Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnkkkkkkkkkkkaa

NIE DLACZEGO TO FACECI ROBIA ALE...

Polecane posty

Gość annnnkkkkkkkkkkkaa

Drogie dziewczyny wiekszosc z nas zostala zraniona, czesto okazywalo sie,ze nasi mezczyzni to dranie. Zauwazam,ze na tym forum zastanawiamy sie jak odzyskac, dlaczego, co zrobilam zle. mamw zwiazku z tym propozycje, wymienmy sie doswiadczeniami, i nauczmy sie bronic przed takimi akcjami,porzuceniami w przyszlosci. Jednym slowem, nauwa sie pytanie, jak rozgryzc faceta, czy jest nami powaznie zainteresowany, czy tylko zalezy mu na zabawie i jak nie dac sie oszukac?

Gość deaska
chyba nie ma sposobu. po prostu nie okazuj mu za wcześnie swojego zainteresowania, że Ci zależy. może jak się postara to uwierzysz w jego dobre zamiary ;)

Gość annnnkkkkkkkkkkkaa
ja jestem juz po zwiazku, ktory trwal krotko, a chcialabym sie obronic przed nastepna ewentualna strata kogos stad moja propozycja

Gość deaska
nie da się obronić. jeżeli coś nie wyjdzie, to lepiej nie walczyć za bardzo i nie starać się utrzymać czegoś, co i tak nie ma sensu a czy następny związek będzie trwalszy - no tego to raczej nigdy nie da się przewidzieć

Gość annnnkkkkkkkkkkkaa
Wydaje mi sie ze jestem lesbijka ale boje sie do tego przyznac. Bardziej mnie kreci sex z dziewczynami niz z facetami. Czy mozna sie z tego leczyc.

Gość annnnkkkkkkkkkkkaa
widzisz ja mam poczucie, ze sa pewne sygnaly swiadczace o tym, ze cos moze sie szybko skonczyc, albo ze facet nie mysli powaznie i o tym chcialam porozmawiac

Gość deaska
Anka niekoniecznie tak musi być bo często jest tak, że każda ze stron stara się przez dłuższy czas nie okazywać za bardzo swojego zainteresowania i zaangażowania a sygnały? pewnie że są. ale dla każdego związku mogą być różne. i niekoniecznie sprawdzane u kogoś - mogą w twoim związku pozowlić na ocenę sytuacji. lepiej ufać swojej intuicji. obserwować. może jeżeli widzisz pewne symptomy to rozmowa z partnerem? ja tylko jedno radzę. nie okazuj zaangażowana za szybko. dopóki nie będziesz pewniejsza jego uczuć. a z czasem chyba da się to szybko odczytać poza tym wiążesz się z kimś to na samym początku nie zakładasz, że coś się popsuje. i nie warto od początku się zamartwiać i obserwować każdą reakcję faceta

Szukasz reguly w chaosie* ? :) bez sensu... niektorzy potrafia ocenic dobrze osobe i jej intancje inni tego daru nie maja i bladza jak slepi jezeli maja szczescie to w koncu trafia na odpowiednia osobe...tylko ile przezyc po drodzie ;) ... najgorsze jest swiadome szukanie dziury w calym czyli w facecie i proba rozgryzania go ... nie potrafilas to sie nie nauczysz taki los...

Gość deaska
tworzyć związków? czyli nie potrafisz być z kimś, czy nie potrafisz zatrzymać go na dłużej? a skoro Ty dużo wymagasz, czyli Ty kończysz to? wiesz, wymagamy za dużo, jeżeli nie jesteśmy przekonane co do naszych uczuć. ja mam tak samo. podobał mi się, ale....zawsze było to ale a jak się naprawdę zakochasz, to jesteś w stanie przymknąć oko na wszystko tylko, żeby to odwzajemnione było ;)

;) nie trafilas na odpowiedniego i tyle... wtedy zazwyczaj cos takiego jak wymagania przesuwaja sie na dalszy plan ... chyba :)

nie potrafie zatrzymac i mowie co mnie boil, nie ja odchodze, ale czesto zostaje mi takiepoczucie, ze gdybym przymknela oko...to z drugiej strony wiem, ze moje \'pretensje\' sa uzasadnione

