jest idealnie.

Gość gość
Pokochać partnera taka sama miłością jaka kocha sie najbliższych czyli rodzine. Nikt nie jest idealny nawet najbliżsi a jednak potrafimy rodzine kochać mimo wszystko i wybaczać. Taka miłość przetrwa wszystko ale tak pokochać obcego człowieka jest trudno i niestety mało ludzi to potrafi.

Gość gość
Najlepszy przepis to: - dwa jajka - paróweczka - ciepła bułeczka, - dwa melony i każdy zadowolony :-)