Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade w sprawie

farbowanie wlosow - koszmarny kolor - pomocy

Polecane posty

Gość prosze o rade w sprawie

farbowania wlosow wczoraj pofarbowalam wlosy farbą Loreal mroźny kasztan na moich jasnych dosc odrostach kolor wyszedl za bardzo intensywny - momentami w świetle wpada w bordo bardzo mi sie to nie podoba bo mial byc kasztan! postarza mnie to bordo zastanawiam sie jak szybko moge pofarbowac znowu wlosy i czy w ogole sie uda zmiana? chcialabym kolor naturalny kasztan z Loreala UE 1 http://www.kosmetykionline.pl/product_info.php ?cPath=22_29_66&products_id=2963 bardzo prosze o klikneicie , zapoznanie sie z tym co pisza na opakowaniu i podpowiedzenie mi, czy mi sie uda taka zmiana bardzo mi na tym zalezy

Gość iga1984
witaj, piekny kolor, zachwycona sama kupiłam go niedawno. niestety- nie polecałabym Ci go, ale zawsze mozesz zapytac fryzjera, na pewno doradzi CI profesjonalnie! UE1 to odcien ULTRAROZJAŚNIAJACY do NATURALNYCH CIEMNYCH WŁOSÓW, jest napisane na opakowaniu, jest rowniez na wielu forach kobiecych, poszperaj i poczytaj. moze sie zdarzyc, ze nawet nie ruszy Twoich wloskow, albo zafundujesz sobie niemiła niespodzianke. moja przygoda z tym odcieniem skonczyla sie tak, ze "ciemno(po farbie)- jasno(odrosty na kilka dobrych cm)" brazowe wlosy potraktowałam wczoraj castingiem(713), a UE1 wymienilam na farbe dla mamy... z zalem serca bo ten kolor to moje marzenie. na Twoim miejscu poczekalabym troche i probowala zmywac ten mrozny kasztan- maseczka z miodu, jajka i cytryny, szampon ściągajacy- z ogorkiem albo jakis przeciwłupiezowy, albo idz do fryzjera, pewnie zaproponuje Ci dekoloryzaje/pasemka. ja wolalam poczekac 2 msc i teraz naprawde jestem zadowolona :) powodzenia!

Gość nie przejmuj się
ja ten kolor nałożyłam tez niedawno na blond włosy,na początku byłam załamana jaego intensywnością,ale zaczyna się zmywac.Ja myję włosy codziennie i po tych dwóch tygodniach od farbowania można powiedzieć,że w końcu jest kolor,jakiego sobie życzyłam.

Gość iga1984
"nie przejmuj sie" ma racje :) nie przejmuj sie, zacznij zmywac, a za 2-3 tyg zobaczysz:) na pewno nie zmyje Ci sie tak jak z blond wlosow, to jest fizycznie niemozliwe, ale moze straci troche tego bordo, moze nawet Ci sie spodoba. 3mam kciuki, sama nie raz sie wpakowalam w "jasne brazy" i wiem co oznacza to niezadowolenie!