Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olisia

jak mam przytyć w nogach????

Polecane posty

Prosze pomóżcie mi jak mam przytyć tylko w nogach?? wszystko jest dobrze tylko nogi mam bardzo chude.. jak ktos wie to bylabym bardzo wdzieczna za radę.. Pozdrawiam

Gość kasankakaskankaa
ja tez chce i nie wiem jak top zrobic ale mysle ze cwiczeniami

Gość kruella demon
hahaha

Gość jezdzcie na rowerze

Gość jaka prowokacja
a co ma wspolnego jesc na stojaco z przytyciem nóg?

Gość spłynie w nogi

niestety też na świecie rodzą się parapety zamiast ludzi! Po co sie wypowiadasz jak nic do powiedzenia nie masz!!

Gość koiovn
a ja myslalam ze to jest tylko moj problem :) nie jestem sama.ale ja nie mam szans aby mi nogi przytyly bo mam bardzo chude kosci mam168 i waze 54kiedys przytylam do 60 i nogi byly troche grubsze ale nie moge miec takiej wagi bo wtedy jestem zdecydowanie za tlusta. niektore cwiczenia moga wyrzezbic nogi i dac delikatne miesnie i wtedy noga bedzie szczupla ale zgrabnai ladna.wiem ze bieganie na boso po plazy na piasku daje dobry efekt

Gość za tani jest
chodzcie na palcach .to pomaga jak nic innego

Gość Atena *
a jak pogrubic same lydki?? uda mam troszke grube i ogolnie to nawet szczupla nie jestem .Waze 63 kg przy wzroscie 170 i drobnych kosciach.Tylko lydki sa za szczuple:/

mam ten sam problem!!!!! przy wzroście 167cm waże 50 kg masakra!!! a dodam że mam 17 lat...niby nie jestem brzydka, mam ładna buzie...ale co z tego,skoro mam ciało 14 latki??!!:( szczególnie nogi...strasznie chude nie wiem co robić...próbowałam juz wszystkiego...zjeść lubie i to nawet tłusto ale to nic nie pomaga...:(może są jakieś ćwiczenia????

Gość Patyczek122
mam ten problem!!nie wiem co robić.A co wogule ma stanie jak sie je???DAlej leci nie rozumiem POMóŻcie!!

Gość Lluna Lena
Mam dokładnie taki sam problem! Z tym że mam 1,82 cm wzrostu, waze 65 kg a nogi mam szczupłe jak zapałki! Myślałam że kiedy będe duuzo jesc to moze cos z tego będzie. Noi faktycznie. Mój płaski brzuch zamienil sie w okladzine tluszczu!!! To jest dopiero misja... Wez zrzuć brzuch tyjąc na nogach :O A tak czytając to forum nie widziałam ani jednej konkretnej odpowiedzi na pytanie. Czy naprawde nikt nie zna sposobu by przytyc w nogach??? HELP... :(

Gość gość
Nie da się przytyć w samych nogach, co to w ogóle za pomysł? :D

Gość 55789
Da sie bardziej w nogach, niz gdzie indziej, stymulujac miesnie nog intentyswnymi cwiczeniami silowymi. Jak jest nadmiar kcal to jest energia potrzebna do rozrostu, jak sa odpowiednie cwiczenia to obowdy sie powiekszaja (masa miesniowa a nie tluszczowa).

Gość czaplus_pospolitus
o dziękuję za tą ostatnią odpowiedź.. mam 14 lat 165 chyba i wazę około 46 kg a w łydkach mam 27 centymetrów. dziwnie to w leginsach wygląda...

Gość gość
Nie da rady , po menopauzie tak już jest więc pogódź się ze nie będziesz mieć figury nastolatki. :P

Gość gość
Będziesz ćwiczyć to będą umięśnione jak u faceta