Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajac Poziomka

Pierwsza rzecz jaka zrobie...

Polecane posty

Gość Zajac Poziomka

Za czym tesknicie najbardziej bedac w ciazy? Co bedzie wasza pierwsza rzecza, jaka zrobicie, gdy juz bedziecie mogly po porodzie i pologu? Bo ja pobiegne na solarium :)

Gość Konstancja/
Ja tez koniecznie na solarium i wybiore sie na impreze

Gość zesrasz sie a nie pójdziesz
na imprezę :D

Gość Konstancja/
a niby czemu mialabym nie isc? chyba autorka pisze ze po pologu czyli prawie 2 mce po ciazy???

Gość szatyneczkaaa
ja teskniłam za tym zeby wcisnąć sie do dzinsów obcisłych i zrzucic te worki z siebie. O solarium dalej marze, ale karmie wiec musze poczekac.

Gość no racja..........
ja tez na solarium i do fryzjera a jak przestane karmic to sie spokojnie piffka napije ;)

Super temat ! Ja tez sobie tak w ciazy mówiłam ...\"Pierwsze co zrobie po porodzie to pojde na impre...balety i sie zabawie ....wypije sobie zapale malboraska ;)...i bede tanczyc cała noc :D\" I tak było ....2 mce po porodzie :D

Gość no racja..........
o wcisnięciu sie w dawne ubrania tez marze....

Gość no racja..........
no i fajeczka tez bym zapaliła.... (nie byłam nałogową palaczką ale czasem zapaliłam dla towarzystwa i troche mi tego brakuje...)

Gość szatyneczkaaa
no wypic zimne piwko...mniam:P

Jaki git topik :) Ja po ciąży wyśpię się ma brzuchu, skoczę na solarium i wreszcie ubiorę się jak człowiek. A i jeszcze jedno nie będę biegała co 5 min siku ;)

aaa tak o fryzjerze i solarium tez marzyłam :D a,ze urodziłam w maju krótko po zalała nas fala ubiegłorocznych upałów ... no i marzyłam o obcislych ciuszkach i zeby mi piersi takie duuuuze zostały :Dniesety po karmieniu \"znikneły\" :Dsa z powrotem srednie a były taaakie pamelkowe :D

-zaloze ukochane jeansy (mam nadzieje ze szybko sie w nie wcisne :P) -solarium -zimne piwko

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sama jesteś durna WYPIERDALAJ!!!!!!!!!

a ja jestem a wciazy i chodze do fryzjera,na imprezki rowniez i od czasu do czasu walnw sobie piwko a nawet dwa. przesadzacie

hm fajne macie potrzeby:) ja chciałąm tez wyspac sie na brzuchu ale solarium nie koniecznie , papierosy tez , piwo owszem ,ale pierwsze co to nie mogłam sie doczekac kiedy pójde na pierwszy spacer z maluchem:)

anita27 a byłas kiedys na imprezie gdzie duuuuzo sie tanczy ... duuuuuzo sie pije ....;) duuuuzo sie pali ....wali głosna muuuuuzyka ? Bo własnie za takim czyms teskniłam ... a nie ....kieliszkiem winka na sofie ....wsrod rozbawionego roztanczonego na maxa towarzystwa ...

noe--- to wiadmomo,ze spacerek ,ze spojrzenie 1-wsze na Dzidzie ....itp ...Wiesz chodzi raczej o \"egoistyczne pobudki\" ;)

nie anwidez chodzic do fryzjera a moja fryzjerka jak do niej dzwonie juz sie trzesie na szcescie to kolezanka i mam luz , nie naiwdze myc głowy u fryzjera i jak mnie za włosy szczotka ciagnie i czesania i wszystkiego , nie moge usiedziec tak długo ale asia jest wytrwała:)

Gość Konstancja/
Oczywiscie ze najbardziej nie moge doczekac sie mojej coreczki, ale tak poza tym to chyba najbardziej marzy mi sie, zeby wyjsc w koncu na tą impreze, napic sie z kumelami piwka i zapalic przy tym papieroska, oj....

z egoistycznych rzeczy to hm chyba zakupy ale odpadły bo miesciłam sie we wszystko przed ciaza:) kupiłam jedne spodnie i moje ego zostało zadowolone:)teskniłam za noszeniem zwykłej bielizny

Gość ludzie nie rozumiem was
po solarium nie dosc ze sie tandetnie wyglada to jeszcze skora sie niszczy. Raz- dwa przed impresa - ale zeby az teskinc? Toz to naprawde uzaleznienie. Bedzie potem wygladac jak babki wlasnych dzieci - ale wasz wybór...

funky mama ;) Mama 24 lata nie powinnamchodzic na imprezy ..na solarium ??? :O tylko o skórze myslec ....dziergajac na drutach - super podejscie pani dosonała !