Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristabeleankofan

pomocy!! czy mieliście tak samo?? prosze odpiszcie mi...

Polecane posty

Gość kristabeleankofan

mam pytanko co do stosunku:/ uprawiam sex z chłopakiem już od pótora roku, od jakiegoś zcasu po sosunku jak ide do kibelka i siusiam strasznie mie piecze w srodku co to mozę być?? prosze odp.

Gość kolorek....
Ja na przykład tak mam jak się dlugo nie kocham z moim facetem to po pierwszym stosunku też mnie tak piecze...ale u Ciebie to moze jakas infekcja,albo podraznienie...a uzywacie gumek?

Gość kristabeleankofan
niee nieuzywamy ja biore tabsy...... no ja sie znim kocham raz 2 razy na tydzień a teraz sie znim neiwidziałam 2 tygodnie niewiem czemu tak jest:/

Gość fiolaaaaaaaaaaaa
jakaś mała infekcja pewnie, clotrimazolum krem pomoże ale lepiej pójdz do gina po poradę żeby nic złego się nie wykluło pozdrawiam

Gość nie pij za dużo...
Wydaję mi się,że to zwykłe podraznienie

Gość poniewaz jak zujesz gume
bakteria.. serio.. moja kumpela miala to samo. cewka moczowa kobiety jest bardzo krocoirtka, przez to czesto dochodzi do infekcji drog moczowych.. takze i pecherza.. nasza anatomia jest taka nie inna, ze podczas stosunku On moze .... draznic Twoj pecherz.. i stad siusiasz, a piecze bo bakcyle. pozdrawiam. zapytaj o to gina

widze, ze Moniak potraktowalas to bardzo powaznie! dalej jestes moja idolka na tym forum;)

ja tam miałam ostatnio badania i wsio u mnie z pęcherzykiem oki. jak jakis czas nie uprawiam seksu to potem lekko piecze po stosunku, jak uprawiam często to nie- podrażnienie jekies, walnie po nim amoniakiem to i piecze

Gość kristabeleankofan
aha no ja miałam jakiś czas temu zpalnie dróg moczowych ale juz jest wszystko ok. ale wtedy miałam krwiomocz w dodatku a teraz nie poprostu tylko uczucie pieczenia i nie po każdym stosunku. tylko co jakiś czas, byłam u ginekologa w tamtym tygodniu i ide dopiero za jakies póltora miesiaca, więc sie go zapytam co to mogło być. samo sie wyleczy tak jak ostatnio mija po krótkim czasie .chciałam tlyko wiedzieć czy to coś poważnego;]

Gość kristabeleankofan
a mam jeszce jendo pytanko,bo niewiem co jest grane z moim chłopakiem :( coraz mniej ma wytrysku i boje sie zę moze zaniknać i niebedziemy mieli dzieci :( czy mozę sie tak stać??

Gość lacibios femina
profilaktycznie:)

Gość kristabeleankofan
czy ktos mozę mi odp. :(

Gość kristabeleankofan
czy nikt nie zna odp:/