Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipeczka1

CZY WASZA CIPKA PUSZCZA.

Polecane posty

Gość cipeczka1

bąka po sexie albo podczas

Gość bylo takie cos juz
sie to nazywalo cipcia pierdzioszka

Gość no i nie do ciebie
bylo skierowane pytanie...jestes taki glupi czy tylko udajesz? :O:P

Gość kurna no
a po angielsku to sie nazywa jakos tak "fanny farting" chyba

to nie sa baki,ale wiem o co Ci chodzi,to ten nadmiar powietrza w ktory w nas wpychaja podczas seksu.odglosy sa takie jak pierdzenie:)to normalne.:)

Gość kurna no
mowisz ze normalne czyli wystepuje zawsze podczas seksu haha dobre ze sie o tym nie pisze w podrecznikach medycznych, kiedy dowiedzialem sie o tym z jakiejs amerykanskiej komedii, oni na tych komediach to wszystko dadzą;)

Gość no i nie do ciebie
nie zawsze ale czesto...najczesciej po pozycji od tylu chyba

Gość kurna no
aaaaaaaaaaaa czyli jak sie robi po bozemu to tak nie ma, wiedzialeeeeeeeeeeem ;) ;) ;)

Gość przeczytaj
to normalne tylko nie zawsze sie to zdaża mnie to sie dzieje kiedy kochamy sie od tyłu

zalezy od pozycji, w moim przypadku kiedy leze na plecach i trzymam nogi na jego ramionach....wtedy jak spuszczam nogi w dol to strasznie duzo tych odglosow;)

Gość kurna no
o mój ty boze swiety, olaboga to takie swinstwa sie dzieją u ludzi w domach, nigdy bym nie przypuszczal....moze i u moich sasiadow tez?

Gość puszcza i popuszcza

nie cierpie tego powietrza wydobywajacego sie znas! za kazdym razem mam wrazenie ze moj facet mysli ze ja pierdze!!! i jest mi glupio ale on naszczescie wie o co chodzi;)

Gość przeczytaj
bo to chyba w tych pozycjach kiedy nasza cipka jest wlotem do góry.. tak mi sie zdaje

Gość pklo
ponawiam temat

Gość kurna no
a mnie zawsze zastanawialo czy nie ma zagrozenia ze to powietrze pod duzym bądz co bądz cisnieniem wejdzie do macicy albo do cewki moczowej faceta

Gość RADZE CI
JAK BY WESZŁO DO CEWKI MOCZOWEJ FACETA TO BY BYŁO BARDZO ZLE Z TYM FACETEM

Gość kurna no
zle by bylo w jakim sensie? czemu sie nad tym zastanawiam moze powiem, bo czasem jak experymentowalem z roznymi rodzajami mastonizacji to troche powietrza weszlo do cewki i bylo glupie uczucie ale nie weszlo gleboko ani duzo, maly babelek pewnie jak by weszlo wiecej i glebiej to nie byloby dobrze.. a ty wlasnie masz na mysli ze skutki moglyby byc zle czy sam fakt ze to sie zdazylo swiadczy ze z facetem bylo cos nie tak? ja nie mialem sie okazji jeszcze przekonac ale troche sie boje ze mogloby sie tak stac:(

Gość kurna no
to jak to sie dzieje ze powietrze u faceta nie wchodzi do cewki? moze u mnie wejdzie:(

Gość RADZE CI
wyczytałam że np. przy robieniu loda nie wolno dmuchac na penisa bo moze sie zrobic zator

Gość buhahahah
zator, doobre.. dawno sie tak nie usmialem :P

Gość kurna no
zator mowisz, brzmi powaznie? pewnie taki zator kwalifikuje sie na ostry dyżur....ale podczas seksu moze tez tak sie moze stac, moze ja bede pierwszy ktoremu tak sie stanie ...i nie bede mogl uprawiac seksu..ale w sumie i tak nie uprawiam..tyle ze wtedy bede mial swiadomosc ze nie moge, to bedzie jeszcze gorsze...

Gość vyuzdana
to nie przy sexie bo by było za duzo zgonów tylko jak np ustami sie wdmuchnie ale moze spowodowac nawet smierc

Gość zator zatorem
ale, malo tego, od zbyt intensywnego podniecenia mozna dostac paralizu ukladu nerwowego albo ropnia na dnie galki ocznej. Oto fakty.

Gość kurna no
vyuzdana ty moja a skad ty wiesz takie rzeczy? ej z ta smiercia to chyba przesada, przeciez do krwi jak sie dostanie powietrze to ok, moze byc grozne ale tu hm az smierc? no coz to dobrze ze przy seksie sie tak nie dzieje ale ciekawe czemu, ciekawe czemu naprawde..przeciez teoretycznie mogloby....

Gość Ludziska
Ile wy macie lat? Siedzicie na erotycznym i opisujecie takie farmazony. Bąki z cipki, duże ciśnienie, co to jest? Pochwa to nie dętka, którą pompuje się do kilku atmosfer.

Gość to niby
to niby skąd są te baki