Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErOtIc

Co robić.aby po ciąży mieć łądny brzuszek...?

Polecane posty

Gość ErOtIc

Chodzi mi konkretnie o to,że wydaje mi sie to nie możliwe jak widze dziewczynę po porodzie i ma tak płaski brzuszek,że no wierzyć sie nie chce,a niektóe mają rozstepy i oponkę!!!Z czym to idzie???...Może te kóre są wyćwiczone i umięsnione???Prosze o poradę...może któras z WAS slyszala o tym...

Gość hjv
Urodziłam dwoje dzieci i praktycznie od razu po porodzie miałam płaski brzuch. Dodam jednak, ze ćwiczę od 15-tego roku życia, w ciąży przybierałam 7-8 kg(dzieci ważyły 3,6 kg i 4 kg). Stosowałam specjalny masaż brzucha. Nie mam rozstępów. Naprawdę można, trzeba tylko chcieć

Gość to chyba nie to forump

Gość ErOtIc
czyli jednak ćwiczenia dużo dają,tak myślałam,ale jakie masaże brzucha?W ciążY???

Gość hjv
Poczytaj Wisłocką, Sztukę kochania jest tam rozdział poświęcony ciąży.To specjalny masaż dla cięzarnych. Pewnie mi nie wierzysz, ale naprawdę od razu po porodzie miałam płaski, wręcz wklęsły brzuch. Położne i lekarze byli zdziwieni (ja zresztą też)To nie kwestia genów, bo moja siostra nigdy nie wrócila do dawnej sylwetki(1 dziecko), ale też nc nie robiła w tym kierunku.

niektóre kobiety całą ciążę smarują się balsamami, kremami, robią masaże i mają mnóstwo rozstępów, to zalezy chyba tlyko od elastyczności, jędrności skóry, a na to nie ma się specjalnego wpływu:)

Gość ciwczyc kochana cwiczyc
8 min abs na brzuszek -idealna sprawa :) tu masz linka do filmiku,sciagnij i cwicz -pij duzo wody min. nie gazowanej.Zycze sukcesow pozdrawiam :) http://www.savefile.com/files/421851