Gość deaska
szubrawiec masz rację jeżeli się zakocha wszystko na dlaszy plan pójdzie ;) łachudra 🌼 :) co u Ciebie?? a wakacyjne miłostki są ekscytujące. tylko najlpeiej za dużo nie zakładać ;)

Pytam bo sa rozne ... jedni nie wyrzucaja smieci inni balagania a jeszcze inni caluja sie na imprezach z przygodnie poznanymi kolezankami*

\'pretensje\' to tutaj slogan musialabym napisac duzo wiecej... ale ok, denerwowalo mnie to, ze nigdy nie mial dla mnie czasu a mial dla wszystkich innych, ze traktowal mnie jako zapychanie czasu w weekendy ze byl niekonsekwentny w wypowiedziach, mowil jedno a robil drugie ze zaczal sie odsuwac ode mnie jak tylko skonsumowalismy zwiazek mialam zal, ze o swoich planach wyprowadzki za praca do innego miasta powiedzial mi dopiero po a nie wczesniej ale najwieksze zala mialam do niego o to, ze jak cos mu nie gralo, nie rozmawial ze mna a serwowal mi ciche dni zachowywal sie tak jakby spotkanie ze mna bylo wielkim heroizmem

Gość deaska
no to ja się dziwię, że tak długo z nim byłaś ale i tak pewnie wina leży pośrodku no i jeden nieudany związek nie powinien kłaść się cieniem na kolejne znajomości spotkasz innego, kogoś, kto będzie zabiegał o Ciebie, komu będzie na Tobie zależeć i będzie ok ;)

Gość deaska
:) ja od piątku mam sesję, ale przed sobą jeszcze 3 zaliczenia :O nic mi się nie chce. nawet się nie uczę. mam lenia i nie znam powodu tego ;) ale będzie dobrze ;) oby :P

szubrawiec wielokrotnie tak myslalam, ale on bardzo dlugo czekal na to by sie ze mna kochac dlugo tj ponad pol roku, wiec jakos mi to nie pasuje nie pierwszy raz cos takiego mi sie zdarza, ale poprzedni mi sie przyznali, ze za moim posrednictwem wzbudzali zazdrosc bylych by do nich wrocic...i im sie udalo

a ja 3 egzaminy, 3 projekty do oddania, 2 zaliczenia i pare innych pierdół typu prezentacje, raporty, sprawozdania:P a jeszcze wiecej mam za sobą i to mnei pociesza:D pozdrawiam i zmykam😘

Pol roku to dlugo ?:) e tam zalezy jak intensywnie musial sie starac ale z tego co piszesz to niezbyt ;) z reszta to bez sensu... jak widac nie ma reguly niektorzy robia to na trzecim spotkaniu a pozniej zyja wspolnie do grobowej deski inni po 2 latach zeby nastepnego dnia powiedziec sobie dowidzenia ... wiec szczerze mowiac oddalas co mialas a stracilas pol roku ...

przysnil mie sie w nocy, wiec wzielo mnie na wspominki odszedl bez slowa, zupelnie zerwal kontakt, a ja nie chce sie wiecej tak czuc widze wyraznie kiedy nie byl ok wzgledem mnie, widze wszystkie rzeczy, ktore powinny mnie ostrzec wczeszniej

...przykre... a najgorszejest to ze pozniej taki porzadny facet jak ja ;) wpadnie na taka kobiete jak Ty i bedzie oceniany przez pryzmat tamtego warchola :) nic tylko ich powywieszac albo wykastrowac . Powodzenia.

Gość deaska
e tam nie myśl o tym. było minęło. takie rozmyślanie o tym, co mogłam zrobić, a nie zorbiłam, co mogłam powiedzieć a nie powiedziałam nie ma sensu wiem, że to trudne, ale postaraj się powoli zapomnieć nie rozmyślaj o tym przed Tobą jeszcze dużo innych znajomości. pewnie ciekawszych a człowiek na błędach się uczy

szubrawiec nie zrozum mnie zle on sie staral, bardzo staral, ale do czasu, a ja sie uwznie prygladalam temu co sie dzieje w ogole wrazenie zostalo takie, ze jak poczul, ze dla mnie to cos waznego to uciekl, a poniewaz mowilam co mi nie gra, wiedzial ze nie da rady mna manipulowac