Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anija24

nienawidzę sexu, proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość Anija24

Witam. Po ciązy straciłam całkowicie ochotę na sex. Prosze poradzcie mi cos bo to pól roku juz trwa, a mój mąż cierpi... Jakby ktoś miał jakąś rade dla mie napiszcie.

Gość moniskaaaaaaazz
idz do sex shopu, widizalm tam dosyc duzo specyfikow dla kobiet, na rozbudzenie swojej sexualnosci, i wogol pobudzenie do sexu.wiziama nawt cos ala wiagra dla kobiet, dwie tabletki ok 60 zł.......b. duzo masci kremow , plynow...

Gość Anija24
no tak ale ja karmie piersia i nie moge wszystkiego przyjmowac, no i co potem tzn. czy juz do konca zycia bede musiala cos przyjmowac, czy potem ochota wroci sama????

Gość milena30
Aniu - ja mysle , ze masz tak dlatego , ze jestes po prostu przemeczona.Masz duzo pracy przy dziecku i na seks nie znajdujesz juz sily ,proponuje przeczekac, dzidzius podrosnie , ty przespisz noc , to i ochota na seks wroci:) przeczekac - mam na mysli pare miesiecy , nie cala wiecznosc

dzieki milenko, tylko wiesz mojemu mezowi sie nie da wytlumaczyc tego... on nalega...

Gość milena30
a ile macie lat ? ile ma dzidzius ? faceci z gory , tacy sa , ja tez mam dziecko, ale po urodzeniu, to seks byl rzadkoscia ,szlam spac o 21 ,oczy mi sie zamykaly i tlumaczylam , ze musze wstac za kolejne 3 godz ,potem znowu i znowu,raz ustepowal , raz nie , tlumaczylam , ze to sie zmieni potem i sie zmienilo ,synek ma 14 miesiecy i teraz jest ok :)

Gość cóż...
ja tez tak mam, a raczej moja zona.... tragedia.... bez szans...:(

Gość fadafdsa
a nie mozesz kochac sie z nim nie dla samego orgazmu, namiętności ale po prostu dla bliskiego kontaktu?

Gość cóż...
mysle zeby odejsc...:(

Gość milena30
trudny okres trzeba przeczekac - glowa do gory :) potem wszystko wroci do normy , a jezeli juz nie pelny stosunek , to masturbacja z nasza pomoca, u nas tak bylo i facet byl zadowolony , czasem do dzis tak jest , bo on ma duze potrzeby , a ja mniejsze :)

Gość milena30
coz - napisz cos wiecej ....? to jak czesto sie kochacie ?

dzidzi ma 5 miesiecy, juz w ciazy nie moglam od 5 miesiaca i teraz 5 razem 9 miesiecy... mamy po 24 lata, a moj mąż moze kilka razy dziennie, a ja zawsze bylam ciasna, a teraz jak nie robimy tego, to mam wrazenie ze zwezilam sie jeszcze bardziej i jak prubujemy to boli jak wchodzi we mnie...

Gość hgfds
Może masz jakąś blokadę psychiczną?

Gość milena30
skad ja to znam-mam tak samo:D nawet po okresie jak jest przerwa ,to za pierwszym razem troche boli,ale dzidzi male jeszcze,nie przespisz nocy ,zmeczenie daje znac, ale potem sie to zmieni ,przy najmniej na razie masturbacje zaproponuj,ale nie wiem czy to lubi :) moj sie zgadzal ,nie bylo wyjscia :D

lubi... a jeszcze moje dzidzi nie sypia wogole po nocach tylko w dzien tak mu sie odwrucilo, takze nie mam sily...

Gość milena30
no wlasnie , to jest to ,u mnie byl taki okres , ze seks moglby nie istniec,pytalam kolezanki jak ona ma , tez po ciazy , okazuje sie , ze tak kobietki maja (no moze nie wszystkie ):) a tak ogolnie , to chyba sie kochacie , choc raz na pare dni , bo chyba ciagle mu nie odmawiasz ? :D

a raz na miesiac no moze 2, bo teraz nie da sie bo w nocy ja jstem z malym a on spi rano ja spie a on idzie do pracy...

Gość milena30
aniu - to bardzo malo ,moj by tyle nie wytrzymal,wsciekal by sie :D czasami sie zmuszalam, bo byl zly , postaraj sie ,czasami sie zmus , przy wekendzie ,bo facet napewno cierpi ,ty rowniez i to tez powoduje stres w waszym zwiazku :) jezeli on lubi seks , a widac , ze lubi , to dla niego to katorga , postaraj sie go zrozumiec :)

Gość milena30
Aniu - ty nie spisz ?

moze bardzo popekalas przy porodzie to sie czesto zdarza i gdy boli podczas seksu automatycznie powstaje tzw.dysparenia tzn bol przed stosunkiem z zaciskaniem miesni pochwy.

nie popekalam bo ja tak sie balam rodzic, ze sobie cesarke załatwiłam...

Gość milena30
wiec to zmeczenie , z czasem minie i wszystko wroci do normy :)

ja nie wiem. wiem tylko ze jestem b. spiaca. dam dziecka babci na 2 godz. dziekuje czekam na dalsze instrukcje a jutro moze sie uda sprubowac... pa

Gość milena30
dlaczego myslisz ze to uraz ? ja mysle , ze zmeczenie, no ale 1-2 w miesiacu to MALO. CHOLERA - moj ma co 2-3 dni i sie wscieka :D

Gość milena30
Aniu - instrukcji tu zadnych nie dostaniesz ...:D

nie chodzi mi o instrukcje żle sie wyraziłam tylko, jakies raddy, itd... wiesz milenko jak mi powiedzialas co o tym mysle, to wydaje mi sie ze bedzie ok...

Gość milena30
Witaj Aniu !